Det här handlade jag på Väla. Vissa saker handlade vi på hööks. Är väldigt nöjd över de saker som jag fick.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 118 Readers

Likes

Comments

Idag så är jag mamma och mina systrar på Väla. Jag har handlat en odd molly tröja, plånbok dusch kräm. Sen har thea Vendela handlat lite saker till sig och mamma till sig. Vi hittade fina presenter till min farmor. Men fotar det som jag har köpt lite senare. Nu sitter vi och fikar på espresso house.

  • 111 Readers

Likes

Comments

Det här är min ny stjärna ❤️

  • 111 Readers

Likes

Comments

​Ja ni läste ju rubriken, jag har fått en ny häst. Han heter Richi Pichi och är en irländare. Han är 7 år, han har inte gjort så mycket. Han har gått några enstaka träningstävlingar och han har varit helt magisk. Vi valde att köpa en häst som inte har gjort så mycket för att vara säkra på att han inte ska vara bränd. Som det ser ut nu så kommer han bli en riktig fin hopponny. Jag har hoppat 1m här hemma och även om han kommer lite nära eller långt ifrån så tar han tag i hindret. Det svåra med han är att han är så himla pigg och stark även om man rider markarbete. Det hjälper inte att dra utan man får ta och lätta. Så jag ska bara hitta alla knappar på honom. Har inte haft han så länge men jag tror att det här kommer bli super. Som ni kanske undrar vad som hände med Drizzle. Vi valde att köra hem henne till hennes ägare. Hon har det jätte bra där.

Men det kommer lite foton på honom senare.

Likes

Comments

Gud dagen har bara rusat iväg.

Men idag så har jag haft fullt upp. Först så vaknade jag runt 08.30, kollade lite film på datan. Sen så fixade jag mig för att jag och mamma skulle ner till stan, det var meningen att jag skulle köpa en jacka men jag hittade den intMen jag köpte iallafall en bikini. Men efter det så körde mamma ut mig till stallet där red jag drizzle. Hon var skit fin. Thea red Fabian. Sen kom jag hem och har inte gjort så mycket, bara suttit vid datan. Men imon så är det tävling så ska dit och kolla lite.

​Den här jackan hade jag tänkt köpa. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag och Drizzle gick omkull på förra tävlingen!!!!

Allting hände inne på framhoppningen vi hade hoppat på räcket och hon var skit fin rent ut sagt. Vi hade hoppat oxen några gånger, men sen så skulle jag hoppa oxen en sista gång och då smäller det. Vi var på väg över hindret och sen så ändrar hon sig och trasslar in sig på alla bommar. Hon lägger sig på knäna och är på väg och lägga sig över mig men som tur var så lägger hon sig inte ner och jag klarar mig. När jag kom upp på drizzle så varder jätte stressigt, jag han bara hoppa några spång och både jag och drizzle hade tappat självförtroendet. Jag gick in  på banan och hade så dålig känsla med mig. Vi hoppade över ettan och det kändes bara fel vi hoppade över tvåan som gick hyfsad bra. men sen så kom det till tredje hindret då stannade hon och jag valde då att utgå. Jag blev inte så besviken efter jag hade kommit ut. Men det var dagen efter 

Likes

Comments

Yes idag är det fredag och vi slutar 16.00 så det blir en lång dag. Men idag så ska jag då först gå i skolan, vi ska ha ett musik prov och jag har inte pluggat så mycket till det. Men efter skolan så ska jag åka till stallet och rida Drizzle. Sen på kvällen så ska jag vara med några kompisar. Så det blir en rolig dag förutom skolan. Men på söndag så ska Prinsen tävla. Tävlingen är jätte nära, den är i Ängelholm. Så åk gärna dit och kolla, jag vet att de har världens bästa fika där.

Här är en liten bild på anläggningen.

Likes

Comments

Här är några saker som jag är ganska sugen på att beställa hem.

http://www.tessieshop.se/jackor/skinnjacka-voyelles.html

Den här är så fin

http://www.tessieshop.se/jackor/skinnjacka-voyelles-spring.html

Eller den här.

http://www.tessieshop.se/byxor/nells-byxa-med-bling-rosa.html

Älskar de här byxorna.

http://www.tessieshop.se/byxor/nells-byxa-med-bling-khaki-brun.html

Älskar färgen!

http://www.tessieshop.se/byxor/jeans-071.html

Skit snygga jeans, billiga med.

http://www.tessieshop.se/klanningar/klanning-med-snorning.html

Skit snygg klänning.

http://www.tessieshop.se/klanningar/nellie-klanning-1.html

Den här med, billig också.

http://www.tessieshop.se/toppar/top-voyelles-164.html

Så fin tröja, passar till nästan allt.

http://www.tessieshop.se/toppar/v-ringad-top.html

Älskar denna, billig också

http://www.tessieshop.se/tunikor/topp-15858.html

Jag älskar denna tunikan, så himla fin.

http://www.tessieshop.se

Klicka på länkarna för att se kläderna.

Om ni klickar på den sista länken så kommer ni till hemsidan.

Likes

Comments

​ Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på sistone!

 Ni läser rubriken, jag skulle nämligen lämna tillbaks Drizzle till sin ägare. Just för att hon inte vill hoppa dem högre höjderna. Hon var heller inte en topp häst som man kunde komma långt med. Så jag beslutade mig att lämna tillbaks henne. Men det hela är att ägaren inte har någon plats kvar i hennes stall, så hon vill sälja Drizzle. Det här hade jag absolut inte väntat mig, jag tänkte att hon skulle komma dit och kanske få ett föl och leva ett lite lugnare liv. Men nej. 

Det har då varit massa med folk som har varit och provridit henne. Den senaste som har varit och provridigt henne tycker verkligen om henne. Hon har då varit hos oss och provridigt henne. Det som är bra är hon inte bor så långt här ifrån och att hon ska ta föl på Drizzle.

Men vad ska jag göra sen? Jo jag ska köpa en D-ponny, jag har inte hittat någon än så länge. Jag har lite svårt att bestämma mig om jag ska ha en 6- åring som har gått högt eller om jag ska ha en läromästare. För jag ska bara rida D- ponny i ca 3 år och sen måste jag ju sälja den. Så frågan är ju om man vill sälja den för mycket pengar eller lite pengar. Gud nu tänker alla så här att hon tänker bara på pengar. Men fel jag tänker bara på om jag ska köpa storhäst sen. Då har jag några pengar att lägga till om man säljer D- ponnyn. Aja, jag kollar iallafall på lite olika hästar på hästnet. 

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=949925&kid=7&save_favorite=1

Det här är en dröm häst! 

Likes

Comments

Jo jag ska berätta att drizzle inte tjurar längre!!!!

I torsdags så gick jag upp till ridhuset för att arbeta henne riktigt ordentligt. Jag har varit så arg på henne att hon inte har lydig mig, jag har lixom inte kunnat arbeta henne eller hoppa henne för att hon bara har varit så tjurig. Men i torsdags så släppte allting. Och nu så är hon jätte fin. Jag hoppade nu i tisdags och hon var en helt annan häst. GUD SÅ FIN HON ÄR NU!!!!! Men nu ska jag på IUP samtal så vi hörs!

Likes

Comments