View tracker

Jag blev utmanad av Sara att göra en blogglista om min pojkvän. Jag tänker inte utmana någon annan men gör den om ni vill haha 😊Vad heter han: Love
Vad har han för favoritfärg?: Ingen aning, tror inte att han har nån haha.
Vad har han för ögonfärg?: Grön/grå typ
Klädstil: Typ stilren? Tror jag haha. Han klär sig iallafall snyggt och inte som en bonde
Har han färgat håret nån gång: Ja en gång haha
Har han klippt sig någon gång: Ja, har inte alla de haha?
Har han piercat sig: Nej
Dricker han: Ja
Röker han: Nej
Vad har han för mobil: iPhone 6
Vad vill han bli när han blir stor: Brandman
Vad har han för färg i sitt rum: Vi har vitt nästan överallt i lägenheten.
Har han någon/några systrar: Nope
Har han någon/några bröder: Nej
Vad är hans favoritmat?: Tacos eller pizza tror jag.
Vilken mat hatar han?: Fiskbullar
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Jag tror att han skulle köpa en bil, en motorcykel och sen ta resten till kontantinsatsen på de huset som vi vill köpa.
Vad brukar han göra efter skolan: Gymma i sju miljoner timmar och sen umgås med mig 😁
Vad heter hans pappa och mamma: Urban och Anneli
Har han bråkat med nån någon gång: Ja
Vad brukar han göra på helgerna: Umgås med mig, kompisar eller festa typ
Vad har han för musiksmak: Asså jag vet inte haha. Vissa låtar som han lyssnar på är väldigt bra medans vissa suger haha.
Hur/var träffades ni första gången?: I skolan
Hur gamla var ni då: Jag var 13 och han var 12 haha, sjukt ju 😂
Vad påminner dig om honom: Allt typ
Vad var det första han sa till dig: Jag har ingen aning haha, hej kanske?
Vad var det första du sa till han: Ingen aning haha 😂
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Vi messar bara om typ tråkiga saker som "kan du handla", "när slutar du?" Osv osv. Vi brukar ringa om vi inte jobbar
Är han beroende av något?: Gymmet haha
Vad kallar du han: Älskling, stjärtis, hjärtis, bubbis, hjärtat, älsklis osv osv 😉
Vad kallar han dig: Älskling typ haha
Tränar han: Ja, alldeles för mycket
Hur länge har ni vart tillsammans: Vi har varit tillsammans på riktigt i två och ett halvt år haha, men vi var så gott som tillsammans redan ett halvår innan de.
Hårfärg: Brun
När fyller han år: 2 november
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Eftersom att han inte gillar blommor så hade jag nog köpt typ rosor eller nån annan fin bukett så att jag iallafall får njuta av dom haha.
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Snygg, underbar och bäst 😘
Vilket år är han född: 1996
Gillar du han?: Haha ja såklart ❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lucka nummer 5: Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?


Grillat! Asså jag har varit jätte sugen på grillat i flera dagar nu. Vill ha sommar med myskvällar i gropen och massa grillat! Mums 😋Likes

Comments

View tracker

Lucka nummer 4: Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

Eftersom att jag inte är någon super entreprenör eller nå annat stort så har jag inte uppfyllt nå sånt. Men min senaste dröm som jag har lyckats uppfylla är att jag vågade skaffa en hund igen. När Molly dog så trodde jag aldrig att jag skulle komma över de och gå vidare. Men nu två och ett halvt år senare så har jag gjort de och jag har nu åter igen lyckats hitta den perfekta hunden.

Min dröm om att ha en hund har funnits där så länge och när den slets ifrån mig så där så krossade de mig. Sen har jag liksom inte vågat igen. Men nu är den uppfylld och jag är så glad för de. Leah är verkligen allt för mig. Hon ger mig så mycket glädje och är verkligen den bästa som finns ❤️Likes

Comments

Lucka nummer 3: Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?


Alltså drömmar är väl sånt som är långt borta och mål är sånt som man kan uppnå? Eller? Jag räknar de som mål iallafall.

Ett av mina mål är att köpa den perfekta hästgården inom 5 år. Vet inte om de räknas som närtid men om man tänker att man ska leva typ 60-70 år till så lär ju 5 år vara i närtid.

Sen är ett till av mina mål att starta mitt egna företag. I samma veva som vi köper en hästgård typ. Tänker inte berätta vad de är för företag men de är någonting som jag just nu verkligen vill göra.

Mitt sista mål eller de kanske mer är en dröm, jag vet inte hur de funkar haha. Men de är att få barn och gifta mig. Jag vill göra båda när jag är typ 22-23 år. Men de lär väl vara mer en dröm? Man kan väl inte ha som mål att få barn? Eller? De kanske man kan haha..

Skit samma, de är mina 3 mål/drömmar i närtid, alltså inom 5-10 år.Likes

Comments

Lucka nummer 2: Vem är din förebild i livet just nu?

Blondinbella, jag menar, vem har inte henne som förebild? Hon har ju verkligen lyckats. Hon har flera egna företag och tjänar massvis med pengar och åker på en massa resor. Har dessutom sitt drömhus, en Porsche (som hon köpte utan att ens prata med sin man?! Jag snackar med Love om jag ens ska köpa ett par skor typ, fatta hur rik man är om man kan gå och köpa en Porsche bara sådär?!), sen har hon ju två söta barn och är gift med mannen i hennes liv och hon är bara 26 år!

Ja för mig är de liksom inget snack om saken, hon lever mitt drömliv och hon är absolut min största förebild inom karriärs livet.

Sen är också Zara Larsson min förebild. Hon behövs verkligen i det här samhället med tanke på vilken kvinnosyn folk har. De är helt sjukt hur folk kan se ner på tjejer och tro att de är okej att tafsa och ligga med tjejer när dom vill. Vi behöver iallafall Zara, hon är inte rädd för att säga vad hon tycker och hon är riktigt jäkla grym.Likes

Comments

Blondinbella länkade en liten rolig julkalender som jag tänkte att jag också ska köra i år. Eftersom att jag typ aldrig bloggar annars så kan de bli lite roligt med någonting att läsa här iallafall haha.


Lucka nummer 1: Vad är din drömbild av julafton i år?

Jag ska jobba 17-03 i år igen på julafton så jag kommer bara fira halva julafton haha. Men jag älskar julen, har dock valt att jobba iallafall för att de är så pass bra betalt.

Men jag vill iallafall att jag, Love och Leah ska vakna upp och ha en mysig frukost och ge varandra åtminstone ett varsitt paket. Sen runt kl 11 ska vi åka hem till mina föräldrar och fira med min släkt och runt 12 blir de nog lunch. Sen ska vi dela ut alla julklappar och efter de blir de nog julklappsspelet. Sen kl 16 måste jag åka till jobbet så då tar min julafton slut medan Love åker till sin familj.

Jag ska iallafall ta med en massa julmat och julgodis och bara sitta och mysa i växeln. Förra året var de jätte mysigt att jobba på julafton, alla som ringer är så himla glad och trevliga. Sen kan man ha på lite mysig julmusik och ha julstämning iallafall.

Jag tror att de här kommer att bli en bra jul. Och Leahs första! Ska bli så himla kul och se hur hon reagerar när hon får alla paket.Likes

Comments

Love fick VR glasögon till ps4 av mig när han fyllde, men dom fanns inte inne då men idag har vi äntligen hämtat dom! Så nu sitter vi och testspelar lite medans vi väntar på lasagnen i ugnen och sen kommer några kompisar hit för att spela. Just en sån kväll som jag behöver.


Likes

Comments