Header

Jag och Marcus testade nya blixten i fredags. Kallar den "Kim Kardashian​-blixten" eftersom hon använder en sådan för sina selfies haha…Älskar den dock! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sjukt lugn söndag än så länge. Har verkligen inte gjort någonting haha! Får tagga till snart då det är träning i kväll. Gaah, så få träningar kvar tills VM!!

Likes

Comments

Blev två födelsedagsfirande denna helgen! I fredags var jag hos Josse som fyllde 19 i veckan och igår ute i Ulricehamn för Hanna som blev 20. Glömde dock kameran igår (sjukt irriterande), så har bara bilder från i fredags. Men det var kul att komma ut lite! Haha har blivit en riktig hemmafis. ​

Likes

Comments

New in! Kaftan från Rodebjer. Har gått och drömt om denna hela året. Så när den helt plötsligt hängde mitt framför ögonen på mig, mamma och mormor när vi var och shoppade ​i helgen, gick det inte att säga nej. 

Likes

Comments

För ungefär ett år sedan började jag av en slump titta på ett avsnitt av Husdrömmar. Det handlade om inredningsstylisten Marie Olsson Nylander och hennes familj dröm om det perfekta huset. Jag blev så sjukt inspirerad av hennes stil. Antikt, modernt och så jäkla maffigt!! Älskar vad dom gjorde med det huset. Dröm till vardagsrum.

Likes

Comments

Gårdagens lunch på den japanska restaurangen Nami i Varberg. All mat innehåller så spännande och speciella smaker att man vill sitta där i timmar och prova allt! Rekomenderas starkt för dig som vill testa på något nytt.

Likes

Comments

Bomber/Carin Wester  Scarf,jeans & shoes/Acne Studios  Sunnies/Céline​

Likes

Comments

1 & 2. Lennart Rodhe  3. David Larsson

Hittade dessa 3 tavlor på Bukowskis Market för några dagar sedan. Want them so badly! Hade varit så fint i nya lägenheten. :')

Likes

Comments

Min brunch för några dagar sedan. Juicen heter 'Immun' och är gjort av apelsin,morot,äpple och ingefära. ​En av mina favoriter!! Perfekt nu också då jag haft halsont hela veckan… Till det tog jag deras acaibowl, men rekommenderar också laxwrapen! Sjukt bra. Har ni vägarna förbi Fruits & Friends på Allégatan i Borås så måste ni prova!!

Likes

Comments

Jacka/H&M Skjorta/Whyred(herr) Jeans&skor/Acne Studios Solisar/Céline

Gårdagens klädsel, och dagens måste jag erkänna då jag sov hos Marcus inatt. Usch, vi typ hatar den lilla studentlägenheten. Ska bli så kul att få den nya lägenheten i maj!! 

Likes

Comments