You only live once

Asså jag vet inte hur många veckor jag nt har bloggat på men jag har vart såå upptagen! Jag har åkt hem från Torekov, jag har gått i Prideparaden (Nordea), jag har vart i Dalarna och så kom jag hem idag och jag är såå tröt!! Vi får se när jag bloggar igen. God natt iaf!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haft en såå bra dag! Jag har var på Låprisladan i boarp, badat, vart med kompisar osv .Kommer att blogga på Torsdag och Onsdag igen, jag vet att jag inte bloggar på onsdagar men jag gör det ändå! Nu ska jag nog sova! Hoppas ni sover gott!:-)

Likes

Comments

Nu är jag helt slut.... Har just badat och ligger o slappar. En snabb fråga bara, Har ni fidget spinners? Jag själv har 7 stycken ungefär, men min lillebror har typ 15 stycken. Älskar dom!! Så koncentrerande. Ahhh Nu när jag sitter och skriver det här så är det världens jobbigaste fluga som flyger runt. Ibland är flugor väldigt irriterande. Måste nog sluta för datorn har lågt procent. Kommer nog ett till inlägg ikväll.

Likes

Comments

​Nu ska jag sova, ville bara säga att jag kommer blogga 3 ggr per vecka (Måndag,Torsdag,Lördag) , kanske kommer blogga nån extra dag ibland. God natt

Likes

Comments