Likes

Comments

​Jag sa till mig själv att nu har du verkligen bränt att tänkbara broar, grabben. Och jag svor att ser jag dig gå hem med en annan jävla tjej, då är det hejdå. Och ironiskt nog var det precis det du gjorde, dagen efter du varit hos mig, dagen efter du varit i min famn. Och jag tror inte du behövde tänka två gånger innan ni gick hem tillsammans den kvällen. Och det är ju här man ska vara så jävla färdig och kasta skiten.

Så jag sa aldrig mer, men du fortsatte höra av dig och jag svarade.

Sen sa jag, aldrig mer. Men när jag öppnar ögonen är det ditt ansikte jag ser, du ligger och snosar mittemot mig. och jag tänker att kanske, bara kanske är detta vändningen för oss? Kanske vi klarar detta, kanske kan jag glömma om du bara ber mig lite snällt.

Men vi vet ju båda, att du gick hem med en annan tjej och jag var hon bredvid. Hon som du kommer tillbaka till sen, när det passar dig.

Och nu flyttar du, och jag försöker fly från mitt egna skinn för din doft är kvar på mig.

Och jag säger, att detta var sista gången men du vet ju att jag bryr mig, lite för mycket.

Det var en måndag och klockan var 23:15 när jag säger att nu ska jag vara över dig.

Likes

Comments

Jag trodde verkligen det skulle kännas som en sten lyftes från mig, som att jag skulle bli lika lätt som en fjäder. Sväva runt i det jag så länge strävat efter, att jag skulle känna mig fri, äntligen fri. Men jag vet inte varför inget känns så som jag trodde, stenen inom mig blev till ett klot och jag har aldrig känt mig tyngre och fast på marken. Och jag kan inte sluta rynka pannan så hårt att min enda rynka jag har i ansiktet mellan ögonbrynen blir riktigt tydlig och jag får nästan ont i huvudet av ansträngning, jag blir så besviken på mig själv att jag känner så här, jag sitter och gråter över något jag inte kunnat sluta tjata om i, ja nästa hela mitt liv. Vafan Olivia, skärp dig! Och jag försöker verkligen rycka upp mig, intala mig själv att detta kommer gå över, allt är ju så nytt nu. Men jag är inte säker längre, jag tror inte det kommer försvinna.

"Du är så jävla bra, fattar du att du klarade det?"

"Stockholm ska vara glad som får dig"

"Klart du fick jobbet, det var hugget i sten"

"Äntligen Olivia, äntligen"

"Du förstår nog inte hur sjukt jävla grym du är"


Alla som säger det till mig, det är som som betyder mest för mig och jag undrar vad allt ska betyda om jag inte har dom jag bryr mig om mest att dela det med?

Inget blir som man tänkt.

Likes

Comments

Waow, vet egentligen inte var jag ska börja. Allt har gått så otroligt snabbt och har nog inte riktigt hunnit sätta mig ner, låta allt smälta in.

Augusti, September och oktober är 3 månader som jag var ganska mycket i Stockholm, både för jobb och sen bara för att få komma bort lite. Fyllde ju år i September så var uppe två gånger med en dags mellanrum, så ja det har blivit en del resor dit. Jag klagar verkligen inte, jag älskar vår fina huvudstad och faktum att det finns nog ingen stad där jag känner mig mer hemma, förmodligen därför jag känt längtan dit extra mycket då det är så extremt jobbigt att åka därifrån.

I Oktober hade jag sån himla ångest över att inget händer i mitt liv, jag ville verkligen bara flytta från Kalmar och göra något nytt. Jag tror mycket av den ångesten grundas av att jag förra året var så nära att flytta till Stockholm men det blev inte så, det kändes som att jag aldrig skulle komma iväg utan bli fast här. Så jag sa, den första Januari då ska jag bo i Stockholm. Två veckor senare får jag jobb på 3 och lägenhet. Vad är oddsen? Detta var det sjukaste och allt gick verkligen så otroligt snabbt, så nu ligger jag här med en tom lägenhet och flyttlass som går om två veckor(!!).

Och waow, vad mycket saker jag har samlat på mig under knappt ett år haha, många kartonger.

Hur känner jag då? Nervös är bara mitt förnamn, rädd skulle jag också säga. Det är ett helt nytt jobb och liv som väntar mig. Har ju egentligen inga vänner förutom Sofie och min familj där uppe så tror verkligen det kommer bli tufft då jag har alla mina vänner kvar här i Kalmar och tryggheten, men det är en fantastisk utmaning , så taggad skulle jag vilja säga min sista känsla är.

Hej så länge och Stockholm vi ses!

Likes

Comments

Lite bilder från Halloween.

Kort och gott, Emma, jag och Molly hade styrt upp en middag/förfest som blev jättelyckad och trevlig. Tog inte så jättemånga bilder och lite synd att jag inte tog kort på hur de andra såg ut men alla var verkligen supersnygga, kul att många gick in för det!

Likes

Comments

Hur ska jag kunna sova när han ligger bredvid mig. Och allt jag vill göra är att le fånigt och tänka på hur fantastiskt det är?

VS

Hur ska jag kunna sova när han inte ligger bredvid mig. Och allt jag gör är att torka min tårar och tänka på hur fånigt det är?

Likes

Comments

​För någon vecka sedan höll jag i en liten kräftskiva med 14 personer i mitt lilla vardagsrum, men allt går om man vill! Kolla dukningen!!! Så fint, mamma och Molly hjälpte mig att ordna upp allt och det blev verkligen perfekt. Vi sjöng visor och snapsade, så det ska vara med andra ord. Innan alla kom hade jag sagt att jag inte skulle gå ut men svag som man är följde jag med ut och ah, tror vi lämnar det där haha! 

En lyckad kväll vill jag verkligen säga, skulle inte byta mina vänner för något i hela världen!

Likes

Comments

Hej, nu är jag här igen och förhoppningsvis stannar jag lite längre än förra gången.

Jag tänker inte skriva så mycket om varför jag valt att börja blogga igen utan jag tänker bara tuta och köra istället.


Ovanför ser ni en helt faaaaantastisk bukett med höstblommor, fick den utav mina vänner igår när jag hade en kräftskiva hos mig., som för övrigt var hur mysig och lyckad som helst. Bilder kommer senare.

På tal om höst så är det något jag verkligen rå gillar, tända ljus och mysiga filtar, ooh yes that´s my cup of tea! För er som inte vet flyttade jag hemifrån den 1 Januari så har snart bott i min lilla lägis i ett år, waow! Men nu äntligen känner jag att den börjar bli färdig och det kanske är lite lustigt med tanke på att jag bott här ett tag men det är verkligen så svårt att få till den känslan av att det verkligen är en själv som bor här, men nu så tycker jag allt att den reflekterar moi hyfsat bra! Ska knäppa lite fler bilder nu när jag även fått hem min nya iPhone 8 Plus, gudomlig för er som är sugna på att köpa den!

Nog för ikväll, ses!

Likes

Comments