Hej på er! Eftersom Lisa flyttar till USA på lördag träffades vi igår för en avskedslunch på Taxinge slott. Tycker kanske att maten och fikat är lite över-hypat men det var mysigt ändå. Efter lunchen åkte vi runt i bilen och bara pratade, mysigt det också! Idag har jag städat rummet och varit på besök hos tandläkaren. Min visdomstand trasslar fortfarande men nu verkar det som att det kommer lösa sig, äntligen! Ikväll ska jag följa med Johanna när hon övningskör, ska bli så spännande för jag har aldrig åkt med henne förut hehe!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Igårkväll bestämde jag mig för att gå en promenad i skogen, jag älskar att gå i skogen men hinner tyvärr inte göra det så ofta. Igår var det extra fint också, solen höll på att gå ner och allt liksom glittrade då av vattnet som hade regnat ner under dagen. Ljuvligt!
Idag ska jag rensa ut en klädkammre här hemma och åka med massa saker till en kommande loppis här i Nykvarn. Klädkammaren är överfull av saker så det behövs verkligen! Ikväll ska jag jobba på årets första konferens på Vidbynäs, roligt!

Likes

Comments

Hej på er! Liksom alla andra lördagar denna sommar jobbade jag på ett bröllop igår. Det var ett så vanligt bröllop som det kan bli och som slutade i rättan tid (innan stängning dvs hehe). Detta bröllop var faktiskt också mitt sista bröllopsjobb för iår. Jag flyttar ju snart och kommer därför inte hinna jobba på några fler, väldigt skönt men också lite tråkigt..
Ikväll ska vi till farmor och fira henne som fyller 70 år! Hon är värd ett ordentligt firande så det hoppas jag att det blir!

Denna maffiga tårta hade gårdagens brudpar som bröllopstårta. Den var nästan lika lång som jag haha!

Likes

Comments

Som vissa av er kanske vet skriver jag dagbok nästan varje dag. Jag älskar verkligen att "skriva av mig" och reflektera över saker i dagböcker. Har fattat otroligt många viktiga och oviktiga beslut när jag skriver, det är som att jag kan tänka klarare kring saker om jag har fått skriva ner det. Idag köpte jag min tionde dagbok, vilket betyder att jag har skrivit i tio (!) år nu. Är så tacksam nu i efterhand att jag har skrivit ner nästan varenda dag av mitt liv sedan jag var åtta. Det är dels otroligt roligt att läsa igenom allt, men också väldigt givande för mig.

Jag tipsar nu er att också skriva dagbok, kan lova att ni inte kommer ångra att ni har gjort det om tio år!

Likes

Comments

Hej! Idag spenderade jag dagen med mamma och mormor. Vi började den med en tur till soptippen, och hallå, är det bara jag som älskar att åka till soptippen haha? Den renande och rensande känslan efteråt, mmm.. Efter soptippen åkte vi till Saltå kvarn för att äta lunch, vilket inte blev av eftersom de inte hade någon lunch där (?), tradigt. Så vi åkte vidare till ett café i Nykvarn och åt där istället. Innan dagen var slut hann vi också med ett besök hos tandläkaren och ett besök på Mångfaldens hus. Det sistnämnda var betydligt roligare än det förstnämnda.. Dumma visdomstand

Likes

Comments

Hejhej! Igår åkte jag, mamma, mormor och morfar till Stockholm och Skansen för att senare titta på allsången. Vi var där redan vid halv två så vi fick rätt bra platser, alltså de platserna där man ser bra men ändå inte sitter i riskzonen för att få sjunga haha. Artisterna som var med igår föll mig tyvärr inte i smaken, men det blev en rolig kväll ändå. Oavsett om det är bra artister eller ej är ju allsången så mysig att gå på!
Kram

Likes

Comments

Hola! Idag gick jag upp rätt tidigt (läs halv tio) då vi skulle fira min kära bror som fyller 21 år idag. Vi sjöng för honom, åt tårta, han öppnade presenter, yada yada. Sedan skulle jag gå och lägga mig igen för att "vila ögonen lite", men det slutade med att jag somnade om och sov till ett.. Sovit bort ännu en dag alltså:)) Får ta igen mina bortsomnade dagar resten av sommarlovet haha! Ikväll ska vi iallafall fortsätta fira Calle med mormor och morfar som kommit från Skåne. Roligt!

Likes

Comments

Godkväll på er! Igår jobbade jag hela dagen och halva natten på ett bröllop på Vidbynäs. För ovanlighetens skull var festen slut redan klockan tre så vi kunde stänga tidigt, väldigt skönt! Idag sov jag inte särskilt länge eftersom jag inte kom hem så sent igår. Därför hann jag storstäda mitt rum, baka och veckohandla med mamma. På eftermiddagen åkte jag till Strängnäs men är nu hemma igen!
Kram

Likes

Comments

Hej ni! Igår åkte vi hem från Skåne och väl hemma åkte jag direkt vidare till Vidbynäs för att jobba. Hade en rolig jobbkväll som dock slutade mycket senare än vad jag trodde. Eftersom jag kom hem så sent igår vaknade jag nyss, avskyr att sova bort dagar men idag förtjänade jag kanske det haha. Resten av dagen ska jag försöka få mitt just nu omysiga rum lite mysigare. Jag tog ju med i princip alla till Karlstad så det är verkligen så tomt och tråkigt just nu!

Likes

Comments

Hej och gokväll på er! Igår packade vi hela bilen full av saker som skulle till min lägenhet och begav oss sedan till Karlstad. Väl framme hämtade jag ut nycklarna till lägenheten och åkte sedan till Ikea för att handla massa möbler. Och sedan åkte vi äntligen till MIN alldeles egna lägenhet för första gången! Resten av dagen ägnades åt att skruva ihop alla möbler, packa upp flyttlådor och fixa med tv:n. Och hörni, visst blev det fint?? Jag är inte klar med all inredning men det är iallafall en början, en början som jag är vädligt nöjd med!
Jag sov kvar i lägenheten inatt och gick sedan upp tidigt idag då vi skulle åka vidare till världens bästa Skåne. Vi stannar bara här i några dagar men det är iallafall något!

Likes

Comments