Header
View tracker
Julkalender 2016, Vardag

Nu har jag en nedräkning till julafton här på bloggen. Varje dag klockan 19.00 läggs en ny lucka upp. Eftersom detta är min första kalender någonsin kommer den inte vara super-fancy och erbjudanden varje dag kommer tyvärr inte. Men några erbjudanden & tävlingar! Idag ska jag berätta 5 saker om julen som du kanske inte visste.

Glöm inte att delta i min tävling, HÄR

1. I Venezuelas huvudstad stängs vägarna av på julafton. Men inte för all jultrafik, utan för att alla ska kunna ta sig fram på rullskridskor. Sjukt va? Hade aldrig hört talas om det förut!

2. Varje år tillverkar Cloetta 195 miljoner (!!!) skumtomtar. Hatar skumtomtar men jag väljer ändå att stoppa sådana i munnen och ångrar mig varje gång. Usch.

3. Julskinka finns på nästan allas julbord här i Sverige den 24:e december. Vet ni hur lång sträcka alla julskinkor skulle bli tillsammans? 65 mil. Haha blev helt i chock. Det motsvarar en längd från Stockholm till Malmö.

4. Ca 3 700 000 kollade på "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul" förra årets julafton. Skönt, då behöver man inte känna sig ensam om det ;)

5. Om jultomten skulle finnas När jultomten ska lämna ut sina julklappar, behöver han besöka 822 bostäder i sekunden. Dessutom färdas i 1046 km/h för att hinna besöka alla hushåll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Oj hehe... Här stod det still igår, men jag åkte med pojkvännen hem igår och kom hem sent. Det har varit fullt upp med plugg hela veckan så jag måste göra super många kalenderluckor, annars kommer jag ligga efter i veckan och det har jag inte tid med. Idag fick jag stressa trots att jag gick upp tidigare plus att vi hade sovmorgon, alltid är det någonting. Hade ett samtal i bilen på väg till skolan som gick bättre än väntat, lättnaden.

Nu ska jag och mamma åka ned till stan och kolla efter kläder till julafton, vill ha en jumpsuit men min kropp är tydligen omöjlig. Passar inte i någon jäkla dress, antingen för bred, för lång eller så blir rumpan platt som en pannkaka. Life stuggles... Hörs!

Likes

Comments

View tracker
Julkalender 2016, Mode, Vardag

Nu har jag en nedräkning till julafton här på bloggen. Varje dag klockan 19.00 läggs en ny lucka upp. Eftersom detta är min första kalender någonsin kommer den inte vara super-fancy och erbjudanden varje dag kommer tyvärr inte. Men några erbjudanden & tävlingar! Idag tipsar jag om julklappar till honom.

Glöm inte att delta i min tävling, HÄR

Likes

Comments

Julkalender 2016, Vardag

Nu har jag en nedräkning till julafton här på bloggen. Varje dag klockan 19.00 läggs en ny lucka upp. Eftersom detta är min första kalender någonsin kommer den inte vara super-fancy och erbjudanden varje dag kommer tyvärr inte. Men några erbjudanden & tävlingar! Idag tänkte jag tipsa er om julfilmer :)

Glöm inte att delta i min tävling, HÄR

Grinchen. Favoriten genom alla tider!

Polar Expressen. Ville alltid vara i deras sits när jag var mindre, tycker fortfarande filmen är bra faktiskt.

Alltså roligaste haha!

Typisk kärleksfilm

ALLA har väll sett denna film? Min lillebrors favorit vid jul & den visas varje dag hemma sista veckan innan jul haha

Aldrig sett denna faktiskt men har bara hört bra om den, ska kolla senare på den!

Älskar denna! Kanske inte en film för barn, men annars så

Likes

Comments

Vardag

Snart snart snart fredag, intalar jag mig själv varje morgon klockan ringer... Asså fy vad trött jag är. Men inga fler tidiga morgnar denna vecka! Sovmorgon både imorgon och på fredag, hur skönt? Ska åka och hämta ut min pojkväns julklapp på posten snart och sen hem och skriva klart det sista för min redovisning imorgon. Adam kommer hit sen och då ska jag tvinga han lyssna på Nextory med mig. Fick det idag av pappa och jag d ö r för Therese Lindgrens ljudbok. Älskar den människan! Köpte i alla fall premium så ska lyssna på massor av böcker framöver, bättre än serier nästan haha.

Måste bara visa er hur mysigt jag har det på mitt rum nu. Ända positiva med allt mörker är alla mysiga ljus och ljuslyktor man får till användning.

Likes

Comments