Min vardag

Hello! Söndag kväll och det är hööög tid att sova!
Gårdagen var härlig med jobb och senare åkte vi på Gud<3Gbg i Fiskebäck! Så bra möte och lovsång!
Efteråt åkte vi hem till Emilia och Max, spelade kort och tjöta massor!
Idag har jag och sis vart i std och shoppat. Inte hänt mycket mer idag!

Nu-sova! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag

Hej hopp! Kommit hem efter en härlig kväll med gött folk! Vi hängde i kyrkan och lagade/åt mat och prata om allt mellan himmel och jord, bokstavligt haha..
Idag har inte hänt speciellt mycket så det var skönt att få komma iväg lite!
Jobb i Butiken i Kungälv imorgon så det kan vara dags att somna snart kanske..heh..
Glad idag btw! Hääärligt!

Gonatt! <3

Likes

Comments

Ångest & oro, Min vardag

Tänk vad mycket olika grejer vi människor går och bär på? Alla bär på sin egen historia och sina egna erfarenheter och händelser...det är en väldigt konstig tanke. jag vet ju vad jag har varit med om men att det finns folk som både bär på tyngre grejer och att det finns dem som bär på liknande grejer som jag!

Jag har burit ett ganska tungt lass med skit de senaste veckorna och ett ännu tyngre lass i en helt annan kategori under flera år nu. Och konstigt nog går dessa två ihop nu och tillsammans blir ett känslomässigt kaos.
Jag har under flera år nu som i starten kallades för nedstämdhet på grund av stress blivit depression som måste medicineras och konstant behandlas i tanke och praktik.
Dem senaste veckorna har jag kämpat med att må bra efter att ha fått hjärtat krossat. Jag blev helt förstörd trots att jag vet att det inte kunde bli det jag hoppats på.
Egentligen beror nog just hjärtekrosset på besvikelsen och sveket och kanske inte direkt på grund av personen i sig. Men känslan av att man egentligen inte var så viktig, att man bara var någon att ha sålänge den är inte trevlig. Och den jäkla känslan av att man borde lyssnat på sig själv från första början. Hjärnan och magkänslan går alltid åt rätt håll. Hjärtat går åt ett helt annat håll och i detta fallet åt HELT FEL HÅLL.

Plussar man ihop mina senaste år av kamp mot ångest och nedstämdhet med den här känslan av att vara värdelös och så liten, så blir det ingen bra kombo tyvärr.
Fast hur skulle det annars bli?....
Jag skulle iof önska att jag var så tuff så att jag bara la allting bakom mej och att jag bara kunde skärpa mig och leva vidare både från det här kraset och ångesten. Men o andra sidan tror jag inte det är speciellt nyttigt heller, jag tror man behöver få känna lite, kanske bara få ligga i sängen i mörkret och tänka igenom varje liten grej vi gjorde ihop och tänka på hur allt blev som det blev. Att bara få bearbeta vad som faktiskt har hänt och i detalj och väldigt specifikt komma på hur man ska kunna gå vidare och jobba sig upp från det här djupa dalen. Hur man ska bygga upp den här självkänslan och självförtroendet som är som bortblåst igen. Hur man ska komma över bara den lilla men ändå så stora grejen som tanken "Varför var jag så fruktansvärt korkad?!"
Jag tror bara man måste komma in i ett positivt flow där man tänker typ "what does not kill you makes you stronger" haha... men seriöst.

Och den här himla ångesten, som är så otroligt levande hela tiden, den kommer när den vill och den är som ett stort blurr framför ögonen när man ska ta sig för något och egentligen ett lika stort blurr när man bara ska ligga i soffan. En bättre beskrivning är kanske egentligen att det känns som någon sitter på din bröstkorg och gör det svårt att andas och samtidigt skriker i ditt öra att du är värdelös. Och där har vi också nedstämdheten och depressionen. " du är värdelös " det är ett genomgående tema kan man säga.
Man känner sig bara så liten, så äcklig, så tråkig, så trött och man orkar bara ingenting. Man orkar inte leva men man vill inte heller dö, man orkar bara ingenting.
Och det man ändå gör känns som ett maraton.

Men vet ni vad..det här är vad lilla jag bär på, tänk då hur mycket mer eller mindre någon annan bär på? Vad bär du på? Vad lever du med i din vardag?

Likes

Comments

Ångest & oro, Min vardag

Hello! Tomt här ett par dagar..
Haft ångest och bara vart nere i några dagar nu så det har inte blivit mycket av nått..men ibland får det bli som det blir.
Idag iaf har jag varit glad och känt lycka och lättnad för jag har en ny arbetsplats och ett helt nytt jobb!
Är numera förskolefröken, i alla fall några månader fram!
Ska bli så kul att jobba med barn och bara göra något helt nytt som sagt! Är såklart lite tufft också att inte ha någon erfarenhet men det får man ju och eftersom jag kommer vara i stort sett på ett och samma ställe så kommer man ju in i just det ställets rutiner med..så det känns bra och roligt i det stora hela ändå!

Så ligger det till iaf! Kommer ett lite mer känslomässigt inlägg inom kort tror jag! Behöver skriva av mej, hoppas det blir lika intressant och nyttigt för er som för mej.. ;)

Likes

Comments

Min vardag

Vad i hela gör man en lördagskväll när alla är upptagna och jag är rastlös?
Tog ett bad förut, de va skönt men nu då?....
Det här är det värsta, alltså DET VÄRSTA jag vet! När man bara vill hitta på något roligt men inte kan...gaaah blir helt störd. Får sån ångest också när det blir såhär för jag känner mej så ensam, jag vet att jag inte är ensam men det känns alltid så tomt och typ sorgligt när jag är rastlös, blir så himla deppig...haha...nä Olivia, skärpning för i helvete...
Aa what ever blir väll tidigt i säng då eller serietittande hela natten...vilket känns mest värt?

Likes

Comments

Min vardag

Helloooo
Dagen började bra med lycka och pepp inför jobbdagen men den började sakta men säkert att bli tråkigare och tråkigare...börjar ju snart på nytt jobb och det känns SÅ skönt!
Efter jobbet så åkte jag, Lollo och Nellan in till stan för att träffa Max och Emilia, mysigt!
På hemvägen flängde vi runt en massa, vi hämtade och lämnade Lollos fulla jobbarkompisar och fixade både en och två ärenden innan vi äntligen kom oss hem.
Nu är alltså klockan 02.10 och jag ska upp och jobba imorgon....men jag känner mest att det är ganska så rättså väldigt värt de!
Hoppas på en glad dag imorgon, hej!

Likes

Comments

Min vardag, Ångest & oro

Något jag inte är bitter över än iaf är mina vänner. Mina kära vänner är bäst och då menar jag bäst som i BÄST!
Jag håller i dom hårt och om dom vågar lämna mej så får dom smisk.
Haha nä men jag älskar dom och dom betyder väldigt väldigt väldigt mycket för mej!!
här är två av dem <3<3<3 looooove!

​tumme upp på de!!

Likes

Comments

Ångest & oro

Halloj everybody!
Jag känner bara hur himla trött jag är på livet och hur himla tragiskt det är att jag tänker så i mina bästa dar-20 år och less på livet...HAHA
HUR SKA DET GÅ FÖR MEJ???

Jo det kommer gå skitbra det är bara jag som har oturen att bli negativ och bitter redan i början av livet.
Härligt.

Likes

Comments

Inspiration

H&M har dom bästa lacken! Så många färger och så bra kvalle!

Likes

Comments

Blev inga bullar för mej....förutom dessa som Mandy gjorde då! Åkte till henne vid 5 och har hängt där hela kvällen, mysigt som vanligt!
Jobb väntar imorgon och jag är lagom taggad, men det blir nog okej.

Nu-sova! Gonatt! <3

  • 136 readers

Likes

Comments