Header

​Äntligen finns det en sprillans ny video uppe på min youtubekanal! 

Denna gång får ni följa med mig när jag åker till Skellefteå på en veckas semester där jag och min syster besöker släkt och vänner, går på hockey, strosar runt på stan och mycket mer!

Direktlänk till videon har ni här: https://youtu.be/WYppId823O4

In och tryck massor av tummar upp nu och glöm inte att prenumerera på min kanal så jag blir taggad på att göra ännu fler videos åt er! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är natt och här hemma sover alla utom jag. Jag sitter och har tagit tag i min youtubekanal och redigerar en superlång vlogg som jag hoppas kan komma upp efter helgen. Den visar våra dagar i Skellefteå från tidigare i vår. Jag kom precis till den absolut jobbigaste delen att redigera. Dag 2, då vår Morfar hemma i Stockholm somnade in. Var tvungen att ta en paus då man måste se om klippen man redigerar gång på gång för att klippa och fixa hit och dit, och jag har inte sett detta i efterhand förens nu. Det var tufft att se sig själv, i det skicket. Alla mina känslor jag kände då när det precis hade hänt kom tillbaka och samtidigt som jag letar runt efter en fin och lugnt låt att lägga in i bakgrunden så börjar tårarna rinna igen, för första gången sedan begravningen. Livet susar förbi så fort. Men nu kom jag till en punkt där verkligheten hann ifatt.

Allt har varit så underbart fint. Vi alla har varit så nöjda med hans värdiga och vackra avslut och vi vet att han själv är så himla nöjd. Men döden känns så långt bort, overkligt. När det kommer en nära inpå är det plötsligt så svårt att förstå.

Vi hade urnedsättning tidigare i veckan och solen lyste självklart över oss och allt fortsatte att vara så underbart fint och perfekt. Jag är glad att vi har en grav att gå till, kunna göra fint och prata en stund.

Nu måste jag sluta, jag blir ännu mer emotionell när jag skriver. Men det är så skönt ibland. Kanske tar en paus i redigeringen och fortsätter när det är dagsljus ute. Varför blir känslor och tankar alltid så mycket starkare på dygnets mörka timmar? Konstigt det där.
Godnatt allihopa, ta väl hand om era nära och kära. Ta ingen och inget för givet. Godnatt Morfar, jag hoppas du kommer med på släktkalaset imorgon och spelar oss ett spratt! ♡

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg och träffat Ida och lilla Filippa. Det känns som evigheter sen vi sågs så det var så himla roligt att umgås med dem idag, äntligen!
Vi gungade först i parken en stund, sedan tog vi en promenad till Vällingby där vi gick in på BR leksaker och jag köpte två gosedjur i form av Lilleskutt och Bamse i försenad födelsedagspresent till Filippa som fyllt 2 år i vår! Hon har snöat in sig helt på Bamse för tillfället så det passade ju bra. De fick sitta med i vagnen och hon tog genast väl hand om dem, lilla gullungen!

Vi åt lite pommes på McDonalds och gick en liten runda i några butiker till innan vi gick hemåt igen.
Nu är jag hemma och vi har några vänner över på besök och ser på Sverigematchen. Jag är inte superintresserad av fotboll, är ju mer för hockey där saker och ting går lite fort ;) Så jag passar på att blogga lite, och tittar upp när det börjar bli farliga lägen, det räcker gott för mig!

Ikväll blir det hamburgare till middag, blev så himla sugen på det igår men då hade Mattias redan börjat med maten, så jag köpte hamburgare efter jobbet så vi kan äta det ikväll istället. Så himla taggad nu!!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen återhämtat mig efter fredagens bravader. Det var en stor dag, nämligen min lillasysters student!

Det var en helt fantastisk dag som började med en massa stress och fix hela morgonen/förmiddagen. Man måste ju va på topp när syrran ska springa ut från skolan en sista gång!

Efter dusch, smink, hår och kläder så kom Mamma och Erik för att hämta upp mig och Mattias. Vi åkte sedan till Lydias skola i Jakobsberg där vi mötte upp resten av gänget. Det var Pappa och Susanne, Lydias pojkvän Fredrik och hans familj samt vår faster Sussi. Det spelades skithög musik genom stora högtalare utanför skolan och solen gassade på något enormt. Vi alla trodde vi skulle smälta när vi stod och väntade på att utspringet skulle börja.

Klockan 13 började utspringet och ut kom eleverna med en himla fart! Alla sprang ut och samlades i en hoppande klump tillsammans med allas nära och kära som stormade in i högen samtidigt som dj:n dunkade på som aldrig förr. Vi kramades och tog massor av bilder innan Lydia höll på att få värmeslag av alla nallar som vi hängt runt halsen på henne. Vi gick en bit bort till bilen som pappa skulle köra runt Lydia i och såg på när de åkte iväg med ballonger och en väldigt lycklig student!

Under tiden hon åkte runt och visade upp sig i stan så åkte vi andra hem till mamma och lokalen vid vattnet där mottagningen skulle hållas. Fler och fler gäster började ramla in och det bjöds sedan på mat, tårta och presentöppning. Fram mot midnatt kände vi alla som var kvar oss ganska färdiga och rätt så förfriskade så då var det dags att åka hem.

Tack systeryster för en underbar dag och jag hoppas verkligen att du känner dig nöjd med din studentdag! Jag är obeskrivligt stolt över vad du lyckats åstadkomma under dessa 3 år i gymnasiet! Du är grym!!!

Likes

Comments