Dagbok, Tips

Detta älskar jag, frukost... och jag älskar bilder på frukost. Jag tycker verkligen att detta är det viktigaste målet på dagen. Jag fungerar ej utan det längre. Förut åt jag aldrig frukost och blev då heller aldrig riktigt hungrig. Det är så mycket viktigare än man tror!!

Haha nog om min kärlek till frullen... idag är det jobb och träning som är i fokus. Ovanligt? Nej....
Jag jobbar till fyra ungefär då jag sedan beger mig till IKSU för träning. Idag är det jag som håller i träningen så lär ju spendera min lunchrast till planering 🙄 (alltid sista minuten). När det är klart ska jag skynda mig till mammas jobb, hämta henne och skjutsa hon till stan. Planer för kvällen, förmodligen hänga lite med Lovisa 💕✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagbok

Godmorgon! Att vara vaken klockan sex på morgonen är inte en vanesak för mig. När jag fortfarande gick i skolan och bussen gick klockan sju kunde det hända någon gån i månaden eller så men det var ytterst sällan.
Jag ska skjutsa mamma till jobbet idag för jag behöver bilen till träningen senare i eftermiddag.

Mysigt ändå att vara vaken tidigt och hinna äta frukost i lugn och ro 🙊

Likes

Comments

1 apelsin
2 äpplen
1/2 citron
1 mango
Ingefära (anpassa själv)
1 paket spenat

Mixa ihop allting. Går även att göra som en juice om man har en råsaftcentrifug 😎

Älskar denna!!😍

Likes

Comments

Myser med familjen denna söndagskväll. Min dag har varit dålig. Jag har verkligen inte mått bra alls.. ingen energi och illamående... sov mellan klockan två och fyra. Nu har jag tröstat mig med lite shopping. Skor och ett underställ jag kollat på i över ett år.

Ikväll blir det att vara hemma, förmodligen kommer Sebbe och Lovisa hit sen för lite kvällsfika.

Likes

Comments

Jag har haft en jättebra vecka, jag började veckan med ledig måndag som vanligt, tränade och hade en bra dag bara sen jobbade jag till tre på tisdagen eftersom att jag åkte på en utbildning, "Årets grej" med handelsfacket till Sundsvall då vi fick på hotell, träffa en massa härliga nys människor samt lära sig sjukt mycket intressanta saker. Det var väldigt mycket roligare än jag hade väntat mig att det skulle vara.


Jag var tillbaka i Umeå vid sjutiden och gick då direkt till jobbet för jobbfest och middag på Köksbaren. Jag har aldrig ätit där innan men det var riktigt bra mat vi blev serverade. Jättegott!

Jobbade fredagen och har varit på olika fester under fredag och lördag. Nu har jag precis städat mitt rum och bara är. Det har varit en rolig vecka men det har blivit väldigt mycket nytt och sånt tar på krafterna. Speciellt när man ska träffa så mycket nytt folk. Ikväll ska jag ladda batterierna tillsammans med Lovisa samt boka en resa. Berättar mer om den senare.Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det tisdag men för mig känns inte denna vecka alltför jobbig. Jag ska jobba idag till klockan tre och 15:20 är det avfärd mot Sundsvall tillsammans med Handels facket. Vi ska bo på hotell och lyssna på föreläsningar. Känns så skönt att få komma bort ett tag. 😀

Kommer att vara borta till torsdag kväll, direkt jag kommer till Ume igen är det middag med jobbet på Köksbaren. Kändes inte speciellt jobbigt det heller. Bra vecka helt enkelt 👌🏻

Älskar snap effekter 😎

Likes

Comments

Myser hemma i Felicias nya lägga. Min tisdag har varit seg och ganska tråkig... Lillebror fyllde år idag så har firat honom, for på Avion och bytte hans presenter haha sen ätit middag. Var förbi Emma ett tag idag också och åt av hennes goda dadel brownies 😎 Händelsefull tisdag. Imorgon jobbar jag, sen träning klockan fem till åtta:)

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid nio tiden, eftersom att jag är eldig idag så tänkte jag att jag inte skulle sova bort halva dagen utan ställde då väckkarn på halv nio 😎 Nu har jag gjort äggröra till frukost, gjort på två ägg och en matsked av oatlys créme fresh. Plus tomater, var sugen på det av någon anledning haha.

Idag är planen att hämta mina glasögon, köpa lite presenter och sen ikväll är det höstens första träning!👌🏻 Nu ska jag se klart Nyhetsmorgon sen åka iväg.

Likes

Comments

Har mycket i mitt huvud. Tankar och funderingar kring saker i mitt liv. Resor jag vill göra, människor jag vill träffa och jobb jag vill prova på. Jag skriver dagbok och det hjälper mig att få ut all negativitet som snabbt kan stängas in i huvudet. Har så många frågor och känslor inom mig. Vet inte vart jag ska börja.

Likes

Comments

Slutade jobba klockan sex då jag blev hämtad av Lovisa. Vi for och köpte mat, var sjukt hungrig heh så var väldigt gött med mat i magen.

Nu är vi och fixar lite på Lollos cross ställ sen ska vi hem och se PH 😎

Likes

Comments