outfits

Igår såg jag och mamma utställningen "Lee Miller - krig och mode". Lee Miller var modell, modefotograf och krigskorrespondent, händelserikt liv minst sagt. Fotografierna var både bilder på henne men även bilder hon tagit för bland annat Vouge. Det var väldigt intressant att se hur modet, bilderna och tidnings omslagen förändrades under perioder med och utan krig.

Utställning finns att se på Kulturhuset och är gratis om man är under 25, så bra! Tips!

Likes

Comments

outfits

Vi var och såg premiären av Silvana- väck mig när ni vaknat! Vi var lite sena och precis när vi satt oss och filmen skulle börja så klev Silvana in i biosalongen. Det va galet, vi blev båda helt ställda. Det gjorde så mycket för filmen att Silvana hade stått en meter framför en precis innan, men filmen var underbar och alla borde se den.

Likes

Comments

hej! Vi heter Sigrid och Olivia och vi startar denna blogg nu! På den här bloggen kommer ni att se mycket om mode och mat och ni kommer förhoppningsvis få mycket inspiration från våra inlägg. Vi bor båda i Stockholm och går ettan på gymnasiet, ni kommer lära känna oss mer genom bloggen så hoppas ni kikar in!

Likes

Comments