Header

Har tyvärr inga roligare bilder att bjuda på då min vecka har bestått av plugg och ännu lite mer plugg... Har dock hunnit med att träffa lite vänner också vilket varit behövligt för att orka med allt. Ikväll ska jag dock mysa x1000, jag ska möta upp Lova och Hedda på något fik och sedan ska vi sitta och prata hela kvällen. Världens bästa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Har haft en otroligt bra helg, lite för lite sömn men det var det värt. I lördags var ju planerna att se Hov1 men när vi kom till eventet vände vi nästan direkt i dörren. Det var tyvärr inte alls bra uppstyrt. Vi drog istället till en fest som faktiskt var ganska rolig, har SÅ mycket bilder men tyvärr typ ingen som passar här hehe. Åh vill verkligen inte att det ska vara måndag idag, är dock ledig imorgon vilket väger upp det hela lite. NU måste jag börja fixa mig för en lååång skoldag....

Likes

Comments

​Bilder från igår, det blev tyvärr en tidig kväll för min del då jag strax ska iväg och jobba. Känns dock som ett bra beslut i allmänhet då det är Hov1 ikväll och om jag känner oss rätt går vi vidare på fest efteråt.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Svar: JA! Det finns en anledning till att vi inte valde natur....

Likes

Comments

Helloooo! Här får ni lite blandade bilder från dagarna jag varit borta. Att spela padel var verkligen SÅ kul, vi ska försöka spela en gång i veckan då det är bra träning också. Igår kände jag för att liva upp dagen lite och då passade det bra med en kappa med palmer. Sedan har vi en snabb selfie innan jag sprang till bussen, längtar till söndag  då jag äntligen ska göra nya fransar. 

Igår hade min skola någon typ av fest, det blev rätt kul mot slutet faktiskt. Vinglade hem på cykeln genom skogen vid 01 någon gång med Lova och Lisa, det är så mörkt ute numera! Somnade tyvärr inte förrän mycket senare, är inte sådär jättepigg idag... Vi har dessutom skolfoto i eftermiddag, YAY!!!! :) 

Likes

Comments