​För någon vecka sedan höll jag i en liten kräftskiva med 14 personer i mitt lilla vardagsrum, men allt går om man vill! Kolla dukningen!!! Så fint, mamma och Molly hjälpte mig att ordna upp allt och det blev verkligen perfekt. Vi sjöng visor och snapsade, så det ska vara med andra ord. Innan alla kom hade jag sagt att jag inte skulle gå ut men svag som man är följde jag med ut och ah, tror vi lämnar det där haha! 

En lyckad kväll vill jag verkligen säga, skulle inte byta mina vänner för något i hela världen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, nu är jag här igen och förhoppningsvis stannar jag lite längre än förra gången.

Jag tänker inte skriva så mycket om varför jag valt att börja blogga igen utan jag tänker bara tuta och köra istället.


Ovanför ser ni en helt faaaaantastisk bukett med höstblommor, fick den utav mina vänner igår när jag hade en kräftskiva hos mig., som för övrigt var hur mysig och lyckad som helst. Bilder kommer senare.

På tal om höst så är det något jag verkligen rå gillar, tända ljus och mysiga filtar, ooh yes that´s my cup of tea! För er som inte vet flyttade jag hemifrån den 1 Januari så har snart bott i min lilla lägis i ett år, waow! Men nu äntligen känner jag att den börjar bli färdig och det kanske är lite lustigt med tanke på att jag bott här ett tag men det är verkligen så svårt att få till den känslan av att det verkligen är en själv som bor här, men nu så tycker jag allt att den reflekterar moi hyfsat bra! Ska knäppa lite fler bilder nu när jag även fått hem min nya iPhone 8 Plus, gudomlig för er som är sugna på att köpa den!

Nog för ikväll, ses!

Likes

Comments