View tracker
Vardag

Mitt hjärta stod still. Där stod hon, bästa, bakom min rygg när jag satt i kassa fyra. En sekund senare stannade min värld. Tacka gudarna att det var min sista kund på länge för där stod jag helt chockad med tårarna rinnande längst med kinderna. Hon va hemma, hon hade lurat mig. Jag kan knappt beskriva känslan men skulle kunna tänka mig att det var samma som när jag dök upp ifrån London. Är så löjligt tacksam över att ha henne hemma. Mycket som har förändrats på bara några veckor och nu behöver jag henne mer än någonsin.

Likes

Comments

Vardag


Att denna lilla guldklimp fått vara med oss alla dessa år är jag så tacksam för. Världens bästa vovve som kommer lämna ett så stort tomrum efter sig. Än krigar han på men det jobbiga faktumet kvarstår. Han kommer inte finnas kvar resten av mitt liv.

Likes

Comments

Vardag


När jag är hemma i Torsby brukar jag passa på att ladda batterierna, vara ute så mycket som möjligt och umgås med familjen. Hösten och vintern är ju mina favvo årstider så nu njuter jag verkligen. Helst ska det ju vara soligt på hösten annars sviker humöret ganska lätt men alla dessa färger är ju underbara. Blir ett annat lugn på hösten jämfört med sommaren.

Likes

Comments


Den här sommaren fick jag även säga hejdå till en av mina bästa vänner, Jullan, som tog sitt pick och pack för att upptäcka USA som Au Pair. Usch vi grät bägge två som små barn när det var dags för henne att åka. Det gjorde såå ont i hjärtat men samtidigt så har det gått väldigt bra tycket jag. Vi håller kontakten och tacka gud för FaceTime och internet. Längtar så tills hon kommer hem igen. 

Likes

Comments


Den underbara sommaren fortsatte med Bruce i Göteborg tillsammans med tre grymma brudar. Maja, Em och Sara. Mamma hade hjälpt mig fixa biljetter och då haffade jag med mig dessa, vilket grymt val. Äntligen skulle jag få se Bruce som stått på min TO DO LIST sen jag var liten, tillsammans med dem. Vi hyrde en lägenhet ganska centralt, jag och maja i bäddsoffan, Em och Sara i sängen. Han var såå sjukt bra, mäktig upplevelse och jag tror aldrig jag kommer få vara med om någon så stor spelning igen. Grät till första låten, det var såå stort.

Sen att det var så jäkla mycket folk gör ju inte saken mindre stor, alltså det var så sjukt mycket! Kvällen slutade i ett migränanfall (ville dö och gråta) så de var bara att ta sig till närmaste toalett och spy. Var fruktansvärt att sitta de sista timmarna och inte klara av att kolla på allt som skedde men jäklar vilken kväll vi hade. 

Likes

Comments


I år var det bland annat min syster tur att ta studenten och gå på bal. Jag är så stolt över henne. Hon är en sån extremt fin människa, insidan ut. Även K's bror tog studenten iår och Wilmas kille Filip. Var så himla roligt att få fota dem. 

Likes

Comments


Vi drog till IRLAND!! Ölens land. Alltså ja vilken grym resa det var. Minnen för livet verkligen. Jag Maja och Ällen bestämde oss för att dra på en weekend och det var nog det bästa beslutet den här våren. Vi alla tre jobbade under dagen och jag började naturligtvis blir sjuk (skräll). Vi skulle åka mot flygplatsen (Rygge i norge) runt tolv-ett på natten så ingen sömn fick vi heller. Jag började få feber och knaprade i mig värktabletter, köpte på mig halstabletter och nässpray innan det var dags att åka. Övertrötta och laddade härjade vi runt på flygplatsen innan avgång och jag tycker nästan synd om de andra resenärerna haha. De var ju aströtta och ville ha lugn o ro, så kom vi där haha. 

Väl framme gick vi in på närmaste fik/café och fick i oss lite frukost. Sen gick vi runt med våra resväskor innan vi äntligen fick komma in i lägenheten vi hade hyrt. Vi hade ju fortfarande inte sovit något och när vi väl kom fram och fick lägga oss ner var det bara Ällen som lyckades somna för en kort stund. Sen drog vi ut igen och vår resa började ordentligt. 

Vi träffade Blomman och Svampen (som vi umgicks med resten av resan), drack massor av öl, jag framför allt haha. Speciellt Guinness som jag älskar. Sen var vi självklart till fabriken där de tillverkar den ölen, fick en rundtur på ett fängelse och andra turistiga saker. Vi gick ut varje dag och hade så himla roligt. Sista kvällen skulle vi ta det lugnt men det slutade i fest ändå vilket ledde till att vi utan tvekan hade hösta halten promille på flygplatsen när vi skulle hem tillbaka till Sverige klockan fyra på morgonen. Jisses vilken resa. 

Likes

Comments


Den här sommaren hittade jag hem. Från att ha varit vilsen sedan gymnasiet så känner jag äntligen att jag har en fast punkt, min K. Ibland är inte ett hem fyra väggar utan två ögon och ett hjärtslag.

Torsby kommer alltid vara hemma och just nu kan jag inte tänka mig att i framtiden bo någon annanstans men så länge som vi har varandra kommer jag kunna bo vart som helst. Just nu i Karlstad med två olika jobb som jag flänger runt. 

Likes

Comments


I början av den här sommaren hände mycket roligt. Elise och Martin gifte sig så då var jag och syrran på bröllop. Hann umgås en hel del med kusin Wilma, så glad över att jag har henne, känns som vi kom varandra mycket närmare igen, precis som när vi var små. Jag flyttade in i läggen så där hängde vi en hel del, wilma, maja jag och jullan.

Kunde även börja hälsa på Emil och Sandra mer vilket resulterade i mer tid med Livia. Nu när jag bor i karlstad så kommer jag ju kunna träffa dem mer vilket gör mig så glad! Hann även umgås med familjen och Johannah+Stina kom över mycket till lägenheten och höll mig sällskap. 

Likes

Comments


Bästa starten på sommaren. Det här känns som det var startskottet på en oförglömlig sommar. Det var även här någonstans som jag förstod att K var the one, i ett hav av så mycket människor på Ullevi och ändå var det bara honom jag såg. Hade en fantastik helg med bästaste Maja och killarna. Jag och Maja sov på hotell (bästa valet) och killarna hos Adam. Vi fick panik dagen innan vi skulle ner till Göteborg och fick i ett akutläge boka om till ett annat hotell då vår första bokning hade skitit sig totalt. Snacka om ångesten haha att inte få hotellfrukost var något vi inte gick med på! 

Vi hann dansa och sjunga med till underbara artister, en sån skön stämning och vi kan verkligen inte klaga på vädret.  Hann även träffa några av mina vänner från Göteborg vilket kändes bra. Åkte hem på söndagen med fjärilar i magen, hade haft en underbar helg och nu var vi påväg (jag alldeles nykär vilket jag inte ville erkänna) tillbaks till älskade Värmland igen. Från och med den helgen var det han och jag, världens finaste kille. 

Likes

Comments