Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag & Martin har spenderat hela veckan i sälen/hundfjället tillsammans med min familj och min mosters familj. Det har varit så himla roligt. Jag har aldrig stått på ett par skidor tidigare så för mig var det lite kämpigt, men alla försökte hjälpa mig så det var väldigt roligt. Jag låg i snön några gånger, men med hjälp av mamma eller Martin kämpade jag mig upp igen, Vi kom precis hem, så nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig i min egna säng med lilla Nova som jag varit utan i en hel vecka... Nova har varit hos Martins föräldrar & lekt med deras katt, så hon har verkligen haft det bra.
Borta bra, men hemma bäst! Det stämmer verkligen, vi har haft det toppen bra men det är ändå så himla skönt att komma hem och vara i sitt egna hem.

Lägger upp några bilder från veckan
Ha det så bra❤


Likes

Comments

I lördags var jag & Martin i Göteborg. Martin skulle handla en skidjacka för på söndag ska vi åka på skidsemester.
Sen åkte vi till femman och handlade julklappar, så nu är nästan alla julklappar inhandlade, bara några få kvar.
I går/söndags var vi och kollade på min lillasysters första konståkningstävling, det var så roligt att se hur duktig hon var. Roligast av allt är att lillasyster går i mina fotspår, jag åkte också konståkning när jag var liten ✌


Likes

Comments

När vi fick hem vår lilla Nova så var hon så liten, hon var så busig och höll oss vaken hela nätterna.
Det bästa hon vet är att få vara nära oss, ligga i ansiktet på en när man ska sova.
Hon verkligen älskar att åka bil.
Hon kommer och sätter sig i mitt knä när hon märker att jag är stressad & ledsen.
Varje gång vi kommer hem så sitter hon precis innanför dörren och väntar på att vi ska komma in och busa med henne.
Hon gör mig så glad, min alldeles egna lilla Nova

Likes

Comments

I fredags köpte jag mina nya favorit boots som jag velat ha väldigt länge & nu äntligen är dom mina!Likes

Comments


Likes

Comments

Igår när jag kom hem från skolan städade jag i lägenheten. Sen tände jag en massa ljus och la mig i soffan framför idol-avsnittet som jag missade förra veckan. Sen åkte Martin till sin innebandyträning & då passade jag på att gå ut en stund med Matilda (Martins kusin) så slapp jag sitta själv hemma och inte ha någonting att göra.

Idag när klockan ringde var jag så himla trött så jag hade helst legat kvar under täcket och sovit hela dagen, men jag gick upp och fixade mig, sen cyklade jag iväg till bussen.
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha medicinlektion, Efter skolan ska jag åka hem till mamma och hälsa på lite, sen ska jag & Martin åka hem till Matilda och Peter för att hämta lite saker och hälsa på min finaste Willeman ❤

Hoppas ni får en fin dag💙

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har specialpedagogik. Efter skolan ska jag åka hem och fixa lite innan jag ska lägga mig i soffan och plugga psykologi. Efter det ska jag kolla på idol avsnittet som var förra veckan som jag missade då jag kollade på min lillebrors hockeymatch.

I helgen har jag inte gjort så mycket, i fredags var jag och kollade på min lillebrors hockeymatch, i lördags var jag & Martin hemma hos min moster och kollade på "så mycket bättre" & i söndags var vi hos min moster i Göteborg på kalas. I måndags och igår var vi lediga. Måndag till Tisdag sov jag hos min moster för dom var iväg igår, så jag fick passa min älskade lilla Willeman.

Ha en fin dag 💜

Likes

Comments