Hej på er alla fina!

Nu har det gått ungefär en vecka i skolan, eller jag började i tisdags så bara fyra dagar men men. Det har iallafall vart väldigt skönt och komma tillbaka till rutinerna igen. Men alltså vad trött man blir efter loven, herregud känner verkligen av det! Igår hade vi ett extremt jobbigt fys pass på idrotten. Jag märkte att jag måste börja träna mer... haha. Jag har som nyårslöfte att träna ungefär två gånger i veckan +rida tre. Jag kan knappt gå, så dålig form är jag. Usch nej ska sätta igång riktigt ordentligt efter jag kommer hem från Spanien för då ska jag även börja äta lite nyttigare också, vi får väl se hur det går. Men tänkte att jag kan lägga ut bilder på maten jag äter och göra en liten "dagbok" i ungefär en veckas tid. Vi kan ju kalla det för bloggvecka haha :)

På tal om Spanien. Jag åker om två veckor! Alltså ska bli så jäkla skönt att komma till solen bara slappna av. Även fast man får mycket läxor och så, men det ska bli så skönt!!! Mina kompisar Filippa(R) och Nea ska åka bort samma vecka fast till idre så vi slipper inte varandra i skolan, bara bra!

Jag vet inte hur mycket jag ska uppdatera här men ni kan lämna en kommentar eller skriva till mig privat vad ni tycker! Detta är verkligen så kul men måste bli bättre på att ta bilder. Men detta är ju inte direkt något och ta bild på, haha. Hoppas ni haft en bra första vecka i skolan iallafall så får ni ha det så bra så länge, puss och kram <3

(Sorry för sent inlägg)

Likes

Comments

Hej på dig, kul att du hittat hit! Detta är mitt första inlägg på min blogg. Jag har aldrig bloggat förut, nästan aldrig skrivit dagbok heller för den delen & det kan man ju nästan säga är samma sak. Eller iallafall liknande. Jag tänkte försöka mig på detta & se om jag har någon dold talang, haha. Jag kommer säkert vara rätt ringrostig i början men det ger sig förmodligen efter att tag. Jag hoppas iallafall att du kommer tycka om min blogg!

Men till något helt annat, imorgon börjar skolan... inte direkt något som jag är taggad på, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Vi ska få nytt schema & det är lite jobbigt men det ska nog gå bra. Nu hoppas vi på en bra termin med bra schema och bra betyg!

Idag har jag vart med min bästa vän Filippa (K). Haha, jag blev väckt av att det knackade på dörren. Jag fick lite lätt panik slängde på mig morgonrocken & yrvaket öppna dörren. Jag glömde ställa klockan ops... Nog om det. Vi var i stallet också, jag fick rida hennes underbara lilla ponny Nellie. Super kul att få rida en sån fin ponny. Fick tyvärr inga bilder... Jag har inte riktigt kommit in i att man ska ta bilder på allt man gör för att kunna lägga upp det på bloggen. Jaja jag tror ni överlever, haha.

Puss & kram alla fina <3

Likes

Comments