Varje år i snart 5 års tid har löftet varit att "nå min drömkropp" & mål som innebär att jag måste prestera. Detta ger mig ångest. På en extrem nivå! Vilket då också resulterar i att jag inte når dit jag vill.

Därför är målet för mig 2017 att:

MÅ BRA

Kanske låter konstigt, men det är exakt vad jag måste göra. Att ligga sömnlös på nätterna för att ångesten tar över. Att hela min tankeverksamhet går till åt hur jag ska planera för att prestera. Konstant dragkamp som jag aldrig vinner!

Jag vill må bra & det är exakt vad mitt mål ska vara 2017. Inget annat, bara må bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 956 readers

Likes

Comments

Gott Nytt År & välkommen 2017

Personerna på bilden ovanför är de människor som jag känner mig hemma hos. Trygg, älskad och uppskattad. Det är så viktigt och ovärderligt!

Jag hade en fantastisk kväll igår. Mycket skratt och samtal som hjälper mig på så många sätt. Ni är verkligen guld! 2017 ska jag spendera mer tid tillsammans med er, för att ni får mig att må så jävla bra!

Låt 2017 bli det bästa året, so far!

  • 880 readers

Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade utomlands. Det absolut bästa beslutet jag tagit!

Vilka länder besökte du?
Spanien & Grekland

En mobilanteckning:

The struggle is real when the entire hotel is filled with Finnish people, and no one understands English....

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Svår fråga.. Har upplevelsevis haft mitt bästa år, någonsin. Träffat vänner för livet och uppskattar mina 6 månader i Grekland något otroligt. Jag skulle isåfall önska mig mer ro med mig själv, att få må psykiskt bra.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
5 mars, åkte till Mallorca på utbildning för TUI
31 mars, flyttade till Rhodos
22 maj, blev överraskad på Rhodos av mina fina föräldrar
24 maj, fyllde 20 & jag och pappa tatuerade oss
28 juni, semester & överraskade jag mina bästa vänner i Göteborg
28 juli, bästa Gabbe & Glenn kom och hälsade på mig!!!
7 oktober, mormors begravning ❤

En gång du grät:
Den 12 september när mamma ringde

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Har nog inte haft någon särskild framgång inom karriär, eftersom jag egentligen inte har någon haha...

Och din största framgång privat?
Att jag vågade be om hjälp. Jag har en lång väg kvar att gå, men jag vågade *klapp på axeln*.

Bästa läsupplevelse?
Extremt dåligt läsår för mig, men en blogg som inspirerat mig mycket i år är Hanna Fribergs blogg.

Bästa tv-serie?
Plöjde genom Suits, Sons of Anarchy, Gilmore Girls & Empire i år. Samt den svenska serien Gåsmamman. Ja nu vet ni vad jag gör när jag är ledig...

Bästa film?
Tittar mest på serier och minns inte de filmer jag sett i år, men tar den senaste PASSENGERS som nu går på bio.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
NUMMER 1: Hey - Fais ft. Afrojack
Wow... ska jag börja rabbla?
7 years, This Is What You Came For, Sax, Black Magic, Sorry, Dancing On My Own, Baby (min karaoke kväll på Rhodos...), We Are The World etc. x1000

Se det såhär; jag levde i en vardag fylld av musik, danser och sång. Alla shower & partydanser! Älskade det (förutom Sax...)!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
GLADARE. Har också haft det väldigt jobbigt många gånger men i det stora hela så har det varit ett helt fantastiskt år.

Vad önskar du att du gjort mer?
Värderat mig själv om hur jag mår. Varit mer spontan! Sluta upp med att hela tiden tänka att jag måste prestera för att duga som jag är.

Den maträtt du åt oftast 2016?
Utan tvekan, Ceasarsallad.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Fantastiska dag!!! Mamma och pappa hade överraskat mig två dagar innan. Vi var inne i Rhodos stad och myste omkring, shoppade & käkade gott. Sen var jag och pappa superspontana och bestämde oss för att tatuera en gemensam tatuering. Sött ellerhur?

Högsta önskan just nu?
Egoistiskt: Att 2017 ska bli mitt år och att jag ska må psykiskt bra.
Större perspektiv: Att världen ska vara en säker plats att vistas runtom. Ta hand om varandra & var snäll <3

Vad fick dig att må bra?
Att bo & jobba utomlands med mitt team.
Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde när jag var på utbildningen på Mallorca. 10 dagar av genuin glädje!

Att ringa min bästa vän Ebba O ❤

Vem saknade du?
Oj.. Det har varit olika personer i olika perioder. När jag bodde på Rhodos så saknade jag mina vänner här hemma. Samtidigt som nu när jag är hemma saknar jag mitt team! Jag har varit noga & duktig på att uppmärksamma och ta tillvara på de människor som jag värderar i mitt liv extra mycket i år. Jag vet vilka jag ska hålla nära.

Vad är du mest stolt över?
Att jag flyttade till Rhodos och hade det bästa halvåret i mitt liv samt det arbetet jag orkade/lyckades utföra. Någonstans där inne är jag stolt över mig själv för att jag tagit första steget åt att må psykiskt bra igen, trots att vägen dit känns låååååång.

Frågorna är tagna från snygga @mandys blogg. In och kika där!

Tack till alla som har varit en del av mitt 2016.
Mitt bästa år hittills!
Ser fram emot vad 2017 kommer att komma med.

Thank you to everyone who has been involved in my life 2016.
My best year so far!
Looking forward to 2017.
Next up - London.

  • 1075 readers

Likes

Comments

Ett starkt och naket inlägg om någonting som berör mig. Det var jobbigt och känslosamt att skriva, men det är så jag uttrycker mig bäst. Jag vill att min omgivning ska förstå.

Jag förstår att det inte är lätt att vara utanför min bubbla. Jag förstår att det inte är lätt att stå som åskådare då jag ständigt byter metoder och tillvägagångssätt. Olika kost- & träningsprogram, dieter & piller som hittats runtom världen. "Here we go again..." Motivationen håller i sig i allt från 3-8 veckor och sen dör den successivt ut. Problemet är att jag inte litar på mig själv. Jag ser alla snedsteg som misslyckanden, istället för att ta tag i det dagen efter och köra på 100% igen.

Det var inte förrän några år sedan som tankeverksamheten totalt förändrades hos mig, och allt med kost låg prioriterat. När en tränare säger undermedvetet att jag måste gå ner i vikt för att orka spela på en viss position satte det djupare spår i mig än vad jag insåg då. Jag är- och har aldrig varit överviktig, men det gav mig en skev kroppsuppfattning och mina tankar sa motsatsen. Sedan dess har det rullat på med x antal olika program som jag aldrig genomför, då misslyckanden uppstår och motivationen kastas ut genom fönstret. Mörka tankar som tar över och desperata försök att ständigt nå dit jag vill.

Jag är medveten om att mycket därute i samhället talar för ett visst typ av ideal, men det intresserar inte mig. Jag är bara trött på att dagligen må dåligt och inte känna mig nöjd med mig själv. Jag bär på extra kilon som jag inte är bekväm i och som jag inte tycker matchar min livsstil. Jag måste bli kompis med mig själv!

Därför har jag valt att ta hjälp.

Det är läskigt, men någonting som jag verkligen behöver. Jag behöver någon utomstående som stöttar mig, finns där och pushar på mig när motivationen tryter. Därför har jag valt att ta hjälp av Itrim. Itrim ska hjälpa mig både fysiskt (att gå ner i vikt) och mentalt (att tänka rätt & hålla motivationen uppe). Imorgon ska jag på mitt första möte med min coach, som jag kommer att ha med mig i ett års tid.

Några kanske inte håller med. Andra kanske tycker det är konstigt. Det får ni tycka, för jag gör detta för mig själv och ingen annan. Jag är orolig, förväntansfull och känslosam inför detta. Men för första gången på 3 år vågade jag be om hjälp och det kommer leda till något jävligt bra!

  • 1248 readers

Likes

Comments

Godmorgon! ☕️
Först och främst så gick frågestunden som jag trodde, alltså inte så bra. Fick dock en fråga om hur min kost ser ut i nuläget, så imorgon gör jag ett inlägg om vad jag äter varje dag. Kan se väldigt olika ut, me ger en helhetsbild! Här ovan ser ni en av mina frukostar som jag berättar mer om imorgon.

Senaste dagarna har jag haft lite panik med jobb osv. Är så fruktansvärt rastlös just nu! Var på intervju i måndags, så håller tummarna. Som ni då kanske förstår så tackade jag nej till Slopetrotter och jag fick inte Langley. Det är ingenting som jag är ledsen över, kändes nästan skönt! Slopetrotter hade varit roligt, men det kändes inte rätt just nu, men kanske längre fram eller nästa år. Just nu vill jag jobba ihop pengar här hemma och få rutiner.

Har varit dålig på att ta bilder senaste dagarna, därför jag inte bloggat!
Igår var jag hos bästa frisören i värden, TJ, och fick en förvandling.
Bild kommer senare!

Puss och kram

Likes

Comments

Nu har jag haft denna bloggen i lite över ett års tid, och tänkte att jag skulle köra på att kopiera bloggvärldens så kallade "frågestund". Är inte säker på om jag ens kommer få några frågor, men varför inte testa? Så fråga vad ni vill, kan vara allt från träning, resor, guidelife eller något annat smaskigt. Vad vet jag?

Ställ er fråga i kommentarsfältet, så svarar jag på frågorna i ett inlägg i helgen!

Puss & kram

  • 1300 readers

Likes

Comments

Mina ben skakade härligt efter detta passet! Var så roligt att köra slut på ben och mage, längesen sist!
Var på gymmet i ca 2 timmar och innan dess var jag förbi Ica Kvantum och lämnade in mitt CV. Är så vilsen med vad jag vill göra... Kaos!

Får se, helt enkelt.
Nu ska jag ta det lugnt & kanske ta en promenad ikväll.
Kram

  • 1312 readers

Likes

Comments

Grattis igen finaste på din dag!!

Började dagen med att jag vaknade kl 09 och åt frukost. Härlig havregrynsgröt!! Finns ingen frukost som jag håller mig mätt på så bra dom det. Sedan degade jag järnet framför TV och tittade på Gilmore Girls!

När klockan närmade sig 12 så gick jag ut och gick, men det började självklart regna ;-) Så jag gick istället förbi gymmet och körde lite intervaller på crosstrainern.

Bästa pappa hade sen ett CrossChallenge pass som var såååååå bra!! Där svettades jag som aldrig förr, men kände mig så stark idag. Härlig känsla! Åkte direkt efter hem till fina Ebba som hade födelsedagsmiddag (där man själv hade med sina matlådor, haha!). Tack för en supermysig kväll! Man borde helt klart göra mer saker på söndagar, annars sitter jag oftast hemma och inväntar den nya veckan - sjukt roligt...

En bra dag!
Pusspuss


  • 1434 readers

Likes

Comments

Alltså wow, vilken fin film! Att jag inte sett denna tidigare är bara ett stort frågetecken, helt klart min typ av film.

"Beyond the lights" handlar om (taget från SF anytime): Noni är musikvärldens senaste stjärnskott, men kändisskapets krav har drivit henne till sammanbrottets gräns. Den stilige polismannen Kaz får i uppdrag att skydda henne. Noni och Kaz dras till varandra och blir snabbt djupt förälskade, trots protester från Nonis mamma och Kaz pappa. Kanske är Kaz kärlek det som kan ge Noni modet att bryta sig loss och hitta sin egen röst.

Jag gick in med inställningen att den skulle vara som de flesta andra filmer i samma genre. Ni vet, kärlek & kändisskap, publicitet & framgång. Men den hade någonting annat som ingen annan film i denna genre har. Nämligen sidan ingen ser! Vad som gömmer sig "bakom kulisserna". Filmen var ärlig med vad kändisskap egentligen är.

Helt klart värt att se!
Eftersom jag blev kallad allt från "Olive" till "Olivebutter" i Grekland, så ger jag filmen: 4/5 oliver ;-)

  • 1331 readers

Likes

Comments

Se här vilken lunch!! Kyckling, wokgrönsaker och bulgur, heaven. Har idag satt igång med Patricias program. Känner att "börja på måndag" aldrig funkat för mig tidigare, så körde på lördag istället! Varför vänta två dagar till liksom? ;-)

Har precis varit iväg och kört två pass. Första var Gabbes Bodypump med hela gänget, så roligt! Ska sitta hemma ikväll och lära mig allt. Är så sugen på att börja instruera igen! Därefter släppte mamma & pappa av mig i Landvetter, där jag körde rygg, axlar & biceps. Sjukt bra pass! Jag kommer spara intervallerna till imorgon bitti, då jag kände att kroppen sa ifrån lite efter två intensiva pass. Eftersom jag var ute igår, så var jag väldigt trött imorse och funderade på att skita i det. Men en sak som jag lärt mig är att när du inte känner för att träna eller är otaggad, så är det oftast de passen som blir allra bäst! Sova kan jag göra ikväll!

Apropå gårdagen, så var det galet roligt! Var extra roligt att hänga med @sofibornlid igen, har saknat henne massor. Vi fixade oss här hemma, och Sofi drack lite vin. Vi åkte in till stan och satt en stund på In Loco och därefter gick vi till Park Lane. Var hemma runt 04:00 tiden, så var liiiiiiiite segt att gå upp 09:00 igen.... Men nu är jag pigg!

Ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt!
Ska köra in mina föräldrar till deras vänner, och sen blir det plugg på releasen och degmode i soffan.

Byeeee

  • 1365 readers

Likes

Comments