Header

Postad i: Frågor och svar

på restaurangen är jag den som alltid ska fota sin mat innan jag äter den. Jag känner att den blir godare då haha.


i klädbutiker går jag flera varv och tar nästan med mig alla kläder jag hittar och provar alla plagg i provhytten. Slutar med att jag kommer ut med 1-2 plagg jag faktiskt gillar.


på flygplan har jag inte varit på sen jag var skitliten... Tycker om att resa men det är flyplansdelen som skrämmer mig, jag menar hur många gånger hör man inte om krascher? Eller när man får sånt där konstigt lock i öronen, usch vad jag hatar det!


på cafe sitter jag oftast på när jag eller vänner tillsammans ska plugga och då tar vi alltid någon chailatte eller mjölkchoklad. Är det bara jag som älskar att plugga i café?


i skolan är jag den som skrattar tillsammans med mina vänner och får ofta väldigt lite gjort. Har svårt att fokusera mig i skolan sålänge det inte är prov eller något jag finner intressant.


på fester är jag den som kanske råkar dricka liiite för mycket och är överallt och ingenstans. Senaste gången fick mina vänner leta 4-5 gånger efter mig för jag dansade iväg någonstans. Har sagt till mig själv att jag ALDRIG ska dricka mer.


i ett förhållande är jag den omtänksamma och den som skämmer bort min partner 24/7. Älskar att mysa, kramas och kolla på film. Men äventyr ibland måste det vara. Hittar ofta på något galet och skoj. He just gotta love me xD


på morgonen är jag helvetes trött och somnar om kanske 1 triljon gånger innan jag lyckas komma ur sängen.


på kvällen är som jag som piggast och får 1000 idéer om allt möjligt, därför blir det alltid sena nätter för min del. Vilket också förklarar min morgontrötthet.


på bussen är jag beroende av musik. Får panik utan musik i öronen på bussen. Kollar alltid ut genom fönstret och fantiserar.(Fick denna av en tjej med en jättefin blogg men kommer inte ihåg bloggen) 😭

Likes

Comments

Postad i: känslor

Hej alla fina och förlåt för den dåliga uppdateringen! Har en sån period där det är mycket plugg att göra just nu och ligger väldigt efter i skolan. Vet inte vad som hänt med mig! Kan verkligen inte plugga och när jag gör det så går det i cirka 5 minuter sen direkt går jag och gör nåt annat istället och det stressar sönder mig.

Liksom när jag inte jobbar går jag i skolan, går jag inte i skolan så är jag trött och måste sova och när jag sovit då är det läxor. Hinner inte med mina intressen som jag verkligen brinner för, hinner inte ens ha kontakt med mina vänner och det gör mig verkligen nedstämd.

Tror inte lärare fattar hur mycket vi elever har att göra hemma också! Våra liv är inte bara skola, skolan är 1% av alla problem man har i sitt huvud. Man har relationsproblem, problem hemma, problem med sin ekonomi, problem, problem, problem. Sen blir inget bättre när lärare står och kastar läxor på oss...

Iallafall så om jag uppdaterar lite dåligt nu så är det för alla problem som jag har. Hoppas ni stannar kvar hos mig ändå! Puss puss sålänge❤

Likes

Comments

Postad i: känslor

Är så trött på samhället som vi lever i idag. Allt handlar om oss själva, ser vi någon i nöd är det ingen som bryr sig.

Vi lever i en värld där det är socialt accepterad att vara otrevliga, snacka skit och nedvärdera andra.

Nä fy jag har bara lust att sätta mig i en bil nu och åka långt bort härifrån. För i naturen är det inget som kommer säga till mig att jag är dum, ful eller patetisk. Där det inte finns några människor.

Likes

Comments

Som tur har man skumma vänner oxå 😉

Likes

Comments

Postad i: Inspo

Hallo hallo! Besökte Öland förra sommaren och älskade det verkligen, förutom vädret då... Gick inte ens att bada😭😭😭? Men om ni vill åka någonstans så är Öland verkligen ett tips, finns massa fint att kolla på som ni ska få se här nedan👇

Likes

Comments