Header

Oj vad tiden flyger iväg! Nu är det redan snart onsdag men jag har ju glömt att berätta om min lediga helg som var av det bättre slaget!

I fredags skulle jag och Mattias lite försiktigt och snyggt lossa på duschväggarna för att komma åt och skura under skjutdörrarna. Det gick bra, tills vi tappade lite av tålamodet och knäckte av hela skiten så det inte gick att sätta tillbaks dem igen.. Men det var även en blandning av att den var gammal och äcklig med rost och skit, den har suttit där sedan långt innan vi flytta in så jag skrek tillslut bara rakt ut "kasta ut hela skiten!". Sagt och gjort. Så nu har vi ingenting alls där tills vi köper en ny duschhörna. Men men, det går och leva med ett tag!

När vi röjt upp efter oss kom Sara och hämtade mig och vi drog hem till henne för att fixa till oss. Alla andra började ramla in en efter en och så styrde vi en rolig förfest innan vi fortsatte in till stan där vi rockade Café Opera och Hells Kitchen. Fasen vad roligt vi hade den kvällen! Det hela avslutades som vanligt med obligatoriskt nattkäk innan vi åkte hem under soluppgången.

Lördagen var inte alls lika kul till en början. Gårdagen satte rejäla spår och jag hade ingen lust att röra mig ur sängen, tills Sara smsade och frågade om vi skulle gå på bio och se nya skräckisen "Lights out". Det fick mig på andra tankar, så jag hämtade upp Ida och Sara och så satte vi oss på Tacobar för middag innan vi klev in i salongen. Det var en riktig hoppa-till-film! Vi skrek rakt ut ett par gånger, haha!

Efter filmen vågade ingen sova själv i mörkret (haha) så vi körde en sleepover hemma hos mig.
När vi vaknat till på söndagen gick Ida hem till sig och jag och Sara kände oss rastlösa, så vi tog en sväng till Ikea där jag köpte en hylla till vardagsrummet och en liten kaktus. Självklart åt vi även god Ikeamat till lunch!

Idag har jag haft min enda lediga dag denna vecka. Våra hantverkare har varit förbi och vi har gått igenom vad som ska göras i lägenheten härnäst. Imorgon kommer dem och spacklar för att sedan fräscha upp väggarna med ny färg i vardagsrummet och stora hallen. Vi ska även byta ut alla karmar och dörrar i samma veva. Äntligen börjar det hända grejer här inne igen! Så taggad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på tunnelbanan på väg hem från stan där jag har träffat en efterlängtad vän som jag inte sett på evigheter känns det som! Vi satte oss på ett café för att äta lunch och prata om allt som hänt på senaste tiden i livet. Jättemysigt var det och kul att träffas igen!

Nu ska jag hem och fortsätta spraymåla lite grejer som jag började grundmåla igår. Jag håller på att ändra lite smådetaljer i badrummet och försöker få in lite guld/mässing här och där. Så nu ska jag spraya en pump till min nya tvålpump, vår tandborstmugg och toalettpappershållare i guldfärg. Tvålpumpen är den snyggaste jag sett i grön marmor och igår köpte jag även matchande mörkgröna blockljus och superfina mörkgröna gästhanddukar. Tror det kommer bli superbra, visar bilder sen när allt har torkat och hamnat på plats!

Likes

Comments