Header

Postad i: random

Jag tänkte skriva om hur jag ser Olivia (hur jag vill bli), och så kommer ni även få lära känna mig eftersom vi är samma person med samma intressen.

Olivia har otroligt ljust hår (som på bilderna jag målat ungefär) och sminkar/klär sig hur hon vill. Hon bryr sig inte om vad andra tänker och tycker om henne men hon bryr sig om andra människor. Hon vågar bjuda på sig själv och vara sig själv fullt ut hela tiden. Olivia är inte rädd för att prata med nya människor eller med killar hon gillar och hon skäms inte för sina intressen, bland annat musik, läsa och att skriva.

 Olivia lider av ångest men hon har lärt sig hantera den och hon tränar och äter även nyttigt för att må bra psykiskt. Hon är en feminist som står för sina åsikter och hon tänker på sin framtid och försöker få bra betyg.

Hon har gått på skärmavgiftning och använder därför inte sin mobil eller dator mer än 2 timmar per dag om hon inte lyssnar på musik.

All ledig tid hon har när hon inte sitter vid en skärm lägger hon på att skriva (musik och andra texter), plugga och vara med kompisar. 

Hon åker sällan buss utan går och/eller cyklar till skolan eller om hon ska någonstans.

​Detta är alltså hur jag ser Olivia, hur jag vill va och må om några månader eller hur lång tid det nu tar. Just nu är det tvärtom mest, till exempel åker jag alltid buss och rör mig aldrig. Dock måste jag berätta att intressena och att jag är feminist är inget som jag vill ha/va om några månader utan det är/har jag ju redan. Aja.


Kram, Olivia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Ångest

​Hej!

Idag har varit sådär. Jag tog tag lite i mitt liv iallafall och gick till kuratorn på skolan och fixade en tid då vi kan prata om ångest. Jag har haft ångest under hela mellanstadiet och högstadiet så det känns lite som att jag inte kommer kunna bli av med den, men jag vill iallafall lära mig hantera den så jag inte börjar grina så fort det händer. Nu i åttan har min ångest blivit värre och jag har fått det oftare. Jag vet inte vad det beror på, kanske stress eller ensamheten. 

Men det känns skönt att få snacka med någon om det, jag tänker att det kanske blir bättre då. 

Kram, Olivia

Likes

Comments

Hej! Jag skapade denhär bloggen för mitt liv är skit. Jag har ångest, tränar aldrig, är aldrig med vänner, är på mobilen nästan hela min vakna tid och ägnar nästan ingen tid åt läxor. Jag vill ändra på dethär.
Så jag gjorde ett alter ego, Olivia. Eller alter ego och alter ego, hon ska vara min förebild framöver. Och här tänker jag skriva dagligen om hur jag ska nå till att få ett sånt liv jag vill ha. Och jag tänker kalla mig Olivia, för min påhittade förebild heter så.
Så alltså, jag är inte blond som på profilbilden och jag heter inte Oliva, men alla tankar här kommer vara mina egna.
På bloggen kommer ni följa min resa till den jag vill vara, en människa som faktiskt gör något med sitt liv.

Mina punkter jag vill uppnå är:

- Träna mer (så jag mår psykiskt och fysiskt bättre)
- Avskärma mig (jag sitter vid mobilen ungefär hela tiden)
- Försöka lära mig hantera min ångest
- Umgås mer med människor
- Fokusera på skolan
- Bli mer utåtriktad och våga prata och ta mer plats
- Lägga mer tid på saker jag tycker om, såsom musik, bild och skriva
- Vara ute mera

Det är väl punkterna jag kommer på nu, det kanske kommer fler sen.
Detta blev ett hastigt första inlägg nu innan jag ska sova, men godnatt blogg, vi hörs imorgon.

kram, Oliva

PS. Jag tänker fixa utseendet på bloggen. Ville bara komma igång och skriva detta inlägg innan jag ångrar mig.

Likes

Comments

<3