Årets bästa helg är nu över, tack för detta år yran.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi båda drack för mycket vin
och vi sa fuck it, solen sken
vi stod vid Stora scen och vi sjöng
till tonerna av Lykke Li och vi höll om varann och sa,
i natt så är det du och jag

Likes

Comments

​Min helg har bestått av jobb, träning och god mat. Blir jobb imorgon igen och sen har jag bara 4 riktiga skoldagar kvar av hela min gymnasietid, känns så sjukt men samtidigt väldigt skönt!! Sen får vi inte glömma att det endast är 6 dagar kvar innan jag och tjejerna åker till Barcelona, så underbaaart!

Likes

Comments

I brist på annat lägger jag ut 3 till från Stockholm, trevlig helg på er!

Likes

Comments

Mycket god mat har vi hunnit med.

..och även mycket goda juicer och drinkar

​med några underbara personer i en fin stad!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av lunch med tjejerna på stan och senare mot kvällen åkte hela familjen vidare på middag för att fira Joakim och Linas förlovning. Det blev massa god mat, champagne och tårta sen lite lekar och spel till mitt i natten, en mysig kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Igår tog jag en dag ledigt från skolan för att följa med mamma till Umeå. Blev en dag fylld med shopping, god mat och fika! köpte bland annat ett nytt par skor som jag var i stoort behov av, kan visa allting sen.Sitter på skolan för tillfället och väntar på nästa lektion och sen ikväll blir det middag och fest med mina tjejer. Hoppas alla får en bra Valborg!​

Likes

Comments

​Vaknade imorse och hade ont i både huvudet och halsen vilket passade bra idag när jag ändå inte hade några lektioner. Så somnade om ett tag till och efter att ha ätit och gått en lång promenad så känns det mycket bättre nu. Ska snart göra middag sen har jag inga planer för kvällen ännu!

Likes

Comments

​Gårkvällen bestod av fest för Zoraya och Fanny som fyller 19, blev även utgång och kvällen slutade väldigt sent men roligt var det!

Likes

Comments

Ikväll blev det hockey och middag på O'learys med fina personer. Åt en pulled pork burger som var lika god som alltid. Matchen började bra men slutade tråkigt nog med Silver för Skellefteå.

Snart blir det sängen för att ladda om inför imorgon med en god brunch med Ida, en runda på stan sen på kvällen blir det fest med tjejerna!

Likes

Comments