http://oliviaaas.devote.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt sista prov är avklarat, sista läxan är inne och jag är glad. Efter skolan gick jag och felicia till stan för att jag skulle kolla på avslutningskor. kom hem med ett par men lägger upp bild senare. Sen käkade vi även glass på uteserveringen. Kom precis hem och sitter på balkongen, lyssnat på musik ochsolar. Åtminstonde benen. Det är så varmt och skönt. Sommar nästan ju, saknas bara ledighet. 

 

 

Likes

Comments

Som jag har väntat och väntat. Dagarna har gått och Miley har twittrat om den här låten varje dag i flera veckor nu och jag ville bara lyssna på den. Idag kom den ut och den är så sjukt braaaa! Åh! Bästa miley

 


Likes

Comments

Haft en bra start på veckan? Min har varit helt som vanligt. Förutom att jag gick utanför skolbyggnaden med ett leende. Fick det betyg jag ville ha på två prov/uppgifter jag hade önskat. Efter skolan så cyklade jag och Felicia till gymmet. Det var typ hon & jag och en massa snygga killar där haha. Men kom hem för ungefär en timme sen och sitter i köket med ipaden och lyssnar på musik och bloggar. Händer inte så mycket mer idag. Ska plugga till musikprovet jag har imorgon med. Sista provet innan sommarlovet. 
 
Fett suddig bild men vem orkar bry sig. 

Likes

Comments

Somna sent och vakna tidigt av min älskade vän. Men jag saknar henne så det gör ont så det gör inget. Jag älskar henne massor. ❤Likes

Comments

Ligger och kollar runt lite på ipaden. Har inte så mycket att göra. Borde sova men är inte trött. Kul. Nej. PussLikes

Comments

Har inte hunnit blogga i helgen typ. I fredags efter skolan så hängde Rasmus med mig hem. Sen vid 7 åkte jag till Filippa. Roligt hade jag så länge jag var där! Var ju sjuk så åkte hem vid halv 10. Somnade nästan direkt när jag kom hem. Igår (lördag) så var jag i folkets park med familjen, min bror hade något där med sin skola. Sen efter det åkte jag till Rasmus och sen sov där och kom hem vid 5 idag tror jag. Jag har haft en bra helg och hoppas att ni med har haft det! :)
Likes

Comments

Helt klart min nya favoritlåt! Har du lyssnat på Demi Lovato's nya album? Det är så sjukt bra! Dör hundra dödar bara genom att lyssna på det. 


Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar lite musik och så. Ska snart sova, eller åtminstone kolla några avsnitt av gossip girl innan. Badade i badkaret förut. Kanske uppskattar det lite väl mycket när jag har badat i det alla dagar vi har bott här hehe. Men morgondagen är planerad och det blir fest hos Filippa på kvällen!

Likes

Comments


Likes

Comments