Header

Välkomna tillbaka!
Det var ett tag sen, jag vet. Många undrar vart jag har tagit vägen på mina sociala medier och min ursäkt är att jag har haft en del på gång som har gått före.
Först och främst har vi haft begravning för min Morfar som gick bort när jag var i Skellefteå, då jag senast bloggade. Så det har varit mycket kring det. Sedan har jag haft mycket på jobbet och vi har även tagit tag i renoveringen av lägenheten.

Förra veckan började vi riva hela hallen, från golv till tak. Det var gamla platsbygda garderober, hatthyllor och skohyllor som såg förjävliga ut rent ut sagt. Jag hatar ordet "platsbyggt" efter att ha flyttat in i ett 50-tals hus.
Så vi blåste ut alltihopa och bredspacklade, målade vitt och drog ut den hemska plastmattan som täckte golvet. Idag var det äntligen dags att lägga klinkers och åh så kär jag är i dessa plattor! Bilden ger ingen rättvisa då det inte är skurat än och fogen inte är satt. Så det är lite dammigt och smutsigt ovanpå nu men det kommer bli så jäääkla snyggt när allt är klart med lister och allt! Klinkersen är i grå marmorimitation, och helt blanka på ytan. Så taggad på slutresultatet!!

Nu ska jag ställa mig och diska då vår diskmaskin gått sönder.. Alltså ni anar inte hur taggad jag är på att riva ut varenda gammal pryl ur detta hem och få byta ut precis allt! Sakta men säkert så.. Jag saknar bara lite tålamod. Men var sak tar sin tid..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments