Avslutar denna vecka med en promenad och massa gobak av bara healthy stuff med min Jenka!
Saffransbollar och pepparkaksbollar blev det samt kakaosmoothie av kakao, banan, dadlar, avokado och havremjölk! HUR GOTT! Mår som gudar just nu, och är så redo att räkna massa matte innan solsidan!

BYE

  • 21 Readers

Likes

Comments

Dagen började som alla andra måndagar med ett seminarium, därefter hade vi matteföreläsning och avslutade måndagen på ÅF där vi hade "studiebesök" och föreläsningar i hållbar utveckling. Vi skulle dessutom göra en timmes research i smågrupper om olika företags approach på detta och presentera detta för hela klassen. Jag brukar gilla att prata inför folk när man vet vad man gör och har att säga men blev faktiskt riktigt nervös idag av någon anledning, tyckte inte alls om det! Men nu är det gjort och man ska varje dag göra nåt man tycker är lite läskigt så i guess att de där var dagens!

På vägen hem fick jag hjälp utav Veronika att hämta mitt nya soffbord på Mio, vi försökte bära det tillsammans till fots en bit i regnet men insåg ganska snabbt att de skulle bli ett helvette, så en über fick komma och hjälpa oss!

Måndagen avslutades som vanligt med min kära Jenny på Amads GRIT strength, och dessutom lite tacos på det. Kan det bli mycket bättre än så?

Hoppas eran måndag har rockat! Bara 4 kvar nu tills jullov!

Puusszzzz

  • 26 Readers

Likes

Comments

Standard för mig är att starta nya saker på måndagar, "ny vecka nya möjligheter", men nu är det dags att bryta mönster. Idag är dagen för nya utmaningar och rutiner. 

Därför tänkte jag att en liten blogg är ett bra ställe att dokumentera detta, främst för mig själv, men också för att andra kanske kan hitta motivation och driv i livet utav det. Samt såklart så att min älskade, galna mormor lättare kan hänga med i mitt liv och mina tankar. 

Jag är inte speciellt duktig, eller har ork att skriva texter bra med fina ord, så mina inlägg om livet (som mest kommer att handla om träning, skola, mat, motivation och ångest)  kommer kanske inte alltid att vara så proffsiga. Jag är för slarvig för det. BUT HANG IN THERE PEEPZ det blir kul ändå!


Det som gör denna dag så speciell är att jag och en av mina livskompanjoner Jenny har startat ett vad där vi har satt upp 7 mål som vi ska hålla till  julafton. Jag tror verkligen på att man mår som bäst när man utvecklas och pushar sig själv på alla plan. Mer om dessa kommer later. Nu måste jag tillbaka till mitt kära matte häfte som fyllt med matriser och vektorer. KUL


Men människor, sätt upp mål som gör er till den människa ni vill vara! Det är extra viktigt nu i mörka vintertider när man lätt tappar motivationen!!!

Puss och kram 

Ollaz


  • Life
  • 33 Readers

Likes

Comments