friends&family, photography

Började dagen med lunch i Båstad med några tjejkompisar, och avslutade den med grillning och majbrasa på stranden med Simon, en väldigt bra Valborg helt enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

photography

Snart är ett härligt påsklov över. Som jag har njutit av lite ledighet och bortkoppling från allt som heter skola. På tisdag är det tillbaks till verkligheten som gäller, men lucky me har bara några få veckor kvar tills den nu efterlängtade studenten. Endast det roliga framför mig.Likes

Comments

Idag har jag inga obligatoriska lektioner, en perfekt start på veckan tycker jag ;)
Spenderar dagen med plugg, kaffe och gossip girl, och snart ska jag köra ut till stranden med en vän och ta en promenad i det fina vädret! Fin måndag

Likes

Comments

Ja, long time no see är verkligen rätt. När det gäller bloggande är jag en tvättäkta periodare haha, men här kommer lite bilder från den senaste tiden!

julfirande

nyårsfirande

mysig frukostträff med några vänner från London-tiden!

Likes

Comments

inredning

Wow. Jag blir verkligen så sugen på att skaffa en egen lägenhet att inreda när jag ser dessa bilderna. Inte för att jag är trött på att bo hemma med min familj, utan mest för att det är så spännande att få ha något eget! Ett hem där man stolt kan säga att "jag har gjort detta", ett hem där man får bestämma helt själv hur man vill ha det!
​Jag älskar verkligen färgerna på lägenheterna ovan där det rustika, lite gamla, kombineras med stora ytor och modern inredning. Vita väggar och öppna, ljusa ytor tillsammans med trägolv och bruna detaljer. Precis såhär vill jag bo. 

Bilder lånade från Pinterest


Likes

Comments

mat

Vill passa på att tipsa om dessa otroligt goda (och nyttiga) dadelbollarna! Älskar dadelbollar i alla former, men dessa var absolut en av de bästa. Receptet hittar ni nedanför!


1,5 dl hasselnötter
150g urkärnade dadlar
1-3 msk kaffe (efter önskad mängd)
0,5dl kakao
1-1,5 tsk kardemumma
1-1,5 tsk kanel

Mixa samman alla ingredienser och rulla i kokos!

Jag brukar sällan gå 100% efter ett recept, utan brukar oftast höfta lite på de flesta ingredienser, kanske ta bort en ingrediens och lägga till en annan eller helt enkelt experimentera helt och hållet (Så receptet ovan stämmer nog inte till fullo gällande mängder hehe). Det som är så underbart med dadelbollar, är att resultatet sällan blir dåligt!


Likes

Comments

Instagram@oliviawallgren