Ligger vaken om natten och funderar lite. Har studiedag imorn så ingen brodska. Men ja. Oj. Man hinner fundera så mycket. Lite vill man spy och gråta och slåss och skrika, men lite vill man oxå garva. Jävla komiskt är det. Men va arg jag är. Jag borde börja på kampsport. Skulle vara något:)

Likes

Comments

Helt snöat in mig på den här låten! Vet inte varför men gillar verkligen det där "liar liar" skriket haha. Jag har gått och blivit sinnersjuk tror jag. Kul :)

Likes

Comments

Jag har ont i huvudet. Det är lördag. Jag ligger hemma i min säng. Jag vill helst bara vara glad, men fan det skiter ju sig. Jag känner ju att det skiter sig. Det går inte att lita på folk och deras stora käftar.

Likes

Comments

Vänskap är svårt. Svårare än man kan tro. Man går runt och grinar över kärlek till en kille, men att förlora en vän.. Vad är egentligen värre? Det slutar inte göra ont. När man har personen där, man kan vara med den, men man vet att det aldrig någonsin kommer bli som det var. Och vad man än gör, blir det bara krystat att försöka. Och man inser inte hur viktig vänskapen är tills den plötsligt en dag flyger iväg.

Likes

Comments

Inte bloggat på år och dagar haha. Har varit i Paris och levt loppan över helgen! Sjukt najs! Nu är jag påväg till skolan efter en alldeles för lång sovmorgon som egentligen inte alls var en sovmorgon, aha baja mig!

Likes

Comments

Tjenaaaaaa! Kom just till jobbet och ska börja om fem min. Jobbar till stängning idag oxå, partey. Sen ska ja hem till bexter och gosa och imorn ska vi gör spännande grejer! Jag är nervös!!Likes

Comments

Påväg till träning! Sista träningen tills hösten:( men wilmis har köpt en egen pole så får komma och träna hos henne hehe!

Likes

Comments

Jag bloggar inte för att jag vet inte vad ja ska skriva. Känner mig tom. Tom på tankar som jag vill skicka ut i cyberrymden. Jag kan nog inte riktigt vara på något speciellt humör just nu. Jag bara är. Gör som jag gör och bara är utan större eftertanke. Utan någon eftertanke alls faktiskt. Det är nog inte så bra. Men så är det. Så är det att vara mänsklig. Puss och hej.


Tur att jag fick goda mackor imorse iallafall:)

Likes

Comments