Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

CommentsLikes

CommentsLikes

Comments

spelar lol atm & väntar på kommande gäster. gästerna komma skall för att firande av jessikas födelsedag har anlänt. hon fyller idag 17 år & detta betyder, eftersom att jag fyller 1 maj, att jag kommer vara 18 2 månader före hon fyller år. alltså. ut på krogen med vänner 2 månader innan henne. HAHAHAHAH JÄVLA JESSIJÄVEL DU SUGER <3 

så jag har klätt på mig mina finaste saker & nu får ni en bild på hur jag skall se ut idag. klapp 

 ha de grym 

Likes

Comments

hej säger en slutkörd lars. kom hem från alleK som skulle träna fossingboll runt kvart i 10 på morgonen, helt zombie. det första jag möts av när jag kommer hem är en lillasyster vars andedräkt skulle kunna få ner en hel armé & hon kommer fram så där riktigt nära & frågar om vi ska spela fifa. så jag tar hela min hand, sätter din i mitten av hennes ansikte, för bort henne lite försiktigt & sen går jag bara & sätter igång ps3an. vi satt & spelade i ungefär 2 timmar, sen bar det sakta men säkert av mot morbror, där vi lade lite sång på låten vi håller på med. jag, som på morgonen låter som en hes, strandad val, blev fruktansvärt missnöjd med min insats. medans morbror glatt tyckte att det var bra som det var. han har lite mer erfarenhet än lilla mig, så det var bara att svälja. vi var färdiga med det där runt kvart i 2. då sattes kaffekokarn igång, after eighten sattes fram & formel 1 slogs på på tvn. nu var det åka av. vi satt & stirrade på bilar i 2 timmar ungefär & det var lika nagelbitande som alltid. tack morbror för att du introducerat mig till denna guds gåva till mänskligheten. 

efter morbror kickade jag sakta hem på min bräda & var hemma runt halv 5. då var det söndagsstek framdukat i stort sätt & jag svullade som ett sumo på crack. satan i gatan vad hungrig man kan vara. gott som aldrig förr var det också. efter middag av morsans kille kommer syrran med andedräkten & serverar dessert. "vad fan firar vi?" tänkte jag, men det var väl bara att hon ville gottgöra att hon sprängt mina smaklökar & bränt upp mina flimmerhår med hennes drakandedräkt. 

efter stadigt inmundigande av olika sorters föda fick jag ett samtal av alleK. han frågade om jag ville vara med & visa mina basketskills som jag tränat på i 5678 år, & efter det slänga oss nakna nere vid kattarslet. det blev varken skills eller naket, men spelade basket gjorde jag, & badade också för den delen. det blev ett litet gäng stjärtgossar. alleK, alleG, abbeG, abbeP, mallan & felleL. mina små sötnosar 

kom alldeles nyss hem & skriver det här förfärligt långa inlägget om min dag som jag hoppas intresserar dig lite iallafall. ska kanske bort & spela mer basket när jag fyllt magen lite, (som om det behövs). kanske blir det ett standard longboard-nattåk med ryssen marc. vi får se vad kvällen skall mig bringa. tills vidare, ha det toppen & som alltid. KLAPP <3
 

 trött lasse 

Likes

Comments

jaha. då var jag tillbaka, kanske inte för gott, men för ett tag framöver. & jag mår väl så där. kanske därför jag måste skriva av mig lite, få ur mig skiten. 

jag har träffat en tjej som heter my ett tag, som ni vet, om ni läst mina tidigare blogginlägg. & nu har vi slutat att träffas, helt & håller pga mig. & det är lite surt, för hon var fin mot mig. & det är det ganska få som är nowadays. kanske mitt egna fel, probably, men hon tog mig inte för vem hon ville att jag skulle vara, utan för den jag var. & det blev jag lite förälskad i. men som i dem flesta fallen klantade jag mig & råkade få ur mig vad jag tyckte om en väninna of hers, & hon ville inte höra av mig mer efter det. det var onödigt, dumt & sjukt impulsivt skrivet. & my, om du läser det här, förlåt. förlåt på riktigt. jag har varit dum förut & bett om ursäkt, men den här gången ber lars om ursäkt på riktigt. 

 

AND NOW. STOP THE DEPPMODE.  

jag & min morbror håller på att prodda en av mina låtar. en låt jag skrev till min lillasyster Thelma. den gick han igång på & ville genast producera, & så fick det bli. så vi har suttit 2 gånger hemma hos en vän till morbror & nu har vi kommit så långt att vi fått in pianobakrund, en akustisk gura & nästa gång ska vi reca slasksång så att nikola, han som ska lägga bas, vet på ett ungefär hur låten ska gå till. det kommer bli super, tror vi, eller ah.. jag iallafall! 

jag har saknat det här lite. att få skriva av sig på det här viset. det är skönt som fan i vissa fall, & idag var ett sådant fall. 

 

& till sist slänger jag upp en bild på när jag är street/gangster från storbrittanien förr i tiden. så nu ska jag ut & slåss om vårt gängs sandlåda. KLAPP mina kära vänner. 

Likes

Comments

har inte skrivit på jättelänge & jag vet inte varför. har inte känt något sug efter det & jag har inte heller känt någon stress över att jag "måste skriva". 

jag har hunnit med en jävla massa saker under tiden jag varit frånvarande. jag har bland annat hjälpt min kära morfar & hans fru att flytta. fick skaplig lön som tack efteråt. jag har skrivit låtar, spelat bränboll med klassen, slutat skolan, börjat på sommarlovet & jag har även en helt vänsteröra. blev färdig i studion som jag sa & vi hann mixa låten lite drastiskt. & jag lovade ett ljudklipp men det blir inget ser ni! för jag blev helt enkelt missnöjd med resultatet. så jag kommer förmodligen bara be mamma filma mig när vi sitter ute på terassen någongång. vi får se hur det blir. 

SÅÅÅ. SOMMARLOV. jag är taggad. taggad som fan! på fredag skall jag & storebror rickard inleda hela skiten med en lång longboard trip till okänd destination som alltid. detta kommer endast genomföras om vädergudarna tillåter, & det gjorde dem inte förra gången men man kan ju hoppas. på söndag kommer my hit, sover här till måndag & kanske från måndag till tisdag. det får hon bestämma själv, den astronauten. sen är i stort sätt hela sommarlovet fritt. det är snack om att jag & rickard & ett fåtal utvalda ska bila upp till östersund. därom ligger rickards sommarvilla & vi kommer bosätta oss i den i allt mellan 1-12345 veckor. vi får se hur det är. 

jag har även sökt jobb. sommarjobb. har fått ett telefon nr som jag måste ringa & höra. sommarjobbet börjar på måndag, så om jag får det krockar det med mysan, (xD). sommarjobbet går självfallet i musikens tecken. gatuartist, om jag inte missförstått det hela. & det låter ju lovande må jag säga. men hur som helst. det lär vara för sent & alla platserna lär vara upptagna redan. är så där riktigt tråkigt sent ute. men vad ska man göra? ingenting jag kan göra någonting åt nu förutom att slå mig själv i ansiktet med ett embryo. 

nu måste jag gå & inte bry mig ett piss om väckarklocka imorgon. det var länge sen. & så kan jag göra i 10 veckor framöver. TOPPEN <3 

klapp Likes

Comments

skulle bara skriva ett snabbt inlägg när vi har rökpaus. jag sitter i studion nu med isac & det går framåt må jag säga! det fick bli en egenskriven låt idag. vi håller på att lägga gitarr stämmor & sånt trams nu. sen blir det en fullskalig låt, förhoppningsvis iallafall.  lägger upp den sen när vi är framme. färdiga* 

Likes

Comments