View tracker

Ingen mer bloggning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Miami - Mitt absolut största drömresemål just nu, vill verkligen dit yes

Dubai - Har redan varit där två gånger men vill dit igen, älskar shoppingen! laugh

Singapore - Hit ska jag i höst med familjen, hoppas på det bästa! wink

Likes

Comments

Wanties of today! Är helt kär i den här klänningen, just för att den är så snygg och enkel! Man kan matcha typ vad som helst med den wink Jag skulle nog köra på silversmycken, lockigt hår och ett par svarta höga klackar. Funderar faktiskt redan nu på att köpa en snygg nyårsklänning hahah! Har ångest över det för jag inte hittat någon, får nästan panik sad Sen fyller jag ju även år snart och vill ha någon snygg då, fyller år på en tisdag så får fira mig med mina älsklingar helgen efter! Men vad tycker ni? 


 

Den finns på Nelly.com för 349:-

Likes

Comments

Godmorgon bloggen! Sitter på lektion nu och den här dagen är hemsk, 08.15-16.15, har alla de lektioner jag avskyr. Men så fort den här dagen är klar går det ganska snabbt tills det är helg. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, förutom att jag ska försöka åka till stan någon dag den här veckan och noppa ögonbrynen och köpa hårfärg. Funderar på att skaffa någon annan färg på håret än mitt kolsvarta för jag tycker det är så himla tråkigt. sad Min naturliga hårfärg är ju blond, men ska jag bli blond vill jag bli platina vilket är raka motsatsen mot mitt hår, och det lär aldrig gå att få. Haha ilandsproblem!! Anyway ska försöka hänga med på lektionen nu, puss


 

Likes

Comments

Nu ska jag starta allt bloggande med en liten tävling! Kommer lotta ut två Victoria Secret bodysplash! Två lyckliga vinnare alltså! laugh Allt ni behöver göra är att kommentera ''Jag är med'' plus ert namn och mail adress! Ett stort plus är även om ni ger min tävling en shoutout på instagram och taggar mig i bilden! Vinnarna dras på fredag nästa vecka och slumpässigt. Det ända kravet för att vara med är att du kan mötas upp i Stockholm för jag fraktar ej!

Lycka till allihopa! wink

Likes

Comments

hejj, ja o min tjej har 1 årsdag på söndag. Snälla tips på vad man kan köpa ?? - Marcus

Hej Marcus! laugh Det är väl roligast om du köper något personligt, du är ju den som känner din flickvän bäst! Men alla tjejer gillar väl blommor, chocklad och ett fint smycke haha! Kanske en överraskning? wink Det räcker nog med att du bara finns där! 

Likes

Comments