Hejsan!! Nu har det gått några dagar sedan jag bloggade senast och jag har faktiskt hunnit med rätt mycket. Jag har bland annat varit i Köpenhamn med familjen och igår fyllde jag år!! Jag hade en jättebra födelsedag som avslutades på Vägga med familjen!
Hoppas allt är bra med er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glöm inte följa mig på Instagram, @emmaaolofssoon

Likes

Comments

Hej på er! Den här veckan tänkte jag tipsa er om en gul drink som jag gjorde i morse. Jag hade endast i mango- och passionsjuice och ett paket fryst mango. Den blev så fräsch och god, en perfekt start på dagen och även skönt för halsen då jag har blivit sjuk.

Likes

Comments

Perfect Strangers - Jonas Blue, JP Cooper

Det vet väl du (Radio Edit) - Norlie & KKV

Sexual - NEIKED

In My Arms - Kav Verhouzer, Palm Trees

Final Song - MQ

Kill Em With Kindness - Selena Gomez

Cold Water - Major Lazer, MQ, Justin Bieber

Changes (Original remix) - Faul & Wad Ad, Pnau

Never Be Like You (feat. Kai) - Flume, Kai

Likes

Comments

(Innehåller adlinks)

I och med att jag jobbar hela dagarna har jag knappt hunnit sola någonting i sommar så är tyvärr väldigt blek.. Därför beställde jag en brun utan sol härom dagen och den kom igår. Jag vill att det ska se neutralt ut så jag valde den ljusare av två från ST. Tropez. Jag skriver i ett inlägg om ett tag vad jag tycker om den!

Ni hittar den här: St. Tropez och en handske till här: St. Tropez


Likes

Comments

För ett par dagar sedan var jag och några kompisar hemma hos Ida och då kollade vi lite på Youtube. Några videos som jag fastnade för och älskar är Jon Olsson och Janni Delérs. De är definitivt nya favoriter då deras vloggar är otroligt bra! Blir alltid lika avundsjuk då de enligt mig lever drömlivet!

Direktlänk till Jons Youtubekanal här: LÄNK

Jannis här: LÄNK

janni-deler-turqouiseJ1110316
janni-deler-dream-weddingJ1130248-Redigera

Likes

Comments

I början av sommaren åkte jag, Maja, Hannah och Signe till Göteborg över helgen. Det var en så himla roligt och jag saknar det så mycket!!

Likes

Comments

Hej bästa ni, nu är helgen slut och för mig har den varit riktigt bra och rolig. Efter Östersjöfestivalen igår sov jag hos Hannah och imorse åkte vi ut med båten med hennes familj. Vi solade och badade, jättemysigt!
När jag kom hem åkte vi nästan direkt till en sjö nära oss tillsammans med mina kusiner. Där badade och fiskade vi en stund, ett perfekt avslut på helgen. Hoppas allt är bra med er och att er helg har varit bra!

Likes

Comments