Header

Min onsdag, startade min morgon med en långpromenad. Tänk att det kan göra så mycket att gå utanför dörren och se ett snötäcke över hela uppfarten och att det är strålande sol ute.
Det var helt underbart att ta en promenad i detta väder.

Knäppte en nocco och satte mig i soffan med en underbar frukost framför mig. Nu ska jag fräscha till mig lite innan det är dax för jobb.

Hopps att ni får en underbar dag och njut av det fina vädret!!

Likes

Comments

Lite frukost i faten idag. Har gjort lite ärenden denna morgon, åkte hemifrån redan vid 07:00. Så nu tar jag en liten frukost paus innan jag fortsätter alla dagens ärenden.

Trevlig måndag på er!

Likes

Comments

I veckan blev jag överraskad med biljetter till The Weekend, så det är därför jag är i Norge denna gång. Vi möttes upp på stationen och åkte till lägenheten i några timmar. Runt 16 tiden rörde vi oss från lägenheten bort mot arenan. Vi tog en öl tillsammans med några bekanta från Oslo och minglad lite innan konserten drog igång. Jag har inte lyssnat på The weekend allt för många gånger men jag måste säga att konserten får 10 av 10. Har jag chansen att se honom igen så skulle jag absolut inte tveka på att köpa biljetter.

Likes

Comments

08:33
Och jag sitter på bussen på väg mot Oslo, åker hem redan imorgon men ska bli helt underbart att få spendera 2 hela dagar i en av favoritstäderna. Vad jag ska göra i Oslo, det återkommer jag om i nästa inlägg hihi.

Slog precis upp första sidan av Michaela Forni's bok 'Jag är inte perfekt, tyvärr'. Boken har legat i bokhyllan några veckor i väntan på rätt tillfälle. Nu kom det äntligen, det rätta tillfället när jag kan sitta i lugn och ro i några timmar och bara läsa.

Likes

Comments

Hade en underbar kväll igår. Var så länge sedan jag träffade alla som var där så det var superkul att va samlade igen och bara skratta och prata om gamla minne ihop. Runt 21 tiden rörde jag mig in mot stan för att se...

Fifty Shades Darker

Om man har längtat efter denna film?
Svar: JA

Filmen får 4 av 5 🌟 tycker att andra filmen var mycket bättre än första filmen Fifty shades of gray, då jag tycker att den hade mer handling än första filmen. Så nu längtar jag tills tredje filmen släpps. Men i väntan funderar jag faktiskt på att börja läsa böckerna. Många som säger att böckerna är mycket bättre än filmerna. Oftast så brukar det vara så när det finns båda delarna. Så nu till ska jag gå och låna första boken. Ska bli kul och se vad jag tycker, om jag blir mest förtjust i böckerna eller filmerna.

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar!
Blev en tidig kväll igår och en tidig morgon idag. Redan vid 8:00 var jag upp, städade, plockade, lästa lite mail och packade lite. Idag är det firande som står på schemat, både Izza och Becca har fyllt 21, så ikväll ska vi fira tjejerna. Om 1 timme kommer Stephanie och hämtar upp mig, vi ska äta lite gott och gör i ordning oss tillsammans innan vi rör oss vidare mot Becca. Så nu ska jag sätta lite fart så jag hinner med allt jag har planerat innan Stephanie svänger in med bilen på uppfarten och tutar på mig hihi

Trevlig helg på er & ta hand om varandra!Likes

Comments

Nya produkter till håret.
Mamma har köpt hem lite nya och fräscha produkter till håret. Ska bli super kul att inviga dessa skönheter. Kommer med resultatet när de invigts

Likes

Comments

Precis kommit hem efter ett träningspass med Stephanie och en underbar brunch med mamma och pappa på Scandic City. Måste säga att deras brunch är helt gudomlig och det finns så mycket att välja mellan.

Likes

Comments

Startar morgon med smoothie, ägg, gröt och nocco. Perfekt start för att hålla sig mätt länge och för att ha bra med energi till ett träningspass som väntar på oss.

Likes

Comments