​Jag har kommit på varför jag suger på att uppdatera min blogg..DEN ÄR JU SÅ JÄKLA GAMMAL OCH TRÅKIG! Sen att den har bytt domän till något jag aldrig kommer att komma ihåg gör allt värre... Så antingen tar jag tag i denna bloggen och förnyar och snyggar till, eller så byter jag bloggportal. Jag lutar rätt mycket åt det andra alternativet, så att jag kan börja nytt och fräscht. Så detta kan bli mitt sista inlägg på denna bloggen om jag tar tummen ur röven och bestämmer mig för att starta en ny blogg.. Vi får helt enkelt se!


Idag är jag hemma från skolan med feber och huvudverk, KUL! Jag funderar på att plugga japanska eftersom att det är så jäkla kul(ända ämnet jag gillar att plugga på) men på andra sidan så är det inte lätt att plugga när man är trött och har ont i huvudet, ​suck.​  

Nu ska jag ta en dusch och dricka ytligare en liter te 😍  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag fått mycket motion! Jag har gått 12.7 km idag för att vara exakt! Vilket betyder att jag inte har gjort så mycket annat idag än att gå i skolan, plugga, tittat på serier och gått väldans långt! Det ända jag har gjort till skillnad från det är att spela CS med Anton och lyckats duscha och tvätta håret utan att blöta ner min högerhand.. Mycket bra jobbat om jag får säga det själv! Nu är det dax att lägga sig och läsa en bok och sedan sova!

Likes

Comments

Japp jag har gjort det igen. Hur klumpig får man inte vara? Igår kväll när jag började med att laga mat så stötte jag till grytan med kokande vatten och SJÄLVKLART fick jag det kokande vattnet rakt på min högerhand! Aj. Så efter ungefär 45 minuter efter det fick jag tag på Antons mamma som fick tag på skjuts till mig och sen blev sjukhuset nästa stopp!
Väl där en timme efter att jag hade fått vattnet över handen så gjorde det ondare än någonsin och tårarna sprutade! Det kändes som om någon höll en fackla på översidan av min hand.
De smetade på ett tjockt lager kortison på min illröda hand och la om den i något för att skydda den. Jag fick ett par alvedon och starkare tabletter med mig hem som jag skulle ta innan jag gick och la mig.. Och de var verkligen starka för när jag vaknade till mitt i natten var jag helt snurrig i huvudet och sen slocknade jag igen! Haha!

Jag sov hos Anton så när jag vaknade på morgonen ringde jag vårdcentralen för att de skulle titta till min hand igen. Jag fick sjukanmäla mig idag för jag mådde inte jättebra på morgonen.

När jag kom till vårdcentralen vid 13.00 så tittade de till handen. Den var fortfarande röd och såg lite konstig ut. Så de la om den igen och de gav mig en ny tid på fredag att kolla till handen igen. Det svider fortfarande i handen och det känns lite som att handen sover.

Nu vet ni hur klantig jag är!


Likes

Comments

Idag på morgonen hade jag tänkt att cykla till skolan. Sen tittade jag ut genom fönstret och SNÖ?! Varför? Jag cyklar helst absolut inte i snö och klockan blev gör mycket för att jag skulle hinna gå, så det fick bli buss till skolan idag och sen gick jag hem.

När jag kom hem blev jag hungrig så jag gjorde te och fruktsallad innan jag satte mig ner för att plugga musikteori. Om jag ska vara ärlig så förstår jag inte ens hälften av det och jag har prov på onsdag.. Jag är körd!


Likes

Comments

Nu är jag i Växjö och Anton har också kommit hit. Så nu sitter vi här och dricker kaffe/te och tittar på Digimon! (Som de nördarna vi är)


Likes

Comments

Halloj!

Så jag har inte bloggar på två dagar på grund av att jag inte gjorde något i fredags förutom att åka till Lagan. Sen igår hade jag för mycket att göra! Haha.

Igår gick jag upp vid 8.45 och gjorde mig iordning innan jag åkte till jobbet och jobbade till 18.30 ungefär. När jag kom hem tog jag en snabb dusch innan mormor och morfar kom över för att äta kvällsmat. Efter att vi hade ätit så spelade de poäng poker med mamma och pappa och då kom Felicia. Vi spelade Cod på Andrés ps3 och åt morötter med dipp! :D

På morgonen idag gick Felicia hem för att plugga och jobba lite. Själv kollade jag på PLL och sov lite till innan jag packade väskan och nu sitter jag på bussen på väg hem till Växjö igen.Likes

Comments

Idag har jag både gått fram och tillbaka från skolan och cyklat till och från stan. Mycket motion! I stan var jag på min näst sista teori lektion för körkortet! Bara en kvar i februari sen är det plugga och köra sen tar jag körkort i april!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har börjat elda på mitt nya ljus. Tyvärr luktade det andra godare men detta luktar också gott!


Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att inte ta cykeln till skolan som jag brukar, utan istället ta en power walk dit. Sen samma sak på vägen hem! Känner mig faktiskt duktig. Det tog 30 minuter dit och samma på vägen hem. När jag kom hem pluggade jag och gjorde kvällsmat, kycklingtacos. Supergott!!!

Likes

Comments

Det finns två saker jag vill ha när jag kommer hem i från skolan. Min kväll blir inte lika bra utan dom och jag koncentrerar mig bättre när jag ska plugga om jag har fått det. Det är följande:

1. En stor kopp grönt te
2. Ett tänt doftljus!

Just nu ljuset jag eldar just nu och har gjort det ett tag är "sunset sky" som jag har för mig att jag köpte på lagerhous för 40:- och den luktar så gott! När man luktar på det utan att det är tänt så luktar det så som surt hallongodis smakar. Sen när man tänder det så luktar det vår, så som det luktar när alla blommor slår ut. Perfekt mitt i vintern! Speciellt om man inte gillar vintern som jag..

Nu ska jag gå och duscha, äta och kolla på PLL!

Likes

Comments

Skoldagen var inte så jätte rolig idag. Den kändes ovanligt lång. Så jag har inte så mycket intressant att berätta om det. Sen blev det inte bättre av att det bar isgata på morgonen så det tog mig 20 minuter att cykla dit istället för ca 10 som det brukar.

Efter skolan cyklade jag hem till Anton. Så vi har kollat på film och ätit. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Just nu väntar jag på att han ska duscha klart och sen är det dax att sova!

Likes

Comments