Som ni redan vet hade jag och Diana våran födelsedags fest i lördags och kvällen blev väldigt lyckad.

Likes

Comments

Har som vanligt haft fullt upp typ hela förra veckan. Och därför har bloggen inte uppdaterats. Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera oftare och så mycket som jag kan och hinner.
I fredags hade vi origenteringsdag i damekär vilket faktiskt var helt okej. På lördag kväll hade jag och Diana vår lilla fest då vi fyllde år för ett tag sedan men på grund av cuper och sånt fick vi skjuta fram det tills nu.
Kommer ett inlägg om det senare.

Här kommer iallafall lite bilder från förra veckan
PUSS

Likes

Comments

Har varit inne i stan idag för att fixa ett par byxor,fick inte tillbaka dom då dom skulle in på lagning vilket var lite synd men passade även på att äta och kolla i lite affärer.
Kom hem runt fyra tiden och sedan dess har jag bara tagit det lugnt.
Blir nog hämtmat i kväll då min syster har match ikväll med det blir nog gott det med
PUSS

Likes

Comments

I April fyllde Emma&Hanna år och våran present till dom var en upplevelse. Detta har dock inte blivit av och vi bestämde för en vecka sen vad vi skulle göra.
Så i går kidnappade vi med dom till Laserdome i Mölndal vilket var väldigt kul. Vi var klara runt 6 tiden och åkte då vidare hem till Irma där vi hade fixat pizza och mys.
Kvällen blev väldigt lyckad å det hoppas jag dom med tyckte.
PUSS

Likes

Comments

Som sagt har jag idag varit i Allum med Pappa.
Fick med mig 2 saker hem som jag blev väldigt nöjd med;))
Senare idag kommer Karin hem till oss för att äta middag så det ska bli kul och mysigt
PUSS

Blus från Gina 199kr

Marc jacobs hårband 299kr

Likes

Comments

Har nyss gjort i ordning mig och är nu på väg till Allum för att kolla i lite affärer. Annars händer inget speciellt idag, imorgon har min syster fotbollscup så blir nog en del fotboll imorgon men vi hörs PUSS

Likes

Comments

Efter träning idag åkte jag och pappa till en resturang för att äta pizza, min pizza var jättegod iallafall så det var mysigt. Sitter just nu och kollar på idol. Imorgon har jag ingenting att göra men tar nog en sväng till stan och kollar lite:))
PUSS

Likes

Comments

Kom till pappa förut och när jag kom hade han fixat mat och det blev hem gjorda hamburgare vilket var väldigt gått. mitt skal som jag önskat mig hade också kommit så det var väldigt bra.men vi hörs
PUSS Å GONATT

Likes

Comments