Hej till alla er som läser detta.
Jag sitter just nu på JFK flygplats i New York och väntar på att få flyga till min värdfamilj efter tre underbara dagar på EF Welcome Days. Jag har fått chansen att träffa så många trevliga människor från hela världen, testa på den amerikanska maten och även spendera en dag på Manhattans gator. Mina förväntningar på Welcome Days var inte särskilt höga men det visade sig att även jag har fel ibland. För er som inte vet så ska jag bo i staten Pennsylvania i en liten stad som heter Somerset. Den ligger ungefär en timme öst om Pittsburgh. Min värdfamilj består av mamma, Patti, pappa, Lester, och storebror, Weston. Min värdmamma är hästskötare och min värdpappa kör lastbil. Min värdbror är ett år äldre än mig (1998). Vi ska både gå i samma skola och spela i samma hockeylag.

Jag sitter nu på flyget med Synne ifrån Norge som ska gå på samma skola som mig. Vi ska mellanlanda i Washington för att sedan flyga till Johnstown där Lester ska hämta mig. Det känns skönt och roligt att äntligen få träffa familjen. Om det är något som jag skulle vara lite nervös över så är det nog hur jag ska göra när jag träffar Lester. Kram? ta i hand? Puss på kinden? Mer om det nästa gång jag skriver. Jag känner mig som hemma i det här planet. Det är mycket turbulens så det är precis som att åka bil med rally-Kalle. Nu är planet på marken vid Washington flygplats, snart vidare mot Pennsylvania!

Hej, igen!
Jag sitter just nu i vardagsrummet hos min värdfamilj. Jag har precis varit på skolan för att fylla i några papper. Jag och Patti ska om en liten stund åka in till Somerset för en medical. Min familj är jättebra. Weston har tagit med mig och introducerat mig för hans vänner.

Jag följde med honom på träningen med skolans hockeylag. Visade en 10-åring hur man stannar. Det var det enda han gjorde resten av träningen.

Mer om mitt äventyr kommer senare, ha det bra!

//Olle

https://youtu.be/Oz6rqyZB14U

Likes

Comments