Header

Hej!
Nu är det dags. Nu drar vi.
I skrivande stund sitter jag och Hanna på Arlanda och inväntar fösta flyget på den långa resan med slutdestination Australien.
Vi har köpt varsin öl och sitter förväntansfulla och pirriga en bit från gaten. Nu jäklar drar vi, ut på äventyr. Jag är så rädd. Jag är så laddad. Jag är så glad. Känslorna avlöser varandra. Framför allt så är jag nog stolt. Modiga vi. Modiga jag.
Jag uppdaterar längre fram. Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada!

Australien-förberedelserna fortsätter. Idag har jag skrivit en engelsk version av mitt CV och allt börjar kännas rätt så verkligt. Vi åker verkligen, om 15 dagar sticker vi. Om 15 dagar kommer min vardag fördras totalt och jag kommer att bosätta mig i ett vilt främmande land, där jag ska jobba och bo det kommande året. Who would have thaught? Men det känns så jävla rätt. Jag är så fruktansvärt taggad och förväntansfull på alla de spännande äventyr som står inför dörren. Jag vet inte egentligen precis vad jag förväntar mig, och jag antar att det är en del av charmen, och vad som gör det hela så spännande. Jag har ingen aning om hur mitt liv kommer att se ut om några månader? Det gör man väl visserligen aldrig, men ni förstår vad jag menar.

Jag vet i alla fall att jag ser fram emot att komma iväg till värmen, särskilt när det svenska sommaren i år blev lite av en besvikelse. Ja längtar efter stränder och hav, efter vackra solnedgångar och drinkar i solen. jag längtar efter en miljöomväxling och att möta nya människor, knyta nya bekantskaper och skaffa vänner för livet. Samtidigt är jag lite rädd att jag romantiserar allting. Tänk om ingenting blir som vi tänkt oss? Men som sagt; det är väl lite av spänningen och charmen av det hela. Att vi har absolut ingen aning. Snacka om äventyr.

Sedan längtar jag såklart ofantligt mycket till att få se mina vänner Emil och Johanna igen. På bilden här under ser ni Emil, mig, Hanna och Johanna på Tomorowland i Juli förra året. Kort efter det åkte Emil och Johanna till Australien, and I haven't seen them since. Som det ska bli kul att få se deras små ansikten igen. Längtar så.

Likes

Comments

Varmt välkomna skall ni vara till min - Olivias, nya blogg!

Här tänker jag dela med mig av känslor, tankar, bilder och livet på andra sidan jorden i största allmänhet. Jag ska nämligen flytta till Australien nu i höst, och jag tycker att det skulle kunna vara roligt att dela med mig av detta äventyr! Dels för min egen skull- för att få ventilera tankar och känslor ibland. Att få skriva av mig lite tror jag kan vara nyttigt; exempelvis när min förmodade hemlängtan knackar på och gör sig allt för påmind.

För hemlängtan kommer jag med största sannolikhet att ha. Säkert rätt mycket och rätt så jäkla ofta. Många gånger kommer jag säkert tvivla på mig själv och undra vad tusan jag gör på andra sidan jorden egentligen? Långt ifrån vänner, familj och trygghet, men är det inte det som är livet? Att utmana sig själv och kliva ur sin comfort zone. Jag tror att det är så man inser sin kapacitet, och det är då man växer och blir starkare som individ.

Jag kommer att misslyckas, om och om igen kommer jag att misslyckas- med en massa saker, men jag kommer också att lyckas, med ännu fler saker! Jag kommer att mötas av både framgång och motgång och allt vad det innebär, när jag flyttar till andra sidan planeten.

Oj vad jag ser fram emot alla människor jag kommer att träffa, all sand jag kommer att ha mellan tårna och alla erfarenheter jag kommer att skaffa mig under tiden i Australien! Jag ser fram emot att växa som människa, och som min gode vän Hanna -som jag förövrigt packar med mig när jag far iväg till Australien (såklart, kunde inte åka utan henne.)- brukar säga; "Man måste våga för att vinna" och hur klokt låter inte det? (även om det kanske innebär att man måste förlora några miljoner gånger först.)

Sedan vill jag såklart att alla ni nära och kära där hemma skall få kunna ta del av och se vad som händer där borta i Aussie-land. Jag är redo för mitt livs äventyr, och det vore kul om ni ville följa med på det genom den här bloggen!

Stay tuned, fortsättning följer.

ha det gött, igelkött!

Likes

Comments