Hej på er!

Hur mås det med er? Med mig mås det bra. Trött och känner mig tyvärr lite krasslig, det vill säga ont i halsen och allmänt seg! Men annars rullar det på bra. Idag vaknade jag av mig själv runt åtta, hur sjukt ändå speciellt på lovet?! Dock låg jag kvar till typ halv nio, men det är okej tycker jag.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Följde med farmor på vattengympa (oväntat va?) och nu sitter jag med skolböckerna framför mig, ungefär så har min dag varit. Men den är inte slut än, så vem vet vad som händer härnäst? :-)

Nu lär jag gå tillbaka till pluggandet och försöka få lite gjort. Hoppas ni har en fin tisdag! ♡

Likes

Comments

För någon dag sen firade hade jag ett halvårs jubileum! Och nu tänker ni säkert "åh, grattis till er" och tar förgivet att jag firar ett halvår med någon. Men så är inte fallet, utan istället firar jag ett halvår med gymnasiet och allt därtill. Med andra ord; jag började gymnasiet för ett halvår sedan. Tiden har verkligen flugit förbi och det menar jag till hundra procent. Känns som att jag för en vecka sen stod utanför skolan och kände mig cirka hundra gånger mindre än min vanliga storlek, men istället var det ett halvår sen. Nu är jag inte längre ny på skolan utan nu är jag en rutinerad gymnasieelev eller i alla fall påväg mot att bli rutinerad.

Men fan (ursäkta språket) vad min gymnasietid hittills har varit bra. Har träffat så sjukt mycket nya, fina människor som redan betyder extremt mycket för mig! Men hur klyschigt det än låter så har gymnasiet förändrat mig som person och då i positiv mening. Till exempel är jag mer självständig och vågar mycket mer då jag började helt ensam. Att börja helt ensam, utan sina kompisar, var så extremt läskigt men jag kunde inte vara mer tacksam för det nu. Och det är mitt absolut största tips till er, börja ENSAMMA och gör INTE kompisval. Man tjänar så mycket på det, det lovar jag!

Rent skolmässigt så innebär gymnasiet mer ansvar och det märks verkligen. Planera är A och O och utan en planering lär det bli väldigt mycket tuffare. Shit va roligt att jag sitter här och skriver att planering är A och O, jag planerar nada men lär er av mina misstag... Sen ska vi inte ens prata om alla uppgifter. Nu har jag i och för sig valt Samhällslinjen så jag får räkna med en del plugg men som tur är så är väldigt mycket intressant, vilket underlättar mycket. Fast allting är absolut inte intressant och på den listan står matte och historia högst upp för min del. Dock så taggar jag tvåan då min beteendeinriktning börjar på riktigt, tänk er hela lektioner fyllda med psykologi OCH sociologi. Intressant va? ;-)

För att summera allting lite så är gymnasiet helt klart tuffare men absolut roligare. Högstadiet är extremt tråkigt på så många plan jämfört med gymnasiet, det är alltid ett plus! ♡

Likes

Comments

Godkväll på er, finingar!

Dagen idag har tillbringats på en buss och hemma hos min farbror med familj. Jag har ju nämligen sportlov nu så då gäller det att passa på att ta vara på tiden, klyschigt värre! 11.30 idag satte jag mig på bussen till Stockholm och här sitter jag nu, på en stol i farmor och farfars kök. Det kallar jag mys det! Vad hittar ni på ikväll?

Nu vankas det oxfilé, pomme och bea och ingen är lyckligare än jag! Det är inte varje dag man smäller i sig en sån finmiddag men plötsligt händer det. Önskar er en fin kväll! ♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja hörni, man kan ju lugnt säga att det var ett tag sen. Och jag lever! Sen vi sågs senast har jag:

  • Hunnit bli smått beroende av Nocco (rekommenderas inte)
  • Odlat fram mörka ringar under ögonen på grund av skolan och dåliga sömnvanor
  • Lagt till så många bra låtar på min spotifylista, kanske inte låter som så mycket för världen men i det lilla bor det stora!
  • Hunnit beta av cirkus ett halvår av gymnasiet idag, tjohoo!
  • Väckt mitt fotointresse till liv igen

Det var väl det egentligen, så som ni ser har det inte skett så stora förändringar men tiden rinner iväg och snart är det nästan vår. Hur mår ni och vad har ni hunnit med sen sist? Jag har i alla fall fått lov nu, så imorgon sticker jag iväg till Stockholm och farmor och farfar för en vecka i lugnt tempo. Ska ni hitta på nåt särskilt?

Nu kallar packningen på mig! Vi hörs. Det lovar jag!


Likes

Comments


1. Vem är du?

- Svår fråga. Det beror på vad du menar, det kan bli ett långt och filosofiskt svar på den frågan. Men ok, jag är din mamma. Om jag tolkar dig rätt är jag en rätt bra sådan; rolig, trygg, ibland frågvis men oftast alldeles underbar...

2. Bästa/sämsta egenskap hos mig.

- Bäst: hela din person består av en massa fina egenskaper som tillsammans blir fantastiska du. Ska jag välja tre av dem så får det bli: varm, omtänksam och ägare av en stor portion humor.

Sämsta: kontrollbehovet som i och för sig har blivit mer kontrollerat (hahaha), men som fortfarande ställer till det för dig. Läs: stress, otålighet och orostankar.

3. Ett fint minne vi har tillsammans.

- När vi var på en av våra Sverigeturer - den här gången i Göteborg. Vi åt middag uppe i Skybaren med utsikt över hela (nja) fina Göta älv. God mat, fantastiska tillbehör, trevlig o go personal - å så ingen dricks... Fast vi njöt i fulla drag! Mer sånt i vårt liv, eller hur?

4. En ovana jag har.

- Drar upp byxorna i midjan i tid o otid. Tror inte du tänker på hur ofta och hur kul det ser ut... Kommande julklapp: ett skärp.

5. På vilka sätt liknar jag dig/på vilka sätt liknar jag dig inte?

- Humorn och lusten av skriva tror jag kommer från mig. Din fantasi liknar min och jag tror bestämt även att morgonhumöret hör hemma från min DNA-stege. Jag önskar jag var lika positiv som du. Jag har en mer "svart" sida. Så där är vi inte så lika.

6. Vad tycker du om att jag bloggar?

- Den dagen du bjuder mig till Mallis för pengarna du tjänar kommer jag vara väldigt tacksam! Skämt åsido, du har verkligen något att tillföra omgivningen och du gör det på ett underhållande sätt. Det behövs fler som du out there! Feel-good och en o annan eftertänksam tanke bjuder du på. Fortsätt med det!

Likes

Comments