detta är min kungspyton orm Nagini:) har du något husdjur? Kommentera!

Likes

Comments

​hej! snart åker jag till L.A! på torsdag natt faktiskt:) Jag ska spela lite gitarr på gatorna och bara leva livet. det ska bli så skönt att slippa skolan 2 veckor och bara ta det lugnt;) denna gång är jag bättre på engelska än förra gången för typ 2 år sedan. jag ska dessutom spela in en video till min youtubekanal! kicka in den! den heter OLIWER BERGMAN. hare gött!

Likes

Comments

​Hej alla som läser detta! om ni inte känner mig så vet ni säkert inte att jag kommer att medverka i WILDKIDS 2016! sändningen börjar den 15 januari nästa år:) isåfall heja på björnarna;) hoppas du kommer att titta!  #HAREGÖTT

Likes

Comments

Jag har precis sett en jätterolig film som heter white chicks! Det är en jätterolig komedi film från 2004 med Shawn Wayans och Marlon Wayans i huvudrollerna. Filmen handlar om två FBI agenter som skickas ut på uppdrag utklädda till som sagt, white chicks:) Det händer väldigt mycket saker under uppdraget men mer säger jag inte:) här är trailern om nån undrar:)

Likes

Comments

Här kommer ett litet låttips från mig! coming down med five finger death punch. det är en väldigt känslosam låt som handlar om mobbning och självmord:( jag tycker att budskapet i denna låt är väldigt viktigt och tycker det ska föras vidare! hoppas ni gillar den så hörs vi! HAREGÖTT!

Likes

Comments

​hej och välkomna till min lilla blogg! här kommer jag skriva lite om musik, filmer och lite om mig själv:) hoppas ni gillar min blogg så ses vi väll senare! HAREGÖTT!

Likes

Comments