Header

Har precis druckit upp mitt te och slängt i mig lite kvarg med hallonsmak. Aptiten är inte på topp just nu då jag är förkyld och kroppen kommer inte direkt in i någon ätarfas. Får ni det också ? Ibland vill man äta ihjäl sig andra gånger äter man ingenting, varför är de så ?
Jag känner iallafall att jag inte vill äta alls nu när kroppen har dåligt immunförsvar men eftersom jag jobbar sena kvällar och rör på mig konstant så tvingar jag i mig energi iallafall.

Halva eller rättare sagt mer än halva januari har gått och jag tycker det bara är läskigt att tiden verkligen går så fort. Jag vet att när man va liten fick man höra att tiden går fortare när du är äldre, då trodde man inte riktigt på det men nu inser man att det är sant..

Jobb mellan 13-21 idag så de blir sen kväll igen.

Om bara någon vecka så flyttar jag in i en tvåa på söder och de ska bli såå jävla skönt att äntligen få packa upp sina saker och inte leva i en resväska som man gjort sedan 16 december.

Likes

Comments

Idag hade den här vagnen varit mer än okej arr vakna upp till. Detta är från i somras då @emmyannajasmin och jag var i Västervik. Jag överraskade henne med roomservice och detta är bara en liten del av de vi fick . Så lyxigt och skönt då ingen av oss hade orkat gå upp för att äta nere i salongen , så då fick de bli att frukosten fick komma till oss istället .
Nu vecka idag och jag är riktigt förkyld , näsblod de va inte igår man hade de men idag så ..
jag har astma också så pricken över i:et är att man andas rätt tungt idag , att de är kallt ute gör de inte bättre tyvärr . Trycker i mig massa te och c-vitamin så man orkar med dagen . Jobb 14-21 så får göra de bästa av situationen !

Likes

Comments

Idag skulle jag bara vilja gå i pyjamas hela dagen !! Men jobbet Kallar 11.00-21.00 hejjahejja

Likes

Comments

O

Då har man lämnat Oskarshamn och är tillbaka i Stockholm. Flög upp från Kalmar så skönt och inte jättedyrt. Sitter just nu i mjukiskläder och ska bara "va", så skönt. Imorgon är det jobb igen . så vi hörs då !

Likes

Comments

En frukost som den här i Haga i Gbg är något simskolor uppskattas idag !!

Likes

Comments