View tracker

Livet, Händelser

Hej fina! Jag spenderade gårkvällen hos pojkvännen tillsammans med brorsan efter en dag på jobbet. Jag fortsatte skriva på gymnasiearbete innan jag somnade en timme av ren utmattning. Jag höll dessutom på att köra på 4 rådjur påväg hem.

Imorse vaknade jag klockan sex av världens vidrigaste mensvärk som höll i sig ca 6 timmar innan jag åkte till jobbet. Det varit julskyltning på stan, så mysigt men svinkallt. Efter en heldag på jobbet landade jag i kyrkan på kvällsmat och jag fick prata av mig lite innan jag gick hem. Väl hemma började jag packa lite inför helgens prövning.
På torsdag åker jag till Göteborg för att träffa en kompis samt bo hos pappas kusin och umgås med dem. På fredag möter jag upp pojkvännen och hans familj i Göteborg och det blir en helg med jul på Liseberg, shopping och hotell. Söndagen spenderar jag tillsammans med mina kollegor på spa, på hooks herrgård vilket ska bli mer än fantastiskt. En helg då jag äntligen kan få slappna av och det är också sista lediga helgen innan jul.

Hoppas ni haft en bra första advent! KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Händelser

Med minsta möjliga energi i kroppen sitter jag på tåget på väg hem och gör allt för att inte somna och vakna i Nässjö istället för Jönköping. Tröttheten är lik en käftsmäll rakt i ansiktet. Dagen började bra men avslutas på annat sätt - med dålig självkänsla och självbild. En massa jämförelse och negativa tankar. Här sitter jag med gråten i halsen. VÄRLDENS DIPP!

Varför bygga en fasad när man kan vara ärlig? Jag vet att jag inte är själv i dålig självkänsla, stress och ångest och tack o lov för det. Det gör ju på något sätt att det infinner sig ett hopp i det hopplösa. Många dagar känns hopplösa och meningslösa, men jag får vara stolt för det lilla som min pojkvän säger. "Du ska vara stolt över att du tog tag i det där, jag är stolt över dig!" samtidigt som jag bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna upp när jag mår bra igen.

Tack för mig!

Likes

Comments

View tracker

Efter en fett ovärd dag i skolan så sitter jag äntligen och väntar på att bussen ska åka från Jönköping till Mullsjö, en kväll hos pojkvännen. Det ska bli så mysigt!
Idag fick jag världens infallsvinkel vilket resulterade till att jag bokade tid och tog ett hål i örat, och woah va ont det gör; men jag är lycklig och framförallt nöjd över dagens spontanitet.
Nu ska jag sova en stund på bussen! Vi hörs!

Likes

Comments

Händelser

111 dagar med honom jag älskar mer och mer för varje dag. Att jag spenderat snart 4 månader i hans sällskap gör mig så lycklig. Han är så fin min lilla boo!

Likes

Comments

Design

Woops.. det jag trodde aldrig skulle kunna hända hände. en ny energi och längtan infann sig i min kropp när det gäller bloggning, men denna gången på en helt ny portal vilket känns enormt skönt. Förhoppningsvis så håller jag mig motiverad och sugen ett tag framåt.

Igår påbörjade jag min julkalender till pojkvännen efter en månad för att samla ihop tillräckligt många toarullar, och wow vad bra det kommer bli. Efter att syrran kom med en briljant idé så valde jag att trycka siffrorna på rullen direkt med svart färg. Kan säga att det blev riktigt snyggt så nu kommer pojkvännen inte få ta sönder de, utan de ska användas igen - nästa jul.

Måste bara berätta om mitt snyggaste fynd i helgen när jag och a strosade runt på stan. Jag har väntat och väntat och funderat på om jag skulle köpa julstjärnan från lagerhaus, men nu kunde jag inte hålla mig längre.. den enkla mässingsfärgade stjärnstommen med stor glödlampa får ta plats i fönstret samt tillsammans med lite nya blommor.

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag önskade att jag hade energi till att plugga, men nej. Tanken eller bilden av att jag borde plugga får mig att vilja kräkas och till och med storgråta. Idag är en sån dag jag önskar att psyket inte skulle svika mig hela tiden. Eller att jag skulle få må bra och inte uppleva det jag upplever eller vara så trött. Jag vill också kunna njuta av allt som händer men det mesta nu känns som stora äckliga utmaningar.

Leendet på läpparna används oftast till att gömma den ledsna och trötta Olivia, för att slippa alla frågor.

Idag sprang jag mina första fem kilometer på över ett år och jag är stolt över mig själv men jag är fortfarande inte glad. Jag är inte glad för att jag lyckades springa fem kilometer. Dock bevisade jag mig själv att det som för några månader sen var omöjligt, idag var möjligt. Jag skulle vilja hoppa runt och skrika av lycka men istället kryper jag ner i sängen och hoppas på att jag snart somnar så jag slipper vara vaken mer.

För när jag sover är livet inte jobbigt. Men när jag vaknar så kommer allt som en ren käftsmäll i ansiktet. Att i princip dagligen vakna och storgråta innan skolan, om jag ens går dit är inte speciellt kul. Det är faktiskt väldigt jobbigt.

Godnatt!

Likes

Comments

​Hej fina!


Dagarna för mig går upp och ner kan man väl säga. Jag har varit hemma lite till och från för att vila för att kanske orka med en lektion. Idag gick jag 08:00-15:25, längsta dagen på en vecka. Dock var jag helt död vid 12:00, det fanns inte mycket kraft i kroppen då.

Jag tog även min första fem kilometers löparrunda på över ett år och jag är sååå stolt över mig själv. Idag försöker jag leva på det när psyket sviker mig totalt. Känslorna är all over the place.

KRAM

Likes

Comments

Tacksam för att det står i hans ord att han ska ge oss kraft och ork när vi behöver det. Idag behöver jag det mer än någonsin, när den största utmaningen för mig är att komma upp från sängen. Där och då öppnar jag upp mig som den mest nakna människan inför gud, med alla mina fel och brister. Men tacksam för att han älskar mig hela livet, och för att han bara vill mig väl.

När stressen har gått för långt och du blir utmattad samt upplever ångest och panik, där är jag nu. På morgonen ser jag inget positivt till att gå upp från sängen. Men jag ska vara tacksam för att jag lever, för att jag har det jag behöver och till och med mer än vad jag behöver. Och jag försöker lita på att Gud har en plan med allt som händer. Skolan går upp och ner, ena dagen är jag mer aktiv och koncentrad än den andra. Tröttheten som infinner sig i min kropp är grotesk, och veta att jag inte "får" sova på dagen då det förstör dygnsrytmen gör det ännu värre. Men det gäller att ta en sak i taget, att sitta med en uppgift i taget isolerad från allt annat, trots att det innebär massa tårar och att jag blir ännu tröttare. Men ett litet steg framåt är också ett steg, och kanske ett ännu större steg för mig än för dig.

Saker som skrämmer mig till tusen är att pianot som står i vardagsrummet där jag kan spendera timmar inte ens lockar längre. Jag brukade spela av mig för att det gav motivation i livet, idag är det tvärtom. Pianot ger ingen motivation, utan visar för tillfället tvärtom, att jag inte kan.

Jag är tacksam för familj, pojkvän och vänner som ger mig stöttning i livets alla skeden. I mot och medgång. I det svåra och i det lätta. I det jobbiga och i det enkla.​

Likes

Comments