Hej Hjärtisar! Hoppas ni alla mår bra även fast det är måndag. Idag är en sån dag då jag vaknade på sådär underbart humör ni vet, ingenting speciellt har hänt men är bara tacksam över allt och så pepp på denna vecka!
I helgen har jag jobbat därför har bloggen inte hunnit uppdaterats. Helgen var bra och som sagt har jag jobbat både Frimis, Strömpis och Wagner. Gick så sjukt bra på Wagner, öppnade och stängde igår vilket känns otroligt roligt då det var mitt tredje pass där:D

Tänker att ni får se min helg i lite bilder

Mitt i allt jobb hann jag även med att svänga förbi Sooshi som är ett ny öppnat sushi ställe på öster. Hur bra mat som helst och härlig atmosfär! Efter vi ätit på Shoosi tog jag mig orken till gymmet där det fick bli intervaller och svett fest innan det bar av mot jobb på Strömpis!

Just nu sitter jag och myser på balkongen i solen och äter frukost. Älskar lediga måndagar, tror inte det finns något finare.
Planen för dagen är gym vid 14.30 och sen iväg för att handla. Har bestämt mig för att bli nyttig igen haha, typ 165 gången gillt men ska bli skönt att få rensa kroppen på allt skit jag stoppat i mig senaste veckorna! Taggad till tusen för att göra min kropp starkare och mer slimmad, får se hur länge motivationen håller denna gång bara haha!

Ha en underbar vecka!
Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Men hej på er allihopa!

Startade upp bloggen för ett tag sen och som anat efter 3-4 inlägg glömdes den bort.. ett halv år senare sitter jag här igen och är riktigt taggad på att ge bloggen ett ärligt försök.
Jag kan börja presentera mig själv!
Mitt namn är Olivia Oscarsson, bor i Örebro och är 19år. Tog studenten i somras och jobbat ända sen dess, nyligen fått jobb på butiken Wagner som är en killbutik i köpcentrumet Marieberg. Jobbar även på Frimis och Strömpis som är en nattklubb här i Örebro. Utöver det är jag Mary Kay konsult, inte riktigt tagit den rivstart jag velat men det kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!

Annars är jag med min fina familj, vänner och pojkvän, försöker även få in träning dagligen, festar, äventyrar och äter mat. Älskar mat.

På bloggen kommer mestadels vara vardagen i mitt liv och lite saker utöver det som händer. Hoppas ni alla mår bäst så hörs vi snart igen!

Xx

Likes

Comments