Var uppe tidigt för att ta bussen till Göteborg med Wilma. Vi har haft en super mysig dag med lunch på Vapiano och en hel del shopping. Ligger nu helt färdig i sängen och tänker alldeles strax släcka lampan.
Fredag imorgon och efter skolan ska jag och några tjejer fixa några saker. Kvällen är oklar men det återstår att se.
Natti

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gått i skolan mellan 10 och halv 4, åkte sen direkt hem till Wilma och kollade Parneviks samt sov i några timmar<3 blev sen hämtad av min syster och ikväll har vi haft syskonmys.
Imorgon har vi studiedag så jag och Wilma köpte bussbiljetter till Göteborg för en shoppingdag, spontant och mysigt. Ser verkligen fram emot att komma iväg över dagen då jag gått runt här hemma alldeles för länge.
Sängen väntar nu om jag ska orka ta mig upp imorgon
Godnatt!

Likes

Comments

Världens skönaste skor som man både kan träna i och ha till vardags<3

Likes

Comments

Var hemma från skolan i måndags och vilade upp mig och vid 4 knackade det på dörren och vem stod där om inte W med mat, så himla snäll som vanligt. Tog mig upp ur sängen imorse och gick till skolan. Mådde förvånansvärt bra men idrotten fick vänta så väl hemma igen vid 3 slängde jag mig i soffan framför en film.
Nu väntar sängen
Pussar

Likes

Comments

Idag fyller min underbara mamma år och som ni säkert minns fyllde min pappa i torsdag så dom senaste dagarna har vi firat ordentligt.
Nu i eftermiddag har jag bara hängt i soffan och ska strax skriva klart en psykologiuppsats sen väntar badkaret. Perfekt sätt att avsluta helgen på. Beroende på hur jag mår imorgon får jag se hur många lektioner jag orkar ta mig till, matten är iaf ett måste.
Pussar

Likes

Comments

Kunde äntligen lämna sängen idag förvånansvärt pigg. Begav oss in mot stan för brunch med en bit av släkten. Säckade ihop där inne så jag o pappa begav oss hemåt ganska tidigt. Ligger nu i sängen och kollar film. Ska försöka vila upp mig så jag orkar kvällen som min familj ska spendera uppe hos Wilma, mysigt.
Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Blev väckt tidigt för att ta min pencillin, somnade sedan om och när jag vakande igen var farmor här. Fick frukost på sängen och ligger nu i soffan framför en film.
Hade så gärna viljat va frisk och firat Cornelia och Amanda ikväll med min tjejer men men.
Ska va på sjukhuset 15.40 sen hoppas jag att jag inte behöver komma tillbaka mer.
Pussar

Likes

Comments

Idag hittade dom äntligen monstret som befann sig i min hals, en halsböld är det jag gått runt med i 2 månader. Inte konstigt att jag haft svårt för att äta, svälja och prata. Dom tog iaf bort den och jag trodde för några sekunder att jag skulle dö. Värsta jag vart med om. Ska på återbesök imorgon och tömma det sista efter det hoppas jag att allt ska vara bra.
Lever nu på glass, nyponsoppa och vatten men det funkar utmärkt.
Idag fyller min älskade pappa 48 år!! Stort grattis till honom. Jag fick inte äta tårtan men satt ganska nöjd bredvid och drack mitt vatten haha:)))
Soffan väntar och har inga planer på att lämna den i onödan förens tidigast måndag
Pussar

My star!!

Likes

Comments

Sjävklart så har min hals blivit sämre igen och idag vid lunch fixade jag inte mer. Hem till sängen och vid 4 fick vi akuttid på Ryhov:))) har tagit alla möjliga prover samt svimmat ett flertal gånger. Nu ligger jag iaf äntligen hemma i sängen igen men ska tillbaka imorgon för röntgen.
Hoppas ni mår bättre än jag
Pussar

Likes

Comments

Förra inlägget publicerades inte förens idag, skumt men aja. Friluftsdag i Isaberg var det som gällde idag, sämst backar men bra väder och sällskap. Vi tillbringade nog mer tid i värmestugan än i backen men det var mysigt också.
Har bara två lektioner imorgon så sovmorgon och psykologiplugg är tanken jag ska hinna med innan jag tar tåget till skolan.
Natti<3

Likes

Comments