Bilder

Bildbomb på vår lilla goding!

Detta är alltså lilla Lewis (uttalas som jeansen haha)! Han kom som ett litet yrväder till oss och det tog ett tag innan de andra vovvarna accepterade honom i flocken. De tyckte nog att han var alldeles för valpig! Tyvärr så fick han och Rode bara några veckor tillsammans men han och Smilla är numera väldigt bra buddies vilket är kul att se! Smilla var helt utom sig när Rode inte kom tillbaka, var så himla jobbigt att se henne så nere också (man tror ju på ett sätt att hundarna inte ska låtsas om nåt men det gjorde hon verkligen). Därför känns det ännu mer roligt att se honom och smilla leka så bra tillsammans!

Likes

Comments

Bilder, Tankar i form av ord

Min allra finaste. Tack för allt du gav mig under alla dessa år, du fanns med sen jag var en liten tös men nu var det tyvärr din tur att säga farväl. Gjorde så ont i mig att se in i dina mörka ögon men nu minns jag dem bara med värme och kärlek. Kunde inte önskat någon bättre än dig, älskar dig för alltid. Tack för allt pluppen.

25/1-2017 fick världens finaste hund somna in.

Likes

Comments

Vardag

Mitt hjärta stod still. Där stod hon, bästa, bakom min rygg när jag satt i kassa fyra. En sekund senare stannade min värld. Tacka gudarna att det var min sista kund på länge för där stod jag helt chockad med tårarna rinnande längst med kinderna. Hon va hemma, hon hade lurat mig. Jag kan knappt beskriva känslan men skulle kunna tänka mig att det var samma som när jag dök upp ifrån London. Är så löjligt tacksam över att ha henne hemma. Mycket som har förändrats på bara några veckor och nu behöver jag henne mer än någonsin.

Likes

Comments

Vardag


Att denna lilla guldklimp fått vara med oss alla dessa år är jag så tacksam för. Världens bästa vovve som kommer lämna ett så stort tomrum efter sig. Än krigar han på men det jobbiga faktumet kvarstår. Han kommer inte finnas kvar resten av mitt liv.

Likes

Comments

Vardag


När jag är hemma i Torsby brukar jag passa på att ladda batterierna, vara ute så mycket som möjligt och umgås med familjen. Hösten och vintern är ju mina favvo årstider så nu njuter jag verkligen. Helst ska det ju vara soligt på hösten annars sviker humöret ganska lätt men alla dessa färger är ju underbara. Blir ett annat lugn på hösten jämfört med sommaren.

Likes

Comments


Den här sommaren fick jag även säga hejdå till en av mina bästa vänner, Jullan, som tog sitt pick och pack för att upptäcka USA som Au Pair. Usch vi grät bägge två som små barn när det var dags för henne att åka. Det gjorde såå ont i hjärtat men samtidigt så har det gått väldigt bra tycket jag. Vi håller kontakten och tacka gud för FaceTime och internet. Längtar så tills hon kommer hem igen. 

Likes

Comments


Den underbara sommaren fortsatte med Bruce i Göteborg tillsammans med tre grymma brudar. Maja, Em och Sara. Mamma hade hjälpt mig fixa biljetter och då haffade jag med mig dessa, vilket grymt val. Äntligen skulle jag få se Bruce som stått på min TO DO LIST sen jag var liten, tillsammans med dem. Vi hyrde en lägenhet ganska centralt, jag och maja i bäddsoffan, Em och Sara i sängen. Han var såå sjukt bra, mäktig upplevelse och jag tror aldrig jag kommer få vara med om någon så stor spelning igen. Grät till första låten, det var såå stort.

Sen att det var så jäkla mycket folk gör ju inte saken mindre stor, alltså det var så sjukt mycket! Kvällen slutade i ett migränanfall (ville dö och gråta) så de var bara att ta sig till närmaste toalett och spy. Var fruktansvärt att sitta de sista timmarna och inte klara av att kolla på allt som skedde men jäklar vilken kväll vi hade. 

Likes

Comments


I år var det bland annat min syster tur att ta studenten och gå på bal. Jag är så stolt över henne. Hon är en sån extremt fin människa, insidan ut. Även K's bror tog studenten iår och Wilmas kille Filip. Var så himla roligt att få fota dem. 

Likes

Comments


Vi drog till IRLAND!! Ölens land. Alltså ja vilken grym resa det var. Minnen för livet verkligen. Jag Maja och Ällen bestämde oss för att dra på en weekend och det var nog det bästa beslutet den här våren. Vi alla tre jobbade under dagen och jag började naturligtvis blir sjuk (skräll). Vi skulle åka mot flygplatsen (Rygge i norge) runt tolv-ett på natten så ingen sömn fick vi heller. Jag började få feber och knaprade i mig värktabletter, köpte på mig halstabletter och nässpray innan det var dags att åka. Övertrötta och laddade härjade vi runt på flygplatsen innan avgång och jag tycker nästan synd om de andra resenärerna haha. De var ju aströtta och ville ha lugn o ro, så kom vi där haha. 

Väl framme gick vi in på närmaste fik/café och fick i oss lite frukost. Sen gick vi runt med våra resväskor innan vi äntligen fick komma in i lägenheten vi hade hyrt. Vi hade ju fortfarande inte sovit något och när vi väl kom fram och fick lägga oss ner var det bara Ällen som lyckades somna för en kort stund. Sen drog vi ut igen och vår resa började ordentligt. 

Vi träffade Blomman och Svampen (som vi umgicks med resten av resan), drack massor av öl, jag framför allt haha. Speciellt Guinness som jag älskar. Sen var vi självklart till fabriken där de tillverkar den ölen, fick en rundtur på ett fängelse och andra turistiga saker. Vi gick ut varje dag och hade så himla roligt. Sista kvällen skulle vi ta det lugnt men det slutade i fest ändå vilket ledde till att vi utan tvekan hade hösta halten promille på flygplatsen när vi skulle hem tillbaka till Sverige klockan fyra på morgonen. Jisses vilken resa. 

Likes

Comments


Den här sommaren hittade jag hem. Från att ha varit vilsen sedan gymnasiet så känner jag äntligen att jag har en fast punkt, min K. Ibland är inte ett hem fyra väggar utan två ögon och ett hjärtslag.

Torsby kommer alltid vara hemma och just nu kan jag inte tänka mig att i framtiden bo någon annanstans men så länge som vi har varandra kommer jag kunna bo vart som helst. Just nu i Karlstad med två olika jobb som jag flänger runt. 

Likes

Comments