mitt rosa-älskande barndoms jag har skrikit av lycka enda sedan i lördagskväll. för i lördags färgade min pojkvän hela mitt hår rosa. eller ja, mer en blandning av rosa, brun och mörkröd. men jag gillar det. planen var egentligen att färga det mörkrött, men en dålig blekning och för lite hårfärg resulterade i något helt annat. men jag gillar det, så jag tänker behålla det rosa ett tag. ganska förvånande eftersom jag för ett tag sedan pratade med en kompis om hårfärger och sa att jag enbart kan tänka mig att ha mörkrött hår, men tydligen inte.

såhär ser jag ut!! dock är mitt hår ännu mer rosa och ännu mer ojämnt i verkligheten. men för de som undrar använde jag mood 100 ultra blond för att bleka håret och stargazer eggplant för att färga det.

ha en fin dag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jag gör: alltid te minst tre gånger om dagen.

jag kan: vara snäll, ibland.

jag köpte: avokado för alla mina pengar i somras.

jag borde: färga mitt hår rött.

jag måste: sluta avbryta alla så himla mycket hela tiden.

jag tycker: vi borde vara lite snällare mot oss själva. 

jag tänker: på honom.

jag lyssnar: på håkan hellström nästan all min vakna tid just nu.

jag drömmer: om framtiden.

jag längtar: tills imorgon.

jag fasar: att förlora någon jag älskar.

jag använder: nästan aldrig bh, oskönaste jävla grejen.

jag njuter: av att det snart är vår.

jag blir: jättelätt exalterad över småsaker.

jag äter: mest hela tiden.

jag struntar: i vad andra tycker, så ofta jag kan.

jag ska: aldrig bli bitter.

jag sparar: på fina minnen.

jag brukar: spendera all min tid i sängen.

jag tittar: på stjärnhimlen.

jag läser: dåliga captions på instagram.

jag vill: att alla alltid ska få må bra.


Likes

Comments

idag sken solen nästan starkare än igår. så förmiddagen spenderades på verandan (gick inte ur sängen förrän halv 1). mitt skissblock och pappas gamla vattenfärgspennor samt håkan hellström och lite kaffe fick bli mitt sällskap. ett väldigt bra sällskap skulle jag vilja säga. väldigt bra.

fick även för mig att mitt rum behövde lite förändring. mina väggar var så tomma, sådär lite dystert tomma. så jag ägnade orimligt mycket tid åt att scrolla igenom mina 1642 bilder som (konstigt nog) ryms i min iphones kamerarulle. de finaste bilderna skrev jag ut med helt fel inställningar på våran gamla skrivare. resultatet blev färglösa bilder med fula ränder, men vad gör det när jag får ha mina fina vänner på väggarna.

ha det jättefint, puss

Likes

Comments

idag kom årets första vårkänslor. tror inte bara mitt sinne kände av det, utan även min kropp. somnade med en smått febrig kropp och en extremt snuvig näsa. men i morse var allt nästan som bortblåst, kroppen min tyckte väl det var dags att sluta med vinterförkylningar. det passade mig utmärkt för då kunde jag spendera dagen någon annan stans än i min säng. vilket jag också gjorde. jag och min lillebror lagade jättegod lunch tillsammans och sen gick vi iväg och åt glass på café. väldigt mysigt och behövligt.

glass, solglasögon och jeansjacka. mer vår än så blir det inte. resten av dagen ska spenderas men en väldigt fin vän, det ser jag fram emot. hoppas ni också får en fin eftermiddag och kväll, puss


Likes

Comments