Header

Heeej! Tänkte börja blogga igen, har ju inte gjort det på rätt länge haha. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om haha, så ni får gärna skriva till mig på facebook och ge lite tips 😀 Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan/hinner. 💞

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igeen! Det är många som undrar vad för musik jag lyssnar på, och svaret på det är olika. Jag lyssnar på nästan allt förutom typ rock och åt den stilen haha. Jag kan länka lite låtar här nedanför! Detta blev ett väldigt kort inlägg men jaja, kram💜

Likes

Comments

Heeeej 💗 Är jättetrött eftersom att jag var uppe rätt sent igår.. 

Idag har vi haft skolavslutning, så jääävla skönt med sommarlov!!!👏 Vi börjar den 8 Augusti igen, så de fett chill👌 

Det började med att jag fixade mig typ 08:15, och jag skulle gå 08:35, så aa  det blev väl sådär hahah.. <3 

Bortsätt från det så är jag ganska nöjd med mina betyg denna terminen faktiskt, inget F iallafall! Jag är på rätt väg babes✋ 

Men ja, jag ska nog gå på min lillebrors avslutning som är någon gång på kvällen, men vet inte om jag orkar haha.. Det är dock hans sista avslutning på den skolan, så det blir nog att jag går ändå..

Det är någonting fel med mitt abonemang, för när min surfpott är slut så stängs hela internetet av istället för att bli segt som det brukar bli.. Så aa, ska beställa ett nytt tror jag👎 

Ska duscha nu, men jag uppdaterar mer sen! Pussssss💋

Likes

Comments

Hejhejhej, slutar 13:30 idag, så de rätt chill. Det enda vi gör är att städa, så aa de fett tråkigt och har typ rensat skåpen osv, så vi gör inget speciellt.

Så jävla skönt med sommarlov imorgon, omg 😍 ♥ Har ingenting planerat inför sommaren, så får väl se vad jag hittar påååå 👌 Jaja, ska fortsätta med mitt skåp... puss


  • 743 Readers

Likes

Comments

Hej! Har "vandrat" med skolan idag, och det började med att jag och Isabelle inte hade med oss någon cykel, och då var vi tvugna att gå från stället där vi samlades, till en sjö som vi skulle gå runt. Jag och Isabelle böjade att gå efter att alla andra hade börjat cykla, och då tappade vi självklart bort oss... Så vi gick typ 8 Km mer än alla andra, och vi skulle gå runt en sjö som var 7,5 km lång... Och efter det så GICK jag och Isabelle hem... Jag har aldrig haft då ont i ben och fötter som jag hade då, omg... Aja..

Till en annan sak. Massa har frågat om osminkad bild osv, så här har ni!

Jag brukar ha mycket smink, men vågar fortfarande visa mig utan!

Puss♥

  • 955 Readers

Likes

Comments

Hej. Är så sjuukt jävla förbannad på alla jävla fucking rykten som går runt om mig. Har gjort 2 långa inlägg på facebook om exakt denna skiten, men folk verkar inte fatta och är så jävla tröga att man inte ska tro på allt som sägs. T.ex har jag rykten som att jag är hora, suger av vem som helst, äcklig, bitchig, festar varje helg osv.

Till att börja med, jag är verkligen ingen hora. De som säger att jag är en hora vet inte vad en hora är. Jag är en förhållande-tjej. Jag skulle ALDRIG tänka mig att ha sex med någon som jag inte är tillsammans med, ALDRIG.

För det andra, jag har ALDRIG sugit av någon i hela mitt liv. Så dem som säger det, FUCK ER.

För det tredje, jag är inte "äcklig". På vilket sätt är jag äcklig? Jag horar inte runt mig som de flesta tror.

För det fjärde, jag är inte bitchig. Ja, jag har mycket smink, men bara för det så är jag inte bitchig? Min insida ändras inte pga att jag sminkar mig på ett visst sätt? Det är många som ba "shit, jag trodde du var jättebitchig, men när jag lärde känna dig va du ju faktiskt jättesnäll!". Istället för att döma mig efter hur jag ser ut så kan du väl lära känna mig?

För det femte, jag har aldrig varit på en hemmafest i hela mitt liv. Jag har haft krök EN gång, och då var det med de jag kände, alltså inga okända.

Tänk er att varje gång ni har ett förhållande så kommer OKÄNDA människor som ni inte har en susning om vilka dem är, och säger till din pojkvän/flickvän att du är otrogen, att du kommer playa han/hon, att du var på fest och orrade dig, fast INGENTING är sant, INGENTING.

Om ni inte tror mig så kan ni fråga mina vänner som känner mig. All annan skit som sägs kommer från personer jag inte känner, och är alltså inte sann.

Jag var bara tvungen att skriva av mig, för är så jävla ledsen att detta alltid ska förstöra för mig. Jag umgås med vissa som har rykten, och då får jag också samma rykten, tydligen..

Till er andra som också har rykten och skit, för vet att jag inte är den enda. Stå på er! Alla tänker säkert "försök ignorera alla rykten som går om dig" osv, men nej! Sätt de jävlarna på plats som sprider all skit om dig (om du vet vilka det är). Det är fan inte okej att sprida saker om en oskyldig person. Men en sak, om du har någon som står dig nära men ändå lyssnar på rykterna, FUCK honom/henne. Falska äckliga personer går, men riktiga vänner stannar ALLTID. Det är samma sak med sin pojkvän/flickvän. Om han/hon någonsin tvekar, kasta honom/henne direkt. För förhållande handlar om tillit.

Tack för mig.

  • 1008 Readers

Likes

Comments

Hej typ, sitter i skolan och har sjukt tråkigt... Vi har en sjukt jobbig vikarie på SOn också.. Yey.. Menmen, sista riktiga skoldagen! Ska bli så sjukt skönt med sommarlov, bara 7 dagar kvar! 👌 Ska vara klar med någon onödig Kina-uppsats idag också och är på fråga 3/8..

När jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt, har gjort om i mitt rum också, så de nice👌 Kommer få plugga hela dagen, så kan glömma att gå ut ikväll..

Har FAKTISKT höga förväntningar på mina betyg denna terminen också, så får se hur de blir ☺ Kan lägga ut bild på mina betyg från förra terminen och jämföra med denna.

HAHA på gud jag går i den sjukaste klassen... Jaja, ska fortsätta med SOn nu, puss
  • 1016 Readers

Likes

Comments

Hej! Har inte bloggat alls mycket haha, men det beror på att jag inte har orkat/haft tid. Har beslutat mig för att börja igen för har ändå inget liv, men då får ni läsa ♥_♥

Iallafall, just nu har vi lunchrast, så jag och några till chillar i hallen i mörkret haha.. Ska snart ha spanska och idag slutar vi 15:00.. Orkar verkligen inteeeee 😞

Det är bara 8 dagar kvar till sommarlovet 👌 Detta sommarlovet kommer att bli bääst 💋

Jaja, jag börjar nu, men ska försöka uppdatera jättemycket, så ni får hålla utkik! 😍 Puss


  • 1061 Readers

Likes

Comments

Hej :) Har fortfarande inte gått upp ur sängen haha.. Tagga Club Soda ikväll! 👌 Alla måste komma dit
Vart: Frilagret i Järntorget
När: 19:30-23:00
Pris: 50:-
Ålder: 14-17

Det kommer bli grymt, jag lovar! Men iallafall, ska åka hem till Ida vid 5 så fixar vi oss, och tror att Saga kommer också, får se hur det blir med det eftersom att det har hänt lite saker... Jag hoppas verkligen att hon kommer♥ Men ja, vi kommer åka in så att vi är där kanske 19:15 eller något tror jag :) Tror jag ska ha shorts på mig, för det blir för jävla varmt... Jaja, men jag hoppas att så många som möjligt kommer dit! Bloggar mer sen :) puss
  • 1238 Readers

Likes

Comments

Heeej!♥ Imorse tog jag spårvagnen in till salongen istället, och så träffade jag Mattias på spårvagnen 👌

Men iallafall, dagen har varit som vanligt, sjukt tråkig. Ska snart åka till samlingen eftersom vi ska spela match mot Torslanda ;*♥ Är så jävla trött så får se hur det går haha.. Har "jobbat" hela denna veckan så är fan helt död, men det kommer nog att funka bra ändå, vi är bäst 💋 Efter matchen ska jag hem och duscha och sedan bara ta det lugnt, alltså ingenting planerat. Kommer nog gå och lägga mig tidigt ikväll 😂 ni får lite fula bilder haha.. puss


  • 1322 Readers

Likes

Comments