Hejsan, igår fick jag svinkoppor inte kul.. Svinkoppor smittas lätt och är ganska jobbigt jag fick en salva så att dom inte ska sprida sig men den hjälper inte så mycket dock. Men igår såg jag på pitch perfect (stav) 2 och den var rolig men ingen jag kommer se om ❤️🍉🎀😁. Jaja idag mår jag iallafall bättre jag har även haft ont i huvudet. ❤️❤️
Hej dåå😘❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, förlåt för inget inlägg igår men jag var såå trött och orkade verkligen inte. Men nu skriver jag ett iallafall haha ❤️❤️. Men just nu ligger jag i sängen och ser på Pll det senaste avsnittet eftersom jag har missat det. 😁❤️🍉. Själv ser jag på Swefilmer 🎀. Imorgon tror jag att jag ska se på bio eller ngt med en kompis och sen ska vi åka till henne och sova över haha🍉❤️❤️. Men vi får väll se vad som händer. Idag ska jag inte göra mycket alls utan bara slappa och se på Netflix och Swefilmer.
Hej dåå😘❤️

Likes

Comments

Heej. Idag har jag pluggat mkt och ska senare träna cheerleading. Mamma ska få ta hand om min lille kille idag för att jag har cheerleading och det blir försent annars😭🍉❤️. Men men får se han imorgon istället haha🍉😻😻❤️. Jag tänkte göra en TMI tag senare kanske men kanske delar upp den i olika delar❤️❤️👌🏽.
Just nu lyssnar jag på musik👌🏽😏❤️.
Hej dåå😘❤️

Likes

Comments

Hejsan🎀. Idag har jag tränat både cheerleading och ridning och båda gick bara bra➰❤️. Jag och min polle red ut lite uppför och över grejer och sånt😂❤️. Sen fick han nya skor med ❤️🎀. Ja sen har jag inte gjort då mycket mer än att vara i skolan 😖. Haha.. Men nu tänkte jag duscha och sen äta middag ❤️.
Hej dåå
😘❤️

Likes

Comments

Hejsan🎀. Jag kom hem för ca en timme sen tror jag😂❤️ men det var roligt och vi var på Gustavsvik Lost city där vadar man haha sen så var det stugor lite längre bort det tog kanske 10 min att gå från stugorna till badställen. Sen så åt vi middag på kvällen och frukost på morgonen och första dagen åt vi frukost hemma och tog med lunch låda dit och så åt vi även middag där, sen andra dagen åt vi frukost där och lunch skulle kosta 69 att äta där men det gjorde vi inte vi åt på vägen hem➰. Dom andra ville äta på donken men jag gillar inte inte det så jag fick ta en sallad där istället➰❤️. Den var sådär dock.. Jaja hör imorgon ❤️❤️ tipsar om denna plats verkligen❤️❤️.
Hej dåå😘❤️

Likes

Comments

Hejsan🎀. Nu är vi framme ville jag bara säga ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan. Idag hade jag migrän och har ont i halsen och jag hoppas jag kommer må bättre imorgon😭. Vi ska ju på klassresa imorgon så man får bara hoppas på det bästa❤️. Men men orkar inte skriva då mycket mer. Men just nu dricker jag te eftersom det är bra för halsen btw jag hatar te😲. Så vad ska ni göra i helgen..? ❤️❤️.
Hej dåå
😘❤️

Likes

Comments

Hejsan 🎀. Idag var det skolan såklart inte så roligt men nu håller jag på att packar till våran klassresa💖. Tänkte skriva ett inlägg om det när jag kommer hem. Och så ska jag försöka ta bilder men vi får se hur det går ❤️.(vi ska bada)
Hej dååå😘❤️

Likes

Comments

Hejsan 🎀. Igår gick det bra han gick bra men han var väldigt lerig.. Jag städade lite också i stallet alltså jag T.ex. Mockade lösdriften fast vi var 5 som gjorde det alltså haha.. Sen så sorterade jag bort 10 schabrak så nu har jag bara 53 kvar haha.. Sen tvättade jag eller la in alla täcken i tvättmaskinen. Sen putsade jag alla mina läder grejer. Sen åkte jag bara hem och gjorde typ ingenting. 🎀.

Likes

Comments

Hejsan🎀. Jag har pluggat sen klockan 14:10 nu och jag känner att det får vara bra för idag 🎀👑💖. Men nu ska jag ut till min ponny men det regnar så jag tror jag ska tumköra idag eller vad det heter haha🎀😆. Roligaste lektionen idag var gympa och engelskan tror jag. Vi fick veta våra betyg som vi hade fått på nationella proven. Fick som betygen B i skriva delen, A i talar delen och sen var det en till jag inte kommer ihåg😊🎀. Sen fick vi veta matten med och där fick jag B i allt 😆.

Likes

Comments