View tracker

Oj haha, de har verkligen EKAT tomt här inne, men har haft fullt upp. Skolan är snart slut och i söndags så gjordes ett delprov som man kämpat för hela året ! och vet ni var ?? JAG KLARADE DET !! asså de är så sjukt men jag gjorde det.

Så idag skickade jag efter min frisörlicens och sen fick jag reda på att jag måste upp till STHLM nästa vecka för att provjobba, sååå taggad !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Så nu va de några dagar sedan man skrev , men inget speciellt har hänt så. Skolan har kört igång ordentligt verkligen och det märks. Igår hade vi egen hårvård så fixade till Emelie i klassen är här är resultatet.
Imorgon kommer en domare som ska gå igenom delprovet som vi ska göra i november. Hon kommer berätta om vad som gäller osv . Bm (britt-Marie) har gått igenom en del idag också så man var rätt tung i huvudet efter det så va tvungen att bege mig ut på en promenad vilket va väldigt skönt då de fortfarande är "sommar" här. Helst vill jag att hösten ska komma nu faktiskt så man får rensa ut lite ur din garderob och införskaffa sig lite nytt :)

Likes

Comments

​Så lägger upp en gammal bild från Kroatien då vädret i Göteborg inte visar sig från sin bästa sida idag tyvärr !! 
Gårdagen var lugn, hängde hos Malin, vi käkade lite, kollade film och jag spenderade natten där . Lagade till en fylld fläskfile med pesto och ost , lite potatiskroketter och sallad. Så gott. Blev en tidig hemfärd då Malin skulle plugga. Så sitter här och kollar biggest looser och funderar på om man ska börja på sitt hemarbete som ska vara inskickat om ca 4 veckor. Men det är just de att sätta igång.. Innan jag väl tar tag i det tar de så lång tid att komma på vad man ska skriva osv men när jag väl har börjat så gör jag det färdigt direkt. Men funderar på att börja med det hemma då jag åker hem första helgen i september. 

Funderar på om jag ska ta mig till gymmet eller en promenix, ändå skönt att röra lite på sig ! 

Likes

Comments

Mötte upp Malin igår. Vi gick lite på göteborgskalaset , snacka om mycket folk , nästan lite för mycket . Vi gick en sväng och hamnade på Made in china. De är så goda drinkar där så vi tog en rabarber / apelsindrink , Muums 😋

Likes

Comments

Idag var man riktigt ambitiös när man stod och gjorde bananpannkaka i morse ! Supergott och höll mig mätt så länge.
Redan andra dagen på praktiken imorgon, helt sjukt vad veckorna går fort. Nästan lite skrämmande ...
Hade för övrigt ett som vanligt roligt samtal med Maja på FaceTime . De blir alltid skratt

Likes

Comments

Fick detta sms idag som gav mig så mycket motivation till att fortsätta kämpa från där jag är idag.
Idag på gymmet så tog jag och började med trappan och gick tusen trappsteg , svetten rann både i pannan och lite överallt. Har precis tryckt i mig två grova smörgåsar och bananpannkaka med blåbär och honung :) superb!
Behöver hjälp med bra massör då jag har problem med ryggen, vet någon som är bra här i Göteborg ! Kommentera gärna.

Likes

Comments