Hej alla fina! Jag hoppas ni mår jättebra, själv mår jag inte må bättre. Här i Grekland är det otroligt varmt och vackert. Fyra timmars flygresan gick bra, jag hittade på film som dom hade där och sen sov jag för det mesta hela tiden. Vi landade 10.20 svensk tid och 11.20 i grekisk tid, när vi kom till hotellet gick vi direkt till vårt rum och lämnade av oss väskorna och sen gick vi vidare och åt. Resten av dagen låg jag bara och sola, så jag tror jag har fått någon färg! :) Vi har inte så stor pool direkt men om vi går max 2-3 minuter då kommer vi till stranden så vi har allt nära. Idag blir det säkert bara att bada, sola, slappa och bara njuta av detta underbara ställe. Jag vet inte hur min uppdatering kommer bli framöver eftersom jag har Wi-fi på tid, men jag uppdaterar annars när jag kommer hem igen! Ha det bra. Puss!!

  • 222 Readers

Likes

Comments


  • 210 Readers

Likes

Comments

Hallå världens bästa läsare, Just nu sitter jag i bilen påväg mot arlanda. Jag är jävligt trött och orkar knappt ha ögona öppna, jag får försöka sova lite på planet. Jag vet inte hur min uppdatering blir denna vecka men jag ska verkligen försöka slänga in nått inlägg och berätta hur jag har det. Men nu ska jag försöka spara lite batteri, jag har bara 98% ;) haha. Jag hoppas ni får det jättebra här i Sverige och att vädret håller sig. Puss och Kram!!

  • 176 Readers

Likes

Comments

japp, inatt bär det alltså av till grekland!! Så nu har jag fullt upp med att packa om resväskan! Jag blir borta i en vecka, men jag lär väl som vanligt packa som om jag skulle iväg i en månad haha, Gud jag är så nervös! Jag hatar att flyga! Det är det bästa som finns haha men jag får hoppas på att det går bra! Vi åker hemifrån halv fyra och vårt plan lyfter klockan sex, irriterande att man måste vara där två timmar före, men men! Nu måste jag göra lite saker som t.ex ladda min iPod så vi får sen om vi hörs sen. Puss


  • 184 Readers

Likes

Comments

Hej alla rara läsare! Jag ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg igår, jag kan verkligen säga att jag har fullt upp nu dom här dagarna som är kvar. Igår vid tio över åtta på morgonen var jag i allafall på vårdcentralen på grund av mina irriterande öron, dom förklarade att jag hade för trånga hörsel gångar och att det är därför jag har haft så mycket problem, så dom lärde mig några övningar jag ska göra för att det ska bli bra. De besöket tog max en kvart och sen gick vi till min mormor och fikade och sen vidare in till stan för att växla pengar, jag fick även med mig lite kläder från gina tricot hem. Jag kan visa vad jag köpte i nästa inlägg! smiley Vi åkte direkt från stan till flemingsberg där mamma skulle hämta ut sitt pass och sen åkte vi bara hemåt och började fixa lite saker tills vi åker. Idag ska jag äntligen åka hem till min underbara pojkvän men innan det måste jag åka och byta storlek på en bikini överdel som jag köpte igår. Det är så puckat, jag prövade en stolek small och sen såg jag att den var sönder så jag tog en ny överdel där det stod small på också, eftersom jag skulle ha den storleken.. Jag kommer hem och tänkte pröva den igen och när jag sätter på mig märker jag att den är alldeles för stor och då kollar jag storleken då står det medium.. Jag fattar ingenting, på galgen stod det S och då är överdelen M.. Jag förstår att man kanske är stressad och inte hinner ta rätt galge när man ska gå men jag menar dom som jobbar där kan ju gå igenom och kolla så allt är rätt och kunderna får den storleken dom vill ha, så till det är det en stor fet jävla diss, men men.. Misstag händer. I allafall efter jag har bytt den så drar jag iväg och solar en stund och sen åker jag direkt hem till min pojke, vi har inte setts på en vecka och nu får vi bara umgås i en dag och sen åker jag bort i en vecka igen.. Det är tufft men förhoppningsvis kommer allt gå bra ändå! smiley Nu hade jag tänkt att göra något att äta och sen börja göra mig klar för att dra. Jag uppdaterar mera senare. Puss så länge! 

Likes

Comments


  • 189 Readers

Likes

CommentsNya shorts | Ny necessär

Likes

Comments

201394174542143849637x181