Header
View tracker

Nu ligger jag i sängen och gör allt annat än det jag borde göra. Men det är ju ändå lov så, give me a break;) Det har ju snöat här i Umeå så jag tänker ta mig ut på en promenad sen så jag kanske vaknar till och känner mig som en människa igen. På den senaste tiden har jag verkligen älskat att gå ut på promenader och snön stoppar mig då inte!

Annars då? Det var ju så längesen jag bloggade så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Så mycket har hänt! Jag har haft sjuka problem med min rygg men det är lite bättre nu så jag har inga ursäkter för att inte ta tag i alla miljoner saker som behöver göras hahahah;D Jag har blivit lat;(

Just nu känner jag att min träning går ganska bra. Jag har börjat bygga mer muskler på överkroppen vilket är jättekul! Ska också börja köra spinningpass har jag tänkt eftersom jag verkligen kan jobba upp min kondition då. Det är svårt för mig att göra det på löpband pga knäna och mina ljumskar. Man måste ju hitta något som fungerar för sin kropp och spinning tror jag kommer bli perfekt! Det är riktigt jobbigt så därför älskar jag det redan efter första gången;D

Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv och höra med min syster när hon kan följa med mig till gymmet för hon ville träna rygg med mig. Tagga!

Det finns ett nytt mat ställe på iksu så jag och Julia provade en juice och smoothie, rekommenderar starkt! Perfekt att unna sig efter träning med en något både gott och nyttigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åh vad jag saknar Grekland. Nu när vintern börjar närma sig längtar jag mer och mer efter värme igen!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det ungefär en timme kvar av den här veckan, skönt. Det har varit en väldigt tuff vecka för mig. Min hjärna snurrar för fullt och känslorna är lite överallt fortfarande men det börjar kännas bättre nu. En ny vecka väntar så det är bara att ladda upp för den. 

Allt har dock inte varit dåligt i veckan. Jag har bland annat haft sushidate med Julia och idag träffade jag Nora på gymmet vilket såklart var superkul särskilt eftersom jag inte har träffat henne på länge. Jag brukar inte tycka om att träffa folk på gymmet men det finns tydligen undantag hahah;D Nä, men jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det är lite jobbigt ibland när man träffar på folk på gymmet. Ibland kan det bli riiiiktigt stelt, särskilt när man tränar ben;) 

Men nu är det dags att sova, annars ger jag inte nästa vecka en chans att bli bra!


Likes

Comments

Hej på er allihopa!

Nu är de galet länge sen jag bloggade senast. Det konstiga är att jag skrev ett inlägg där jag berättade att jag tänkte ta en bloggpaus (trodde jag), tydligen hade jag bara tänkt göra det och trodde sedan att jag redan hade gjort det. HUR som helst har jag haft mycket i skolan så jag bestämde mig för att lägga fokus på skola, träning och vänner nu i början tills jag får koll på allt.

Jag har varit och är fortfarande väldigt stressad över skolan. Som många av er vet sen tidigare så har jag väldigt höga mål med mina studier. Det är väldigt krävande att alltid försöka vara på topp och jag får panik av tanken på att inte lyckas. Jag hoppas att ni som läser är lite smartare än mig och att ni prioriterar att ha kul och att vila mer än vad jag gör.

Men det är faktiskt inte så synd om mig. Jag tycker om att lära mig nya saker, det kan dock bli lite för mycket ibland men sånt är livet.

Nog om det. Jag hoppas alla ettor har kommit in i klassen bra och att ni är nöjda med ert val av linje med! Ska försöka blogga igen nu (har fått låna min syrras dator vilket underlättar), kanske inte varje dag men då jag har tid och idé på något att skriva om. Ha det bäst!

Likes

Comments

Bästa Zara har släppt en ny singel så det är bara att lyssna på repeat. Enjoy!

Likes

Comments

Nu är det fredag, såå skönt! Just nu sitter jag utanför iksu i solen eftersom jag väntar på att mitt bodypump pass ska börja.

Det har varit en väldigt händelserik vecka för min del. Första veckan med plugg på gymnasiet i en helt ny skola med nya klasskompisar. Det har varit jättekul! Har även träffat en sjukgymnast och igår flyttade min syster ut. Ikväll kanske jag kommer få se hennes lägenhet för första gången så det kommer bli väldigt spännande!

Tänkte lite kortfattat förklara varför jag var hos sjukgymnasten för er som undrar. Jag har alltså inte skadat mig igen utan ville få lite råd i hur jag ska träna mitt knä. Det var längesen någon kollade hur det gick och jag hade en del frågor att få svar på. Allt gick bra hos sjukgymnasten så det är bara att fortsätta som jag gör nu.

Nu ska jag byta om så jag inte kommer sent trots att jag har väntat på att passet ska börja i drygt en timme😂

Likes

Comments

Jag är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat på senaste tiden. Just nu har mitt fokus varit på att komma in i klassen och försöka få in i skolrutinerna. Så fort jag har kommit in i allt hoppas jag kunna blogga mer igen dels eftersom jag tycker att det är kul och även för att jag pratar för mycket så folk blir trött på mig om jag inte får skriva ur mig mina förvirrade tankar.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska till en sjukgymnast imorgon och sen har jag skolfoto på skolan. Nu är jag väldigt trött så jag berättar mer om anledningen till mitt sjukgymnastbesök senare och vad de sa osv. Åh vad jag har saknat att blogga, ha det bäst tills vidare!

Bild från förra året;)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas alla som har börjat i en ny klass har fått ett bra bemötande av alla och att ni kommer trivas i eran klass.

Själv började jag i 1an natur på minervagymnasium igår. Då hade vi upprop, träffade klassen och klassföreståndaren och var på en liten rundtur i skolan. Det är en helt nybyggd skola som jag nog kommer gå lite vilse i men som jag redan nu tycker om. Den är fräsch!

Idag hade vi en väldigt lugn dag och gjorde lite "utmaningar" typ. Det var kul men synd att man bara fick chans att lära känna några få personer. Imorgon åker vi dock ut till norrbyskär och då kommer vi nog lära känna varandra bättre. Mitt första intryck av klassen är iaf väldigt positiv. Alla verkar vara sköna, trevliga personer så jag tror och hoppas att jag kommer trivas med dem!

Förlåt för världens sämsta bild, har varit sämst på att ta bilder den senaste tiden🙈

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det alldeles för länge sedan jag bloggade, åh vad jag saknade det! I veckan har jag haft fullt upp med jobb och träning. Jag känner mig helt ärligt väldigt sliten och ser fram emot att få hämta andan lite. Det är inte lång tid kvar tills jag börjar gymnasiet men jag har knappt hunnit ha panik över det så det är ju skönt. Tyvärr vet jag att det kommer när som helst, hahahh;D Menmen... Får ta det som det kommer.

De senaste dagarna har jag inte bara jobbat utan jag hade även sushidate med Linnea. Vi satt nere vid älven och åt/ hade girltalk. Vi höll på att frysa ihjäl men det var riktigt mysigt och kul att träffa henne. Tyvärr råkade jag beställa lax, är det bara jag som inte gillar typ rå lax? Vegetarisk sushi ska det va!;D

Likes

Comments

Panik! Sitter i soffan och kollar på semifinalen mellan Sverige och Brasilien. Det är en otroligt spännande match. Brasilien pressar galet mycket men Sverige gör det bra hittills. Nej, men nu måste jag fortsätta kolla, HEJAAA!


Likes

Comments