Hej på er!!

Kan vi ta en tyst minut för hur otroligt fint det är ute bland alla löv just nu? Jag vet att jag tjatar jätte mycket om det men hallå det är så fint med hösten!! Ikväll ska jag mysa ner mig i sängen med en mysig filt och tända ljus ♡.

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jag har inte gjort nånting alls. Jag har bara kollat på serier och tagit en kortare promenad. En slapp dag helt enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min favorit årstid efter sommaren är helt klart hösten. En massa löv i olika färger, tända ljus, varmchoklad framför en bra serie, halloween you name it!! Det är så underbart att gå omkring i skogen bland alla färgglada löv, man blir så glad. Men så fort löven försvinner så kommer det extremt otroliga deprimerande mörkret haha..

Likes

Comments

Slänger in lite mobilbilder från min långweekend i fjällen. Min helg har spenderats i Storhogna med familjen och Matilda. Vi har haft det så mysigt med både fjällvandring och spa. Självklart har det åkt ner lite sötsaker i magen också men har man semester så har man, eller?

Likes

Comments

Bild 1: Här // Bild 2: Här // Bild 3: Här

Bild 4: Här // Bild 5: Här // Bild 6: Här

Ingen har väll missat grymma Hannalicious kollektion för Na-kd? Allt är verkligen så fint och så himla perfekt. Hur snygg är inte 3an? Hon har dessutom 30% på allt just nu så passa på!! Jag tog faktiskt och beställde den blommiga bikinitoppen. Tänkte beställa den innan jag åkte till Mallorca i Augusti men den var slutsåld då tyvärr..

Likes

Comments

Två bilder från mitt VSCO arkiv..

Nu när det är så grått och trist ute så blir man mer och mer påmind om att vintern inte är så långt borta nu.

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har så mycket tankar och känslor inom mig just nu så jag behöver ett ställe där jag kan skriva ner allt och sedan kunna se tillbaka på mina tankar. Jag älskar att skriva ner mina funderingar och även att fota. Så en blogg är ju ett bra sett att kunna få the best av allt, min öppna dagbok helt enkelt.

Tills vidare...

Likes

Comments