Heey!
Efter en jobbig vecka med prov och mycket inlämningar så tar jag äntligen helg, men det blir nog inte så mycket vila som jag har tänkt mig. Ikväll så ska man ha lagfest efter en fantastisk säsong med grabbarna. Och imon så ska man kolla sin första allsvenska handbollsmatch för denna säsongen så hoppas på vinst. Tänkte även visa er "veckans outfit" imon och lite nya plagg om dem hinner komma hem. Jag har en fråga till er, skulle vilja att så många som kan svarar på den! Ska man göra en "VLOGG"?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!
Börjar dagen på bästa sätt när jag vaknar vid kl 06:00 och åker till skolan men har sovmorgon till 10:20 hehe :-)
Men veckan börjar bra tycker jag, inte så jobbigt i skolan vi hade en föreläsning i 1,5h så det var ju ganska chill får man ju säga. Och på sista lektionen så drog man till Elgiganten för att kika lite och sedan åka till Meddo för att sola lite innan man tog bussen hem.
Men ikväll så blir det nog att dra till gymmet med några av mina vänner sen blir det nog häng framför tvn!

Inte det bästa inlägget, men hade inte så mycket och berätta efter helgen för har inte gjort speciellt mycket. Men det kommer, jag kommer snart lägga ut "veckans outfit" så håll koll för det lär bli Nice ska ni se! :-)

Haaaaddeeee

Likes

Comments

Hur mår ni? Jag mår jätte bra för att det är fredag och man ligger hemma i sängen och bara "chillar" när man vet att andra är påväg till skolan just nu.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra få ta de som det kommer, tänkte dra ner på stan och leta efter en vinterrock som jag skrev i förra inlägget. Men ikväll ska jag kolla idol och man hejar självklart på Zeana så ni får inte glömma och rösta på henne ikväll :-)

Men nu tänker jag sova lite till för jag måste orka göra mig iordning och dra mig ner till stan. Natti natti!!

Likes

Comments

Jacka: HÄR / Jeans: HÄR / T-Shirt: HÄR / Skor: HÄR / Väska: HÄR

Hejsan!
Den här dagen längtar man ju inte så mycket efter. Börjar skolan 8:30 - 15:30 man är ju helt slut efter en sådan dag, så det lär nog bli soffan idag igen när man kommer hem och vänta på paradise hotel. Men under väntan på blir det säkert tvunget att plugga lite eftersom det är prov imorgon!

"Dagens outfit" valde jag för att det är inget speciellt med dessa plagg och man vill bara chilla en sådan dag så det passar perfekt tycker jag. Men snart blir det väll att plocka fram vinterplaggen istället. Under nästa vecka lär jag inspirera er med det.
Har ni något förslag så kommentera gärna för jag vill gärna ta del av era tankar. Ha en toppen dag:-)

Likes

Comments