En shareplate på Bonds bar // shake shacks burgare och pommes var livet

Efterrätt på Bonds var lika gott som maten // frukost på flygplatsen var gott

Mat är livet och detta är livets mat! Hade kunnat äta det varje dag tyvärr går ju inte det... Hur som helst så är detta lite mat som vi åt i london förra helgen.

Annars då? Tiden går så sjukt fort och nu är det bara två (två!!!) veckor kvar innan jag åker tillbaka till Idre, så galet taggad på den här säsongen och att få bo med världens bästa människor gör det ännu bättre! Vi har dessutom fått lite snö här hemma vilket gör att jag längtar till meterhög snö och att kunna åka skidor hela dagarna ännu mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fullt ös medvetslös har vart mitt liv senaste veckan haha, haft så mycket att fixa med och sen åkte vi till london och sen var det ännu mer att göra när jag kom hem igen. MEN tänkte bomba lite bilder ifrån resan. Det är så fint där, massa höstfärger blandat med all julbelysning såå såå mysigt!

Oxfordstreet // Liberty
Vädret var även med oss

Ekorrar kryllar det av i Hydepark // en cykeltur till Buckingham på denna gata

Vi cyklade genom halva london vilket var så härligt!

London by night, verkligen en sån fin stad önskar jag kunde vara här oftare

💕💕💕

Likes

Comments

Äntligen, äntligen, äntligen! Imon åker vi till London igen, och gissa om vi ska ha det galet bra!

Mars 2015 bokade vi den mest spontana resa jag nånsin vart med om, min bästis och jag, den blev så bra och vi hade the time of our lives typ. I september 2017 bokade vi en resa tillbaka till favvostaden, för att återigen ha the time of our lives. Är så galet taggad på att åka iväg, shoppa, äta mat, dricka goda drinkar och bara strosa runt på Londons gator. Med det sagt bjuder jag på lite bilder från den resan när vi är små och leker proffsfotografer!

Likes

Comments

En kall, solig frostmorgon hade jag både igår och idag, tycker det är så himla fint med frost och sol kombinerat! Det var för övrigt en kall promenad, men helt klart värt i den här miljön. Känns som att livet står stilla när man ser alla åkrar, träd och bäckar med frost och solen lyser. Det stannar liksom upp lite, jag stannar upp. Sådana stunder uppskattar jag väldigt mycket, behöver inte tänka på alla saker som måste göras eller hur mycket jag vill hinna med, jag kan bara gå och titta på hur frosten sakta tinas upp i solens värme och inte tänka på något annat än det.

Likes

Comments

Igår firade vi Hanna som fyller 20! Mat, lekar, dans och drickspel förgyllde kvällen och så kul det var! En bra fest med roliga människor kan inte gå fel.

Idag hade vi bakishäng med betoning på bakis haha! Frallefrukost, grönsaker och dipp och tacos har vi käkat idag och skrattat har vi gjort som vi alltid gör, så galet tacksam för er! 💕

Likes

Comments

Såhär såg min morgonpromenad ut, inget jag klagar på så härligt med sol, blåste dock en del men vad gör det?

Måndag och ny vecka, en vecka med jobb och fix hemma bland annat. Helgen blir rolig, ännu ett 20 årsfirande sååå kul! På onsdag blir det ju dessutom november, hallå november? Snart jul, snart nytt år, hänger inte med alltså det här året har gått i 150 km/h haha

Likes

Comments

Idag är det fredag och äntligen lön för min del, härligt! Det är dessutom bra väder dör tillfället, med tanke på att det regnat typ hela veckan är det uppskattat när solen spricker igenom bara en liten gnutta!

För övrigt lever jag i en renoveringskaos hemma, målar om hela hallen både på nedervåningen och övervåningen. Nya möbler som ska in och gamla som ska ut, men kul är det och fint blir resultatet. Därmed har jag mina helgplaner färdiga haha!

Likes

Comments

Firade att denna sköna böna fyllde 20 i helgen, en så underbart härlig och fantastisk människa är så glad för att jag har just henne som bästavän!
Livets människa! 💕

Likes

Comments

Hade verkligen en så bra lördagskväll med mina favorit människor! Tacos för hela slanten och sedan massa lekar med ett härligt gäng människo, blir lycklig i hela kroppen av mitt Idregäng! En lyckad 20 års fest för Rebecca, massa skratt och prat är det bästa av det bästa!

Våran present var ett fyllesvin som drack passoa // alltså min favvo jeffan ❤️

Likes

Comments

Fredagen den 13, ingen större skada skedd, en helt vanlig fredag helt enkelt! Helt galet dock att det redan är 13 oktober !

Fredag innebär dessutom helg, jag jobbar imon, som vanligt haha! Men efter imon tar jag helg och firar Rebeccas 20 årsdag, ska bli så himla kul har längtat så efter att få träffa alla igen och gör det på bästa sätt också!

Likes

Comments