Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Löven som gulnar och faller harmlöst till marken, sätter verkligen punkt för sommaren. Samtidigt som vindarna, sakta men säkert blir allt vassare, blir även kvällarna mörkare. Vi får en onaturlig kärlek till doftljus, böcker och tända brasor. Ja det stämmer, hösten är kommen.

Varför inte införskaffa dig ett skydd i höst mot den vassa vinden, i form utav den perfekta hipster mössan. Medans ändå stilen är påbörjad, fullfölj den då med ett par nya bågar (helst utan glas).

Likes

Comments

Yes! Nu var tiden på året här, när demokratin och viljan att styra och ställa cirkulerar runt i våra ådror. Dueller här och där, en och annan partiledardebatt tittar fram bakom en knut. Men varför inte ta tillfället i akt och vara med och påverka på lite högre nivåer i år. Delta i den den där debatten bakom knuten, men gör det med stil. Här ovan har du en utmärkt outfit som får just dina argument att svida på motståndaren., "En välklädd man kommer alltid att få en gnutta mer respekt" och som bonus med denna outfit så sticker du inte ut som en nybörjare utan en veteran med klass.

"kavajen kostar inte inte skjortan" och med ett par matchande skor kommer just du att ta hem blickar som aldrig förr. För att få den där lite extra exklusiva känslan så slänger du på dig märkes strumporna från Lacoste.

Hela looken för ett ofattbart pris... Skorna är till och med på rea så klicka på bilderna för quick buy !

Likes

Comments