Contains affiliate links Ønsker pt

Winter wishes. Vinteren er på vej, og jeg har samlet ønsker som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Der er rigtig mange interior ting da vi lige er flyttet, så vi er igang med at sætte vores nye hus istand. Derfor har jeg en masse ønsker til mit nye værelse. Men ellers gode julegave ønsker, når vi når der til, meget snart. Håber i kunne få lidt inspiration til ønsker.

Vi ses snart

Likes

Comments

Contains affiliate links Musik, bøger og film

Så er jeg tilbage efter en lang pause. Jeg har simpelthen haft så travlt med at starte gym, arbejde og alt muligt andet. Men nu er jeg tilbage igen, og det skal nok blive godt. Jeg tænker vi lige starter med et hyggeligt post til sådan en kedelig onsdag. Men så er det jo perfekt med lidt inspiration til en god bog. Jeg ønsker mig begge selv, og de er klart på min ønskeliste til jul. Tænk lige på at det allerede snart er tid til juleønsker, helt vildt.... men jeg glæder mig sgu.

Vi ses snart

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration
1 / 2 / 3

Jeg har fundet lidt lækkert. Jeg er særligt vild med lyse farver & print. Jeg er helt skudt i den lækre lyseblå sweater fra Ganni, som virkelig bare er et must til vinter. Men vi ved jo alle at den er rimelig prizy. Det fine strand net har jeg fået anskaffet mig, og jeg har faktisk brugt det lige siden. Ikke lige til stranden, men til diverse andre småting. Det er perfekt til hverdagens ærinder. Det kan klart anbefales at få sig et net. Im really a mermaid er bare den fededste tekst og jeg gad virkelig godt eje den t-shirt. Håber i nyder ferien. Jeg sejler på ferie idag og de næste 2 uger frem. Men mon ikke der kommer lidt feriebilleder.

Vi ses snart

Likes

Comments

Snak

Lidt billeder fra en solrig dag. Vi (min søster og jeg) hyggede bare og tog lidt billeder. Et lille minde fra Washington D.C hvor jeg var lige inden jeg kom hjem til Denmark.

Flere billeder fra idag. Vi elsker udsigten fra vores hus ud til marker og blå himmel. Ik dårligt!!!!! Jeg har set massere af girlboss. Virkelig god serie, kan klart anbefales.

Et lille indblik i hvad jeg har lavet her på det sidste. Der har ikke været så meget gang i den herinde da jeg kom hjem for snart 1 måned siden. Der er sket så mange ting, og det hele har bare været en smule overvældende. Men nu er jeg tilbage igen, og nyder sommeren. Vi er faktisk igang med at flytte, så der vil komme billeder fra vores nye hus når vi flytter ind, men det varer lige lidt endnu. I ferien tager vi ud og sejler i vores nye båd i 2 ugers tid, det bliver ren afslapning og jeg glæder mig så meget. Håber i nyder ferien lige så meget som jeg.

Vi ses snart

Likes

Comments

Musik, bøger og film

Så blev det tid til endnu en sange, du skal lytte til. Jeg sad igår aftes i min seng og fandt sange til min playliste, til flyveren. Da tænkte jeg at jeg ville dele mine faves med jer.

Jeg er ret vild med Scarlet Pleasure, men den her single Limbo slår altså alle. Den har den fedeste vibe og der er ingen tvivl om at jeg skal sidde og rocke til den i flyet, når jeg har 8 timer for mig selv. Jeg syntes virkelig i skal give den lyt, jeg er sikker på i vil falde for den, ligesom jeg gjorde. En anden single er fra Childish Gambino, Redbone. Den har igen den fedeste vibe og er som skabt til vejret og stemningen vi går indtil nu.

Tag et lyt til sangene, de er ret nice

Vi ses snart

Likes

Comments

Inspiration

Jeg starter en ny ting som jeg vil kalde Mandagsmuse. Det bliver egentlig bare en mandag i hver måned hvor jeg deler en speciel muse, som inspirerer mig. Denne måneds muse er Caroline De Maigret. Hun emner af fransk charme, kærlighed, stil og dårlige vaner. Denne måneds Mandagsmuse er en kvinde, som forstår at udstråle ægte parisisk charme – hun har endda skrevet en guide til alle kvinder som gerne vil genkende sin egen cool pariserinde. Lær Caroline de Maigret lidt bedre at kende her.

Caroline de Maigret, 1975, Neuilly-sur-Seine, Paris.

Du skal kende hende fordi Caroline har mange erfaring når du leder efter den ægte pariserinde. Hun startede sin karriere med modelarbejde, men blev hurtigt træt af det, så hun valgte at droppe det og istedet gå over til musik branchen, og hun startede sit eget pladeselvskab Bonus Track Records sammen med kæresten. I 2014 skrev Caroline bogen How to be a Parisian, sammen med hendes tre veninder Sophie Mas, Audrey Diwan og Anne Berest, Denne var med til at hun blev den hun er idag. Den beskriver rigtig godt hvordan en parisisk kvinde skal leve sit liv, hvilket jeg bestemt syntes er det mest underholdende og cool. Denne er min favorit og jeg kan læse den igen, igen. Den siger How to be Parisian - Kærlighed, stil og dårlige vaner vil få dig til at grine højt, alt imens du genkender din egen cool pariserinde. Du behøver ikke at være fransk for at være pariserinde. Så sandt!

Caroline De Maigret er i mine øjne en super kvinde, og en kæmpe inspiration for mig. Hun er vildt ærlig, og pakker ikke tingene ind. Tag et kig bliv inspireret af denne fantastiske kvinde.

Vi ses snart


Likes

Comments

Contains affiliate links Musik, bøger og film

Så er det tid til lidt læse-stof. Har sagt det før men er egentlig ikke helt en læsehest, men det har dog ændret sig lidt, med tiden. Jeg har fundet tre nye bøger som jeg rigtig gerne vil læse i, og jeg skal helt sikkert have fat i alle tre når jeg er hjemme. Tænker de bliver helt perfekte til sommeren.

Hvis der skulle komme et menneske forbi

"Hvis der skulle komme et menneske forbi" er en historie om vold, om udkantsdanmark, om at blive voksen for tidligt og om at leve, selv når håbet fordamper fra ens liv. En stærk roman om den afstumpethhed og afmagt, der kan opstå i en familie, når kærligheden forsvinder.

The book of Palms

En bog for palme entusiaster, som jeg er sikker på der nok ikke er ret mange af. Men jeg er en af dem, og den her bog er nok mest for palme interesserede og flotte billeder. Måske ikke en bog jeg vil læse så meget i, men flot er den, og den vil da pynte fint.

Papmaché-reglen

I ”Papmache reglen” øser Hella ud af sin store livserfaring, og der er masser af gode anekdoter. Emnerne er mange, blandt andet kærlighed, hverdag og velkendte problemer. Mange vil også kunne nikke genkendende til de tanker der bliver gjort løbende i bogen. ”Papmache reglen” er perfekt for dig der gerne vil have en rigtig god blanding af sjov og alvor, og samtidig gerne vil blive lidt klogere på livet.


Håber i kunne lide denne lille guide

.Vi ses snart

Likes

Comments

Snak

Jeg ligger og chiller i min seng, som nu jeg nu har gjort de sidste par dage, da jeg er ramt af sommer syge, hvis det er en ting. Så fik lyst til at snakke lidt om ugens plus og minuspoint, da der lige nu sker ret meget.

MINUSPOINT at være ramt af sommer syge, hvis det er en ting. Jeg har ligget syg siden lørdag og ej hvor gider jeg bare ikke ligge i min seng meget mere. Det er fint at tage en slapper, men ej hvor jeg keder mig til sidst. Nu vil jeg bare gerne i skole og nyde de sidste 2 dage.

PLUSPOINT at jeg lige sagde, der er kun 2 dage tilbage af skolen her i Usa. Kan slet ikke fatte at der allerede er gået et år, og at der er 9 dage til jeg skal hjem igen. VILDT.

MINUSPOINT at jeg er så nedern over at jeg ikke kunne være med til DIsotortion i år. Jeg har været der de sidste 2 år, og det er simpelthen bare det fedeste. Men så har jeg endnu en ting på listen jeg skal næste år. Så vi jeg håbe det bliver ligeså godt.

PLUSPOINT lidt blandet for virkelig minus jeg ikke kunne komme til Justin Bieber koncert, men så var det tilgengæld et plus at jeg bare kunne se koncerten på nettet. Altså det var da ligemeget hvor man kliggede ind hende, så var der massere af gode videoer af Justin, så jeg kunne bare nyde koncerten fra sengen med popcorn, ikke dårligt, når nu man ikke selv kunne være der.

MINUSPOINT at jeg lige har afsluttet min serie på Netflix, og nu ikke rigtig har noget at lave. Ej har massere at se til, men den serie har bare den bedste. Heldgvis er jeg allerede startet på en ny serie #girlboss som jeg også har skrevet om tidligere i serier du skal se.

PLUSPOINT min nye bikini HER som jeg er virkelig fan af. Den har den mest nice farve og bliver lækker på en brun hud.


Håber i har det dejligt og nyder tiden

Vi ses snart

Likes

Comments

Snak

Imens jeg sad og sang med på denne sang mandag aften, fik jeg idéen til dette post, fordi jeg kom til at tænke på den første ting,imens jeg sad og sang. Jeg håber det er lige så sjovt for jer at læse, som det var for mig at skrive.

1. Jeg elsker at synge, men af en eller anden underlig grund, kan jeg simpelthen ikke synge foran andre. Min egen familie er ikke noget problem, men andre mennesker kan jeg simplethen ikke klare. Det er ikke fordi jeg har scenesktræk, for jeg er vant til at danse foran mange mennesker, men at skulle synge foran andre mennsker ville være så grænseoverskridende for mig. Jeg ville dog ønske at det ikke var sådan. Mon ikke jeg skal arbejde på det, og ved hvem måske jeg tager skridtet.

2. Jeg laver lister over ALT, og jeg mener virkelig ALT. Jeg tror det er noget mange mennesker gør, men ved mig er det bare ultimativt. Jeg bruger timer på at skrive alt ned, alt mellem himmel og jord, det er bare som om det hjælper mig og holder mig organiseret. Men anyway, lister er ligesom bare min ting.

3. Lidt finurligt, og underligt men hvis der er noget mad eller drikke som jeg rigtig godt vil kunne lide, så er det som om jeg allerede godt kan lide det, eller det bilder jeg ihvertfald mig selv ind. Det er så dumt af mig og ofte spild af penge men jeg har hørt at hvis man smager ting 11 gange så kan man lide det haha. Men jeg ender altid med at bestille noget som jeg tror jeg godt kan lide, men inderst inde ved jeg godt at jeg virkelig ikke bryder mig om det. Så til mig selv, du ved du ikke kan lide det, så lad vær med at købe den kaffe, du tydeligvis ikke kan lide.

4. Jeg nyder virkelig at være alene... Ja det lyder måske underligt men det er bare så befriende nogen gange. Jeg nyder bestemt også at være sammen med venner og familie, men jeg er typen der mest bare vil hygge mig i mit eget selvskab. Jeg kunne godt finde på at tage på tur med mig selv, spise en middag med mig selv, som jeg har brugt timevis på at lave osv. Jeg ved det lyder underligt, men tro mig, det skal opleves.

5. Jeg ELSKER alt der har med mad at gøre, og ikke bare at spise det, men mest af alt lave det. Jeg er nok lidt af en mad entusiast, men det er virkelig bare en stor del af mig og har altid været det. Jeg kan bruge timevis på at finde opskrifter, og derefter lave maden, og glæde andre. Jeg nyder især at lave mad til min familie, fordi jeg ved de virkelig nyder det, og sætter pris på det. Mums

Håber i kunne lide det, og kunne lære mig lidt bedre at kende

Vi ses snart

Likes

Comments