1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Älskar verkligen dessa typer utav klänningar, både färgerna och modellerna. Jag tycker dock inte att jag passar i tighta klänningar, känner mig inte bekväm i dem vilket är synd för det är ju så jäkla snyggt!

 

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag efter lite mer än en vecka hos Albin kommit hem till mig igen. Jag har tillsammans med honom varit husvakt då hans familj har vart bortresta. Dom skulle kommit hem i lördags men pga SAS-strejken kunde dom inte åka hem förens idag så jag blev kvar hos Albin lite längre än jag hade tänkt. När jag kom hem tog jag cykeln ner till mammas jobb för att hämta Abbe, jag har seriöst inte cyklat på kanske över två år och med det varma vädret och motvind kan jag bara säga fy sjutton vad jobbigt det var. Snacka om att man har dålig kondition haha.

Likes

Comments

I vintras skrev jag i ett inlägg att jag och Albin var sugna på att åka utomlands. Jag älskar Spanien och speciellt Gran Canaria så för mig var det en självklarhet att vi skulle boka en resa dit. Vi bokade en resa dit för ganska så längesen och idag är det faktiskt en månad tills vi åker. Vi kommer att bo på ett hotell som heter Tres Vidas som ligger i Bahia Feliz. Vi kommer att ha all inclusive vilket kommer att bli riktigt nice, vi har läst många recensioner om hotellet och maten har fått många stjärnor så jag tror att det kommer att bli super. Är verkligen super taggad men samtidigt väldigt nervös. Jag har inte vart utomlands på 6 år?! Och jag har alltid haft en liten rädsla för att flyga. Det som lugnar mig lite är att jag har lätt för att somna när jag åker längre sträckor och i princip kunna sova genom hela resan så jag får hoppas på att jag lyckas med det under flygningen.

Likes

Comments

På min skola får vi sommarlov på samma dag som studenten i Gävle och Sandviken är, alltså idag.Men jag fick sommarlov i tisdags då vi blev klar med allt i skolan då och jag skulle inte kunna vara med på avslutningen som var idag. Runt 11 tiden idag var det dags för studenterna här i Sandviken att springa ut, jag var för att kolla på min barndomsvän Josefin som tog studenten. Otroligt fin var hon och jag är så glad för hennes skull synd bara att vädret var så dåligt. Jag önskar henne all lycka nu efter gymnasiet!

Nästa år är det äntligen min tur att få ta studenten, som jag längtar!

Likes

Comments

Hej! Hoppas eran fredag har vart bra än så länge, igår bestämde jag och Julia att vi skulle ta och ses, det var verkligen jätte längesen som vi sågs bara vi två. Det har blivit allt mer sällan nu när vi inte går på samma skola och klass längre. När vi väll träffas märker vi att det var länge sen sist för vi har så mycket att prata om, men idag tog vi oss tid att ses så i natt sover Julia här och nu hade vi bara tänkt att äta gott och kolla film. Imorgon är det jobb och sen vidare in till Gävle med Albin för bio och mat. Ni får ha det så bra så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej! Idag är det tisdag vilket betyder att jag går min kortaste skoldag på hela veckan. Det är på tisdagar som jag hinner med att göra saker, jag kan gå på stan, träna och verkligen plugga osv, hitta på saker som jag inte orkar dom andra dagarna då man slutar sent. Så idag efter skolan åkte jag ner på stan tillsammans med Adina och Emma. Vi alla hade lite små saker som vi lära fixa så då gjorde vi varandra sällskap, en liten shoppingstund och fika. Nu på söndag är det alla hjärtans dag och jag och Albin har tänkt att "fira" det på lördag med bio och mat. Jag reserverade platser igår till bion och var tvungen att hämta ut och betala dom idag. Har fixat en liten present och köpt småsaker till mig själv!

Likes

Comments